Commendatore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Εγώ θα σας πρότεινα να περιμένετε την άφιξη του νέου wd tv live 2011 generation3 με πολύ δυνατότερο chipset και εντελώς αλλαγμένο μενού σε σχέση με το προκάτοχο του wd tv live 2009 generation2. Λογικά μέχρι τέλος χρόνου θα έχει έρθει και στα ελληνικά μαγαζιά στη τιμή 100-130 ευρώ. Ακούγονται πολύ ενθαρρυντικά λόγια για το συγκεκριμένο, αλλά δεν ξέρω αν και κατά πόσο αξίζει να πάρεις αυτό ή να δώσεις κάποια € επιπλέον και να κατευθυνθείς προς τα HiMedia 600A/B, Mede8er 400/450/500, Netgear NTV550
JUST-GAMER Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Αν αυτά που προτείνεις είναι media player και όχι htpc τότε για δες τι chipset έχει το κάθε media player και μετά μου λες ποιο είναι το καλύτερο. Και όταν λες μερικά ευρώ παραπάνω μήπως εννοείς καμιά εκατοστή ευρώ παραπάνω?
bluesattack Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Αν αυτά που προτείνεις είναι media player και όχι htpc τότε για δες τι chipset έχει το κάθε media player και μετά μου λες ποιο είναι το καλύτερο. Και όταν λες μερικά ευρώ παραπάνω μήπως εννοείς καμιά εκατοστή ευρώ παραπάνω? Και γιατι να προτιμησει καποιος το wd live new απο το netgear πχ ? Yπαρχει λογος ?
Commendatore Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Αν αυτά που προτείνεις είναι media player και όχι htpc τότε για δες τι chipset έχει το κάθε media player και μετά μου λες ποιο είναι το καλύτερο. Και όταν λες μερικά ευρώ παραπάνω μήπως εννοείς καμιά εκατοστή ευρώ παραπάνω? Φίλε μου, μια απλή ερώτηση έθεσα, προς απάντηση από εμπειρότερους από εμένα στο συγκεκριμένο θέμα και επειδή έτυχε να διαβάσω κάποια reviews, τίποτε παραπάνω. Δε νομίζω να τίθεται θέμα αντιπαράθεσης, τουλάχιστον όχι από την πλευρά μου.
JUST-GAMER Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Και γιατι να προτιμησει καποιος το wd live new απο το netgear πχ ? Yπαρχει λογος ? Νομίζω το ανέφερα στο προηγούμενο ποστ μου για ποιο λόγο. Έχει πολύ δυνατότερο chipset που είναι υπεύθυνο για την αναπαραγωγή ακόμα και αρκετά βαριών high definition movie files τι άλλο θέλεις δηλαδή? Και εκτός αυτού μου συγκρίνεις την εταιρία netgear με την western digital?
bluesattack Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Νομίζω το ανέφερα στο προηγούμενο ποστ μου για ποιο λόγο. Έχει πολύ δυνατότερο chipset που είναι υπεύθυνο για την αναπαραγωγή ακόμα και αρκετά βαριών high definition movie files τι άλλο θέλεις δηλαδή? Θελω υποστηριξη bd iso menu και dts-master .Θα εχει ? Kαι δυνατοτερο chip τι το θες ? Εχεις συναντησει προβλημα με το 8642 η το 8655 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα