Moderators stormrain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ότι και να είναι θα δείξουν κατανόηση και θα σε βοηθήσουν με τις γνωριμίες τους. Quoted for importance.
CtrlFreak Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Να ρωτησω, εμενα που το μισο ειναι απεξω, ειναι κανα προβλημα; ή φταιει που ημουν πολυ "φιτνες" στα 13-16 μου; Είναι το μισό απ έξω σε στύση έτσι? Από Δευτέρα σε ουρολόγο! Καλώς τα δέχτηκες!! γοογλε βραχύς χαλινός.
aris1986 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Nαι και εγω εχω κανει.Τωρα για lazer δεν ήξερα οτι υπηρχε. Παντως εγω σε ιδιωτικο ιατρειο εκανα σε διακεκριμενο ανδρολογο-ουρολογο και ηταν μια χαρα.Μετα την ναρκωση πονος.Και οι πρωινες στησεις και οι ακυρες στησεις(σου τραβανε τα ράμματα) ηταν πονος.4-5 μερες ολα αυτα.Μετα απο 20 μερες αρχισε να φτιαχνει.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Να ρωτησω, εμενα που το μισο ειναι απεξω, ειναι κανα προβλημα; ή φταιει που ημουν πολυ "φιτνες" στα 13-16 μου; Αντε και με εναν πονο Μη το καθυστερεις παντως, πηγαινε να σε τσεκαρει κανας ουρολογος και αν πει επεμβαση εφυγες.
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Άμα το αφήσει έτσι, μακροπρόθεσμα υπάρχουν επιπτώσεις, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι χειρότερο;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ε ξερω γω, δεν εμποδιζει στην ερωτικη ζωη η φιμωση? Σκεψου τωρα να γνωρισεις τη γκομενα της ζωης σου, να αρχισει ενα βραδυ αυτη να τριβεται κλπ και εσυ να κανεις τον "βραχο". Ε την πρωτη μερα μπορει να της αρεσει που δεν υπεκυψες, την επομενη θα στραβωσει λιγακι, την τριτη θα σε ρωτησει μηπως δε τη γουσταρεις και την τεταρτη θα αρχισει να παρατηρει τα πομολα στο σπιτι σου μηπως ειναι γυαλισμενα... Σε θεματα υγειας δεν νομιζω, αλλα καποιος ουρολογος θα ξερει καλυτερα να απαντησει
santana99 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Καλά αυτό με το μισό μισό δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν κατεβαίνει αλλά πως υπάρχει και περίσσευμα ας το πω έτσι οπότε αράζει στο μισο-μισο. edit: τη ατυχία και αυτή όποτε γράφω ποστ πάει στην επόμενη σελίδα πάνω πάνω
παπι Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Οχι ρε παιδες. Μια χαρα βγαινει ολος (ειναι και πολυ ομορφος). Απλα οταν κοιμαται το μισο ειναι εξω. Μπορω να το βαλω χειροκηνιτα μεσα, αλλα μετα απο καμια στυση παλι θα ξετρυπωσει.
evabb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Είναι το μισό απ έξω σε στύση έτσι? Από Δευτέρα σε ουρολόγο! Καλώς τα δέχτηκες!! γοογλε βραχύς χαλινός. οφτοπικ αυτη η κατασταση που περιγραφεις ειναι τρομερα σπαστικη για την γυναικα που πρεπει να υποστει την γκρινια ενος αντρα με τετοιο θεμα.
santana99 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Και σε αυτές τις περιπτώσεις πως σμπρώχνει;
evabb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Και σε αυτές τις περιπτώσεις πως σμπρώχνει; με γκρινια. προσεχε, μην το κανεις ετσι ποναει, μην το ενα μην το αλλο....
santana99 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 οι τρόποι καταπολέμησης αυτής της πάθησης ποια είναι; χειρουργείο ή φαρμακευτική αγωγή; ρωτάω γιατί δεν έχει τύχει καθόλου στον κύκλο μου (ή έχει τύχει αλλά δεν έχει συζητηθεί )
evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 οι τρόποι καταπολέμησης αυτής της πάθησης ποια είναι; χειρουργείο ή φαρμακευτική αγωγή; ρωτάω γιατί δεν έχει τύχει καθόλου στον κύκλο μου (ή έχει τύχει αλλά δεν έχει συζητηθεί ) δεν εχω ιδεα. δεν καθισα να μαθω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.