bep1995 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Γεια σας παιδιά, όπως λέει και ο τίτλος θα ήθελα να μου πείτε 2 πραγματάκια. Λοιπόν σχετικά με την κατανάλοση watt σε 2-3 συσκευές γιατί δεν έχω καταλάβει πόσο ρέυμα καίνε αυτά ώστε να επιλέξω το κατάληλο psu.ιλ Οπτικός δίσκος (DVD Drive) πόσα watt καιέι;;; Εσωτερικός δίσκος 7200rpm sata 3 πόσα watt καιέι;;; Πληκρολόγιο & Ποντίκι και γενικά πόσα watt καταναλόνει μια θύρα usb πόσα watt καιέι;;; Επίσεις όταν σε ένα τροφοδοτικό γράφει 80+ (plus) σημένει ότι μόνο το 80% (ή και παραπάνο) από τα αναγραφόμενα watt ειναι αξιοποίησημα απο το σύστημα; Ευχαριστώ και σόρρυ για τις κάπως ηλίθιες απορίες μου. Φιλικά πάντα!!!
skim045 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Αυτά είναι τα πιο ανούσια που θα μετρήσεις για να αγοράσεις ένα τροφοδοτικό. Άντε να καίνε 30-40 watt όλα μαζί. Αυτά που μετράνε για να δεις τι τροφοδοτικό θα πάρεις είναι η κάρτα γραφικών και ο επεξεργαστής. Το 80+ είναι οτι έχει 80 ή και παραπάνω efficiency. Γράφει ακριβώς στα χαρακτηριστικά του πόσο ποσοστό έχει.
Mr_V Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Αυτά είναι τα πιο ανούσια που θα μετρήσεις για να αγοράσεις ένα τροφοδοτικό. Άντε να καίνε 30-40 watt όλα μαζί. Εγώ θα διαφωνήσω εν μέρη. Αν έχεις ένα σκληρό δίσκο ναι είναι ανούσια αλλά αν έχεις 3-4 ή και παραπάνω τότε μπορεί να έχεις και πρόβλημα. Επίσης έχε υπόψιν σου ότι τα Watt που αναγράφονται στο τροφοδοτικό είναι τα μέγιστα που μπορεί να αποδώσει. Και τέλος σκέψου τυχόν αναβαθμίσεις που μπορεί να θελήσεις να κάνεις.
UpToDate_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Να κοιτας να βγαζει πολλα Αmpere στην +12 γραμμη... εκει θα παιχτει το ολο θεμα, διοτι απο εκει τραβανε και οι gpu.. Τωρα, ενας σκληρος,ενα dvd drive(που σπανια χρησιμοποιείται) το πληκτρολογιο&το ποντικι(lol) και καμια καμερουλα τι να σου καιει... Αλλα πες μας τι σκεφτεσαι για να δουμε και εμεις κατα ποσο μπορουμε να βοηθησουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.