Προς το περιεχόμενο

Επιλογη καρτας γραφικων

TRILOBYTER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εαν θυμαμαι καλα η 5670-6670 δεν θελει εξωτερικη τροφοδοσια και τραβαει μονο οτι τραβαει απο την μητρικη.Εξαρταται την υλοποιηση βεβαια αλλα απο οτι βλεπω και στο Link δεν θελει καλωδιο τροφοδοσιας.Η καλυτερη επιλογη σου ειναι αυτη.Οτιδηποτε παραπανω απλα θα καθεται.

Και για οτιδηποτε απορια αλλη εχεις απλα βαλε στο google 6670 vs 5670 ας πουμε για να βλεπεις συγκριτικο.

Η καρτες που Linkαρες οπως πχ η 6450,οχι δεν αξιζει.ειναι αρκετα πιο κατω απο την 6670.και η 5670 που βαζεις απο το πλαισιο που εχει 100 euros,απλα ειναι αθορυβη γιατι δεν εχει ανεμιστηρακι επανω.αλλα και παλι δεν αξιζει ουτε αυτη γιατι με 100 euros παιρνεις καλυτερη.

Δεν υπαρχει λογος να ξοδεψεις παραπανω και να πας σε κατι δυνατοτερο.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εαν θυμαμαι καλα η 5670-6670 δεν θελει εξωτερικη τροφοδοσια και τραβαει μονο οτι τραβαει απο την μητρικη.Εξαρταται την υλοποιηση βεβαια αλλα απο οτι βλεπω και στο Link δεν θελει καλωδιο τροφοδοσιας.Η καλυτερη επιλογη σου ειναι αυτη.Οτιδηποτε παραπανω απλα θα καθεται.

Και για οτιδηποτε απορια αλλη εχεις απλα βαλε στο google 6670 vs 5670 ας πουμε για να βλεπεις συγκριτικο.

Η καρτες που Linkαρες οπως πχ η 6450,οχι δεν αξιζει.ειναι αρκετα πιο κατω απο την 6670.και η 5670 που βαζεις απο το πλαισιο που εχει 100 euros,απλα ειναι αθορυβη γιατι δεν εχει ανεμιστηρακι επανω.αλλα και παλι δεν αξιζει ουτε αυτη γιατι με 100 euros παιρνεις καλυτερη.

Δεν υπαρχει λογος να ξοδεψεις παραπανω και να πας σε κατι δυνατοτερο.

Οκ,απλα για να καταλαβω.καλυτερα να παω στο πλαισιο και να παρω την 6670 η να παραγγειλω την 5670 απο το σαιτ που μου δωσατε?

Τσεκαρα ιντερνετ αλλα η 6670 ειναι 1γιγα εκει παντα,google επισης 1 γιγα,ενω αυτη στο πλαισιο ειναι 512. δεν ξερω αν εχει καμια σημασια απλα θελω να ειμαι σιγουρος και να διαλεξω το πιο καλο στην τιμη του.

Δημοσ.

Ελάχιστη, ως μηδαμινή διαφορά παίζουν τα MB σε αυτή την κατηγορία καρτών και στην ανάλυση που θα παίζεις. Και επειδή δεν διάβασα από αρχή, φαντάζομαι δεν έχεις απαιτήσεις να παίζεις σε 1080p με αυτές τις κάρτες.

Πάρε απλά την πιο φθηνή

Δημοσ.

Ελάχιστη, ως μηδαμινή διαφορά παίζουν τα MB σε αυτή την κατηγορία καρτών και στην ανάλυση που θα παίζεις. Και επειδή δεν διάβασα από αρχή, φαντάζομαι δεν έχεις απαιτήσεις να παίζεις σε 1080p με αυτές τις κάρτες.

Πάρε απλά την πιο φθηνή

Ναι απλα θελω να παιζω αιον χωρις να κολλαει. η καρτα γραφικων που εχω τωρα ειναι gt8500 nvidia 512..

Δημοσ.

Multirama δεν εχεις εκει που εισαι?γιατι απο το πλαισιο ειναι πιο ακριβα.Δεν αξιζει να την παρεις απο πλαισιο.

Οκ θα παω μουλτιραμα. Εχει στη θεσσαλονικη,ειναι κοντα στο πλαισιο στο κεντρο. Θα τσεκαρω και το σαιτ να δω ποσο εχει στο μουλτιραμα.

Δημοσ.

Καλα ρε εισαι θεσσαλονικη και το σκεφτεσαι?Απο το multirama ακριβως αυτην που ειπαμε και εισαι οκ.

χαχα οκ. Ειδα και τη διαφορα,ειναι 10 ευρω μεταξυ 6670 512 και 1γιγα στα μουλτιραμα. Ραμ απο πλαισιο που ειδα εχει 25ευρω τα 2 γιγα. Απλα εχω ειδη 2 καναλια απο 1 γιγα,οποτε αν παρω αλλα 2 θα εχω συνολικα 4ραμ τον 1 γιγα..Γινεται? η να βγαλω μια 1γιγα και να αγορασω 1 ραμ των2 γιγα ωστε να κανω dual channel? Ετσι ομως θα εχω 3γιγα..

Δημοσ.

Ναι απλα θελω να παιζω αιον χωρις να κολλαει. η καρτα γραφικων που εχω τωρα ειναι gt8500 nvidia 512..

Ίσως να μην το είπα σωστά. Πάρε όποια βρεις πιο φθηνά από τις 5670/6670 και μην κοιτάς την μνήμη. 512/1024ΜΒ ελάχιστη διαφορά (Εώς καθόλου). Όχι σε πιο μικρή

Δημοσ.

Ίσως να μην το είπα σωστά. Πάρε όποια βρεις πιο φθηνά από τις 5670/6670 και μην κοιτάς την μνήμη. 512/1024ΜΒ ελάχιστη διαφορά (Εώς καθόλου). Όχι σε πιο μικρή

Η πιο φθηνη ειναι απο το σαιτ που μου δωσανε τα παιδια στα 52 ευρω. Η 5670 ειναι αυτη. Σκεφτομαι να την παραγγειλω αλλα δεν ξερω αν ειναι ασφαλες. Αν οχι τοτε παμε στην 6670 απο μουλτιραμα που κανει 72 ευρω.. Αυτα ^^

Δημοσ.

Γεια παιδια λοιπον αγορασα 2γιγα ραμ και την 6670 την καρτα. Το αιον παιζει πολυ καλυτερα αλλα η αληθεια ειναι οτι ακομα το λαγκ υπαρχει οταν ειναι 50-100 ατομα στην οθονη μου και πολεμανε τοτε εχω λαγκ,και στις πολεις λιγο οταν ανοιγει τα κτηρια. Τωρα θελω να ρωτησω,αν βαλω windows7 θα ειναι καλυτερα? 64μπιτ η 32 να βαλω? Ποιες οι διαφορες? Επισης τωρα εχω xp sp2 και αναγνωριζει 3gb ακριβως,ουτε καν 3.2 . Μηπως ξερετε γιατι?

Δημοσ.

σου αναγνωριζει 3γβ γιατι τα xp ειναι 32 bit

Απλα νομιζα 3.2 πρεπει να αναγνωριζει. Τεσπα μπορει κανεις να μου απαντησει την ερρωτηση για τα windows7?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...