Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για Media Player

Commendatore

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Crystal Audio MediaMatchbox

review

τιμή χώμα.

ελληνικό προϊον για να μην εχεις κανενα θέμα ποτε με υποτιτλους

παίζει τα πάντα άνετα

του χώνεις όποιο σκληρό έχεις

200+ ευρώ για Media player για κανενα λόγο

Ποιες διαφορές μπορεί να έχει με το προϊόν που πόσταρα από το ebay?

Εκ πρώτης όψεως βλέπω γύρω στο 50ρικο διαφορά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ο εσωτερικος δισκος μονο για πολλες αλλαγες δεν ειναι .Αν δεν σε ενδιαφερουν εφαρμογες που μπορει να απαιτουν εσωτερικο παρε ενα hdd docking station .O εσωτερικος θα ζεσταινεται και περισσοτερο

Γιατί το λές αυτό ? Να φανταστώ πως αναφέρεσαι στην όποια φθορά μπορεί να εμφανίσει μετά από πολλές αλλαγές ?

Ούτως ή άλλως δεν έχω σκοπό να τον αλλάζω κάθε ημέρα, απλά όταν χρειάζεται να μεταφέρω υλικό...

Όταν αναφέρεσαι στο docking station, τί ακριβώς εννοείς ?

Απλά κάποιον εξωτερικό σκληρό με αυτόνομη τροφοδοσία ή κάτι πιο εξειδικευμένο ?

Crystal Audio MediaMatchbox

review

τιμή χώμα.

ελληνικό προϊον για να μην εχεις κανενα θέμα ποτε με υποτιτλους

παίζει τα πάντα άνετα

του χώνεις όποιο σκληρό έχεις

200+ ευρώ για Media player για κανενα λόγο

Θα την παραγγείλω αλλά βλέπω πως δεν παίζει αρχεία MOV. Την κάρτα την ήθελα κυρίως για αυτό το λόγο γιατί έχω

ψηφιακό αρχείο βάπτισης σε MOV και η κάρτα γραφικών που έχω στο pc δεν τα δείχνει. :cry:

το τσιπάκι που έχει αυτό από το ebay ήταν σε προηγούμενο μοντέλο της crystal το PicoHD.

ακόμα και οι μεγαλύτερες όπως η dune και η popcorn αγοράζει τσιπάκια πχ sigma,realtek

κάθε εταιρία περνει ένα τσιπάκι και με τους προγραματιστές στις και τους μηχανικούς της το φέρνει στα μέτρα της.

Και να βρεις το ολόιδιο τσιπάκι από κινέζικη εταιρία στο ebay

καλύτερα να δωσεις λίγα παραπάνω λεφτά και να πάρεις ένα τσιπάκι προγραματισμένο από Ελληνες

που να έχεις άμεση επαφή και να αλλάζουν το firmware με βάση το ελληνικό κοινό

κυρίως αμα υπάρχει πρόβλημα με υπότιτλους ή με εξωτερικούς σκληρούς που υπάρχουν στην

ελληνική αγορά.

για να μην έχουμε παρεξηγήσεις δεν έχω καμία σχέση με την εταιρία ούτε ψηφίζω Καρατζαφέρη.

Απλα όταν με 100 ευρώ παίρνεις ζακάτε και με 200 ευρώ παίρνεις llano η Sandy

το βρίσκω αστείο να αγοράζεις το 2011 media player με 200+ ευρώ.

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Media-Players/LG-Portable-Theater-Multimedia-Player-DP1WPBC.htm

Απ' ό,τι είδα εδώ με καλύπτει καθώς παίζει MOV αρχεία.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν παίζει blueray αρχεία...

Υπάρχει τέτοιος player που να τα συνδυάζει όλα?

Και να βρεις το ολόιδιο τσιπάκι από κινέζικη εταιρία στο ebay

καλύτερα να δωσεις λίγα παραπάνω λεφτά και να πάρεις ένα τσιπάκι προγραματισμένο από Ελληνες

που να έχεις άμεση επαφή και να αλλάζουν το firmware με βάση το ελληνικό κοινό

κυρίως αμα υπάρχει πρόβλημα με υπότιτλους ή με εξωτερικούς σκληρούς που υπάρχουν στην

ελληνική αγορά.

+ 1.0000.000 και λίγα βάζω...

Απλα όταν με 100 ευρώ παίρνεις ζακάτε και με 200 ευρώ παίρνεις llano η Sandy

το βρίσκω αστείο να αγοράζεις το 2011 media player με 200+ ευρώ.

Μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός, ...γιατί κάπου σε ....έχασα? :huh:

Μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός, ...γιατί κάπου σε ....έχασα? :huh:

Προφανως εννοει οτι πλεον με τα ιδια χρηματα φτιαχνεις htpc .Bεβαια με αυτα και με τουτα βγαινει μια ιδεα πιο ακριβο .. :P

Και επειδη απαντηση δεν εχεις παρει ακομα wd tv live, netgear 550 , popcorn , dune , και πολλα αλλα που ξεχνω , ειναι ολα πολυ αξιολογα μηχανηματα.Το θεμα τι ακριβως ζητας * , και ποιο ειναι ακριβως το budget .Γιατι ανεβαινοντας λιγο λιγο ,στο τελος πιανεις ταβανι ,και αμα λαχεις φτιαχνεις και..htpc :lol:

* Πχ , θελεις hd format ηχου ? Η δεν εχεις ενισχυτη που να τα υποστηριζει , δεν σκοπευεις να παρεις και σε αφηνει το θεμα παντελως αδιαφορο ?

