Προς το περιεχόμενο

Ελλάδα - Έξω - Προσόντα

oGiorgos8amasSwsei

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου φαίνεται ότι είμαστε λίγο μουρλοί, έψαχνα στο xe.gr και σε άλλα ελληνικά σίτε απο περιέργεια να δω τι ζητάνε

και βλέπω

ζητείται προγραμματιστής με πολυ καλές γνώσεις και με προυπηρεσία στα

php/asp/sql/c++/vbsic/jscript/java/photoshop(gouwat?)/c#/html

έχω δει και έξω και δεν είναι και τόσο εξωφρενικοί, εδω στην ελλάδα ζητάνε κάποιον που να ξέρει όλα αυτά, ΠΡΟΣΟΧΗ οχι να ξέρει 1/2 και απο λιγο για τα υπόλοιπα, έχουν την απίτηση να τα ξέρεις όλα καλά για να πάρεις την δουλειά, και η πλακα ? αα δεν σας είπα ε?

ζητείται προγραμματιστής "vstudio/c#/php/sql/html" με προϋπηρεσία ΑΜΟΙΒΗ 700 Ευρώ, (ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΟΧΙ ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ)

ε ντάξ αυτός, ας πούμε ότι είναι βλάκας και δεν θα πάει και κανείς.

ένας άλλος που έδινε 900 ευρώ και έπρεπε να ξέρεις c#/vstudio/c++/php/sql/php/asp/photoshop(koufo?)

καλά να πούμε, δεν ξέρουν ότι άλλη η δουλειά του προγραμματιστή εφαρμογών και άλλη η δουλειά του προγραμματιστή ιστοσελίδων? (web developers)

τι να πω, είμαστε για κλάματα...

Δημοσ.

Μου φαίνεται ότι είμαστε λίγο μουρλοί, έψαχνα στο xe.gr και σε άλλα ελληνικά σίτε απο περιέργεια να δω τι ζητάνε

και βλέπω

ζητείται προγραμματιστής με πολυ καλές γνώσεις και με προυπηρεσία στα

php/asp/sql/c++/vbsic/jscript/java/photoshop(gouwat?)/c#/html

έχω δει και έξω και δεν είναι και τόσο εξωφρενικοί, εδω στην ελλάδα ζητάνε κάποιον που να ξέρει όλα αυτά, ΠΡΟΣΟΧΗ οχι να ξέρει 1/2 και απο λιγο για τα υπόλοιπα, έχουν την απίτηση να τα ξέρεις όλα καλά για να πάρεις την δουλειά, και η πλακα ? αα δεν σας είπα ε?

ζητείται προγραμματιστής "vstudio/c#/php/sql/html" με προϋπηρεσία ΑΜΟΙΒΗ 700 Ευρώ, (ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΟΧΙ ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ)

ε ντάξ αυτός, ας πούμε ότι είναι βλάκας και δεν θα πάει και κανείς.

ένας άλλος που έδινε 900 ευρώ και έπρεπε να ξέρεις c#/vstudio/c++/php/sql/php/asp/photoshop(koufo?)

καλά να πούμε, δεν ξέρουν ότι άλλη η δουλειά του προγραμματιστή εφαρμογών και άλλη η δουλειά του προγραμματιστή ιστοσελίδων? (web developers)

τι να πω, είμαστε για κλάματα...

δικιο εχεις αλλα αν καποιος δεν εχει να φαει θα παρει την δουλεια των 700€ (που ειναι πολυ καλα € για την ελλαδα τωρα) και θα ειναι και ευχαριστημενος!

Δημοσ.

δικιο εχεις αλλα αν καποιος δεν εχει να φαει θα παρει την δουλεια των 700€ (που ειναι πολυ καλα € για την ελλαδα τωρα) και θα ειναι και ευχαριστημενος!

εννοείτε, απλά χαλάει η πιάτσα ρε φίλε, και κάτσε δηλαδή...

υπάρχουν άλλες δουλειές που δεν χρειάζεται να έχεις κάποιο χαρτί και μην σου πω ότι παίρνεις περισσότερα...

γκαρσόνι πχ...

και όσο να ναι η δουλειά του προγραμματιστή εφαρμογών-ιστοσελίδων είναι πολύ πονοκέφαλος...

ενώ αν είσαι γκαρσόνι... αμαλάχι να ουμε εκεί την αράζεις ( με τέτοια κρίση ποιος να βγει έξω )

σωστός? (σεφερλής style) ;p

Δημοσ.

υπάρχουν άλλες δουλειές που δεν χρειάζεται να έχεις κάποιο χαρτί και μην σου πω ότι παίρνεις περισσότερα...

γκαρσόνι πχ...

και όσο να ναι η δουλειά του προγραμματιστή εφαρμογών-ιστοσελίδων είναι πολύ πονοκέφαλος...

ενώ αν είσαι γκαρσόνι... αμαλάχι να ουμε εκεί την αράζεις ( με τέτοια κρίση ποιος να βγει έξω )

σωστός? (σεφερλής style) ;p

ναι γκαρσονι... αμα εισαι 20 χρονων σε παιρνουν αλλα μετα οταν μεγαλωσεις λιγο, τι; θα συνεχιζεις στα 40 σου να σε εχει για γκαρσονι;

κατατ'αλλα συμφωνω!

