sbullakis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Για σας παιδια, θα αγορασω συντομα λαπτοπ και ειμαι αναμεσα στις 2 μαρκες...ειχα αποφασισει για acer βασικα επειδη acer εχω ηδη και αποδειχτηκε σκυλι...το θεμα ομως ειναι οτι δν μπορω αλλο πια τα φτηνα πλαστικα και συγκεκριμα σε αυτο που εχω η οθονη εχει χαλια φωτεινοτητα και χρωματα...δν ξερω τι παιζει στις καινουργιες σειρες αν γνωριζει κανενας ας μου πει....το εν λογω ειναι 5672 wlmi... Το Θεμα τωρα ειναι οτι θεωρουσα την hp ανωτερη απο αξιοποστια σε σχεση με την acer αλλα σε ενα αλλο θεμα εδω συνολικα βγαινει χειροτερη και απο την acer....τελικα τι να επιλεξω με γνωμονα την αξιοπιστια??? για hp το ψηνω για τη νεα σειρα dv7 η dv6. ευχαρστω.
stivi1981 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 ποσα χρηματα θελεις να δωσεις για λαπτοπ φιλε μου? για τι χρηση το θελεις το μηχανημα? εγω θα σου προτεινα να μην παρεις καμια απο τις δυο μαρκες!
c0prse_grinder Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 μεταξυ hp και acer εννοειται hp, αλλα μεταξυ hp και dell εννοειται dell.. μονο και μονο για το σερβις της, παντως εγω απο hp εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος απο το μηχανημα
stivi1981 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 μεταξυ hp και acer εννοειται hp, αλλα μεταξυ hp και dell εννοειται dell.. μονο και μονο για το σερβις της, παντως εγω απο hp εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος απο το μηχανημα πατριδα ασε να μας πει τι θελει να κανει το παιδι με το μηχανημα που θελει να παρει και μετα του λεμε... dell ειναι μονοδρομος αλλα σε να μας πει και ποσα χρηματα θελει να δωσει... φιλος που ηθελε λαπτοπ του ειπα και πηρε αυτο Link
tilbellos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Απο Acer μακριά, ρίξε μια γρηγορη ματια στο φορουμ και θα καταλάβεις. Ούτε HP θα σου πρότεινα. Στο κατάστημα που δουλεύω τα 2 τελευταία HP που δώσαμε είχαν πρόβλημα στη lan από το πρώτο άνοιγμα. Σε μία άλλη περίπτωση ενας γνωστός μου πήρε ενα ακριβό HP στα 1500 euro και ειχε πρόβλημα στα κουμπιά αφής. Αν θέλεις αξιόπιστα laptop πήγαινε σε Dell ή σε Toshiba που έχουνε και εγγυηση ότι κι αν συμβεί. Στα Toshiba που δώσαμε τα τελευταία 3 χρόνια σπάνια να βγάλει κάποιο πρόβλημα
sbullakis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Παιδια ευχαριστω για το ενδιαφερον καταρχην....κοιταξτε δν το θελω για απλη χρηση...και παιχνιδια θελω να παιζω και για djing το θελω πχ επεξεργαστη να εχει τον καινουργιο ι7 2.0 ghz... τιμη μεχρι 1200...κατι dell που κοιταξα δεν μ αρεσει το κατω μερος τους καθολου πολυ χοντροκομενα...ενα toshiba πολυ θα το θελα αλλα πολυ ακριβα σε σχεση με αυτες μαρκες...
Kentaflush Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 εγω παντως dell θα σου προτεινα.. απο προσωπικη εμπειρια, εχω μεινει 100%. ευχαριστημενος
moldovan20 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Παιδια ευχαριστω για το ενδιαφερον καταρχην....κοιταξτε δν το θελω για απλη χρηση...και παιχνιδια θελω να παιζω και για djing το θελω πχ επεξεργαστη να εχει τον καινουργιο ι7 2.0 ghz... τιμη μεχρι 1200...κατι dell που κοιταξα δεν μ αρεσει το κατω μερος τους καθολου πολυ χοντροκομενα...ενα toshiba πολυ θα το θελα αλλα πολυ ακριβα σε σχεση με αυτες μαρκες... http://www.skroutz.gr/s/380620/Dell-XPS-L702x-i7-2630-8GB-1TB.html (full hd) http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/hp-pavilion-dv7-6020ev-laptop-intel-core-i7-2630qm-20-ghz-173%22-led-kehrimpari/prod1400010pp/ Από τα ποιο "δυνατά" στην τιμή .
sbullakis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Τελικα τα dell λιγο που το εψαξα ειναι πολυ φτηνα γ αυτα που δινουν αλλα δεν μ αρεσει το design τους ειδικα αυτο που δειχει ο φιλος ποιο πανω....εχω πελαγωσει δν ξερω τι να διαλεξω....αν και πιθανον hp θα διαλεξω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.