gherudos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Από σήμερα οι κάτοικοι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής μπορούν να κατεβάσουν την ολοκληρωμένη έκδοση του multiplayer κομματιού του παιχνιδιού Uncharted 3: Drake's Deception. Για να κατεβάσουν το παιχνίδι όμως θα πρέπει να επισκεφθούν ένα από τα υποκαταστήματα του Subway και να παραγγείλουν το σάντουιτς του Drake ή ένα μεγάλο αναψυκτικό προκειμένου να προμηθευτούν τον κωδικό για να κατεβάσουν το παιχνίδι. Τονίζουμε για 1 ακόμα φορά πως δεν πρόκειται για δοκιμαστική έκδοση αλλά για την ολοκληρωμένη έκδοση του multiplayer παιχνιδιού που θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου ώς μέρος του παιχνιδιού Uncharted 3. Το PSPGR εξασφάλισε για όλους εσάς 1 λογαριασμό ο οποίος θα σας επιτρέψει να κατεβάσετε το παιχνίδι. Τα στοιχεία του λογαριασμού θα γίνουν διαθέσιμα σε λίγες ώρες( ή λεπτά) στο θέμα που θα βρείτε πατώντας εδώ: http://www.pspgr.net/viewtopic.php?f=127&t=18330 οπότε όσοι ενδιαφέρεστε να δηλώσετε συμμετοχή γιατί θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Όσο περιμένετε δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό στο PS3 σας και στο Signup for Playstation network επιλέξτε το Use an existing account.
gherudos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Τίμο μπές παιδάκι μου στο PSPGR να πάρεις τους κωδικούς να το κατεβάσεις κι εσύ τους παρέλαβα κι έχω μοιράσει στα παιδιά που δήλωσαν ενδιαφέρον.
Tilemaxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 ΟΚ, πόσταρα, αλλά νόμιζα οτι έχεις μόνο έναν κωδικό!
gherudos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δυστυχώς δεν μπορώ να σου στείλω το σάντουιτς σε πμ, δεν έχει προχωρήσει ακόμα τόσο πολύ η τεχνολογία, ίσως του χρόνου :-P
jason_rethymno Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Εγω έχω official firmware 3.56 μπορώ να το κατεβάσω αν μου στειλεις τον κωδικό σου ή πρέπει να το αναβαθμίσω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.