Δημοσ.

ναι γκαρσονι... αμα εισαι 20 χρονων σε παιρνουν αλλα μετα οταν μεγαλωσεις λιγο, τι; θα συνεχιζεις στα 40 σου να σε εχει για γκαρσονι;

κατατ'αλλα συμφωνω!

παράδειγμα έφερα, ακόμα και σε εργοστάσιο να πας ρε φίλε, θα παίρνεις 800++ με τα χρόνια

δεν θα κουράζεις το μυαλό σου, δεν θα έχεις χάσει τα χρόνια σου για να σπουδάσεις...

απλά ξές μωρε, σπούδασε να γίνεις κάτι, αυτό μας λένε οι πατεράδες μας, έτσι είναι οι κοινωνία...

εγω δεν βρίσκω λόγο να σπουδάσω πχ μηχανικός ΗΥ και στο τέλος να μην βρίσκω δουλειά , και αμα βρω 800-900 ευρώ και πολύ είναι

αφού και σε ένα εργοστάσιο τόσα παίρνεις...

όπως είπα, είναι θέμα ΡΕΤΣΙΝΙΑΣ , μην λεει ο κόσμος "αυτος είναι αγγραματος - ενας απλος εργατης"

ελα όμως που ο εργατης έτσι όπως πάμε παίρνει τα ίδια λεφτά με κάποιον σπουδαγμένο...

ΥΓ: μην μου κάνετε Like, απλά λέω την πραγματικότητα ;ppp

Δημοσ.

παράδειγμα έφερα, ακόμα και σε εργοστάσιο να πας ρε φίλε, θα παίρνεις 800++ με τα χρόνια

δεν θα κουράζεις το μυαλό σου, δεν θα έχεις χάσει τα χρόνια σου για να σπουδάσεις...

απλά ξές μωρε, σπούδασε να γίνεις κάτι, αυτό μας λένε οι πατεράδες μας, έτσι είναι οι κοινωνία...

εγω δεν βρίσκω λόγο να σπουδάσω πχ μηχανικός ΗΥ και στο τέλος να μην βρίσκω δουλειά , και αμα βρω 800-900 ευρώ και πολύ είναι

αφού και σε ένα εργοστάσιο τόσα παίρνεις...

όπως είπα, είναι θέμα ΡΕΤΣΙΝΙΑΣ , μην λεει ο κόσμος "αυτος είναι αγγραματος - ενας απλος εργατης"

ελα όμως που ο εργατης έτσι όπως πάμε παίρνει τα ίδια λεφτά με κάποιον σπουδαγμένο...

ΥΓ: μην μου κάνετε Like, απλά λέω την πραγματικότητα ;ppp

κοιτα φιλε μου, αμα σπουδασεις κατι εχεις τουλαχιστον μορφωθει! και να μην βρεις δουλεια μπορεις να κανεις κατι στο εξωτερικο κτλ

για παραδειγμα εγω σπουδασα σε 3 σχολες και περασαν μια ντουζινα δουλειες απο τα χερια μου, αν ομως δεν ειχα σπουδασει, θα ειχα αυτες τις ευκαιριες;

Δημοσ.

κοιτα φιλε μου, αμα σπουδασεις κατι εχεις τουλαχιστον μορφωθει! και να μην βρεις δουλεια μπορεις να κανεις κατι στο εξωτερικο κτλ

για παραδειγμα εγω σπουδασα σε 3 σχολες και περασαν μια ντουζινα δουλειες απο τα χερια μου, αν ομως δεν ειχα σπουδασει, θα ειχα αυτες τις ευκαιριες;

τυχερέ, πρέπει να είσαι μεγάλος ε? 40+? 45+?

ναι ρε προς θεου, δεν είπα μην σπουδάζετε.. απλά σου λέω ότι η κατάσταση είναι "ξεφτίλα"

δεν είναι εύκολο να πας έξω όμως, έχει λεφτά? άσε που πολλοί νομίζουν ότι ξέρουν καλά αγγλικά, επειδή δηλαδή πιάνεις τα λόγια σε μια ταινία τι..?

πρέπει να ξέρεις να μιλάς καλά χωρίς να κολλάς και επίσης η προφορά δεν πρέπει να διαφέρει και τόσο ...

όχι σαν τους αλβανούς "εγω κάνει δουλειά εσυ δώσει 20 ευρώ" ;pp δεν θέλω να τους προσβάλω ;ppp

Δημοσ.

τυχερέ, πρέπει να είσαι μεγάλος ε? 40+? 45+?

ναι ρε προς θεου, δεν είπα μην σπουδάζετε.. απλά σου λέω ότι η κατάσταση είναι "ξεφτίλα"

δεν είναι εύκολο να πας έξω όμως, έχει λεφτά? άσε που πολλοί νομίζουν ότι ξέρουν καλά αγγλικά, επειδή δηλαδή πιάνεις τα λόγια σε μια ταινία τι..?

πρέπει να ξέρεις να μιλάς καλά χωρίς να κολλάς και επίσης η προφορά δεν πρέπει να διαφέρει και τόσο ...

όχι σαν τους αλβανούς "εγω κάνει δουλειά εσυ δώσει 20 ευρώ" ;pp δεν θέλω να τους προσβάλω ;ppp

βασικα ειμαι 30 ετων αλλα τεσπα...

τωρα πια (προχθες το εμαθα) δεν σου δινουν πτυχιο αν δεν εχεις τουλαχιστον lower! οποτε αναγκαστικα πρεπει να εχεις τις βασικες γνωσεις...

γενικα η κατασταση ειναι μπαχαλο αλλα τι να κανεις;

Δημοσ.

η πιατσα εχει χαλασει εδω και δεκαετιες

1.γιατι οι παρανομοι αλλοδαποι μπορουν και δουλευουν για το 1/3 ενος ελληνα που μενει σε σπιτι και πληρωνει ολα τα εξοδα-φορους.(οι αλλοδαποι μενουν 4-10 σε ενα σπιτι και μοιραζονται τα παντα.ακομη και ετσι ζουν καλυτερα απο τις χωρες τους)

2.δεν υπηρχε και δεν (θα) υπαρχει ποτε ελεγχος για μαυρη εργασια + ελεγχους για παρανομους αλλοδαπους

3.αν καποιος προγραμματιστης που ξερει ολες τις γλωσσες που ανεφερες και δουλεψει για 700ε ειναι αξιος της μοιρας του.θεωρω οτι τοσα θα μπορει να βγαζει και απο freelancer sites ακομη και αν του παιρνουν αρκετες δουλειες οι ασιατες,ρουμανοι,ουκρανοι κτλ..

υ.γ. ποιος ο λογος να γραφτεις με αλλο νικναμε?χλωμο να βρηκες απλα το σιτε και ειπες να ποσταρεις γιατι δεν βρισκεις δουλεια

Δημοσ.

700 ευρώ πολύ καλά για την Ελλάδα... Μάλιστα το ακούσαμε και αυτό. Με 700 ευρώ ζεις μόνο αν δεν πληρώνεις ενοίκιο η αν ζεις με τους γονείς σου, εάν έχεις οικογενειακές υποχρεώσεις τότε ούτε για αστείο και τώρα με τους φόρους δεν θα σου φτάνουν ούτε αυτά. Εάν με την κρίση πέφταν οι τιμές αντί να ανεβαίνουν σαν τα spreads τότε θα σου έλεγα ότι έχεις δίκιο.

Όσο αφορά το thread. Εδώ ως γνωστών δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα Entry Level δουλειές. Κοινώς ψάχνει η κάθε εταιρεία ένα άτομο να έχει 1 κάρο χαρτιά και γνώσεις για να κάνει την δουλεία 5 ατόμων και σαφός κανείς ποτέ δεν μπορεί έτσι να αποκτήσει προϋπηρεσία.

Δημοσ.

700 ευρώ πολύ καλά για την Ελλάδα... Μάλιστα το ακούσαμε και αυτό. Με 700 ευρώ ζεις μόνο αν δεν πληρώνεις ενοίκιο η αν ζεις με τους γονείς σου εάν έχεις οικογενειακές υποχρεώσεις τότε ούτε για αστείο και τώρα με τους φόρους δεν θα σου φτάνουν ούτε αυτά. Εάν με την κρίση πέφταν οι τιμές αντί να ανεβαίνουν σαν τα spreads τότε θα σου έλεγα ότι έχεις δίκιο.

δηλαδη θες να πεις οτι το να εισαι ανεργος ή το να παιρνεις 300€ ειναι καλυτερο;

Δημοσ.

δηλαδη θες να πεις οτι το να εισαι ανεργος ή το να παιρνεις 300€ ειναι καλυτερο;

Όχι. Τα 700 ευρώ πάντως δεν είναι καλός μισθός για τα σημερινά δεδομένα βάση των πραγμάτων που έγραψα παραπάνω.

Δημοσ.

Όχι. Τα 700 ευρώ πάντως δεν είναι καλός μισθός για τα σημερινά δεδομένα βάση των πραγμάτων που έγραψα παραπάνω.

το ξερω! αυτο που εννοουσα ειναι οτι απο το να ειναι ανεργος, τα 700€ ειναι χιλιες φορες καλυτερα!

Δημοσ.

Παίρνεις τα 700... και όταν βρεις κάτι καλύτερο τους παρατάς στα κρύα του λουτρού.

Όσο πιο πολύ μένει κάποιος άνεργος, τόσο περισσότερο μειώνεται η αξία του εργατικού του δυναμικού.

Έτσι δουλεύει η ελληνική εργασιακή αγορά δυστυχώς. Εφόσον δεν σε σέβονται αυτοί, δεν πρέπει τους σέβεσαι και εσύ. Πρέπει να σκεφτόμαστε τελείως καιροσκοπικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...