Γιατί το λές αυτό ? Να φανταστώ πως αναφέρεσαι στην όποια φθορά μπορεί να εμφανίσει μετά από πολλές αλλαγές ?

Ούτως ή άλλως δεν έχω σκοπό να τον αλλάζω κάθε ημέρα, απλά όταν χρειάζεται να μεταφέρω υλικό...

Όταν αναφέρεσαι στο docking station, τί ακριβώς εννοείς ?

Απλά κάποιον εξωτερικό σκληρό με αυτόνομη τροφοδοσία ή κάτι πιο εξειδικευμένο ?

http://www.techfresh.net/wp-content/uploads/2008/10/sata-hdd-docking-station.jpg

Bασικα ο εσωτερικος (στο μηχανημα ) για μενα ειναι φασαρια .Βαλε βγαλε.Εκτος του οτι αναγκαστικα θα ανεχθεις και καποιο (ισως )θορυβωδες ανεμιστηρακι.Ενω σε αντιθετη περιπτωση ισως μπορεις να το αποσυνδεσεις.Οχι τοσο η φθορα , δεν ειναι και τοσο μη μου απτου οι σκληροι : p Και μπορει να θεωρεις οτι θα μεινει εκει για καιρο , αλλα με τον ρυθμο ..ανανεωσης :rolleyes: Ενω ετσι απο το media player-hdd station στο pc η αλλαγη με καποιον αλλον και στο συρταρι.

Αν δεν βιαζεσαι περιμενε να ερθει το καινουργιο wd tv live

http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=330

Μεσα στο budget σου θα ειναι (λογικα)

Προφανως εννοει οτι πλεον με τα ιδια χρηματα φτιαχνεις htpc .Bεβαια με αυτα και με τουτα βγαινει μια ιδεα πιο ακριβο .. :P

Και επειδη απαντηση δεν εχεις παρει ακομα wd tv live, netgear 550 , popcorn , dune , και πολλα αλλα που ξεχνω , ειναι ολα πολυ αξιολογα μηχανηματα.Το θεμα τι ακριβως ζητας * , και ποιο ειναι ακριβως το budget .Γιατι ανεβαινοντας λιγο λιγο ,στο τελος πιανεις ταβανι ,και αμα λαχεις φτιαχνεις και..htpc :lol:

* Πχ , θελεις hd format ηχου ? Η δεν εχεις ενισχυτη που να τα υποστηριζει , δεν σκοπευεις να παρεις και σε αφηνει το θεμα παντελως αδιαφορο ?

Bασικα ο εσωτερικος (στο μηχανημα ) για μενα ειναι φασαρια .Βαλε βγαλε.Εκτος του οτι αναγκαστικα θα ανεχθεις και καποιο (ισως )θορυβωδες ανεμιστηρακι.Ενω σε αντιθετη περιπτωση ισως μπορεις να το αποσυνδεσεις.Οχι τοσο η φθορα , δεν ειναι και τοσο μη μου απτου οι σκληροι : p Και μπορει να θεωρεις οτι θα μεινει εκει για καιρο , αλλα με τον ρυθμο ..ανανεωσης :rolleyes: Ενω ετσι απο το media player-hdd station στο pc η αλλαγη με καποιον αλλον και στο συρταρι.

Αυτή τη στιγμή ψάχνω ένα media player το οποίο να μπορεί να παίξει όλους τους τύπους των αρχείων με άνεση,

να αναγνωρίζει τους ελληνικούς υπότιτλους και γενικά να είναι όσο το δυνατόν πιο future proof" γίνεται.

Δε θέλω να βάλω κάποια ταινία 1080p και να αρχίσουν τα σπασίματα, τα κολλήματα και λοιπά όμορφα....

Δεν έχω κάποιον ενισχυτή προς το παρόν, αλλά ελπίζω σύντομα να μπορέσω να αγοράσω κάποιον, ώστε να "χτίσω" ένα αξιοπρεπές home cinema (όχι ιδιαίτερα ακριβό),

οπότε φαντάζομαι πως το "hd format ήχου" που ανέφερες είναι καλοδεχούμενο (αρκεί να μην ανεβάζει σημαντικά το κόστος)...

Από την άλλη, εάν αγοράσω κάποιο χωρίς εσωτερικό σκληρό όπως προτείνετε, δε θα πρέπει να συνυπολογίσουμε στο κόστος και μια εξωτερική θήκη σκληρού για την αποθήκευση ?

Το διαθέσιμο ποσό είναι 150-200 ευρώπουλα, γιατί παραπάνω δεν....

Εσύ τι προτείνεις λαμβάνοντας υπ'όψιν τα παραπάνω ?

Οποιαδήποτε παρατήρηση, προσθήκη ή συμβουλή δώσεις σχετικά με το θέμα (είμαι αρχάριος το παραδέχομαι....) ευπρόσδεκτη !

Από την άλλη, πόσο εκτιμάς ότι μπορεί να κοστίσει ένα ανάλογα αξιοπρεπές HTPC και ποιό είναι το ελάχιστο hardware που απαιτείται για αντίστοιχα μηχανήματα ?

Δηλαδή ώς πιο έμπειρος προτείνεις τη λύση του media player χωρίς εσωτερικό, ώστε να γίνεται η αλλαγή πιο εύκολα ?

Υπάρχει η πιθανότητα να συνδέσω κάποια συστοιχία σκληρών και να μην αναγνωριστεί από το player ?

Ευχαριστώ για την υπομονή σχετικά με το μακροσκελές post... :rolleyes:

http://www.futeko.com/products/MP00028.php

http://www.futeko.com/products/MP00027.php

και τα δύο είναι τα ίδια το πρώτο δέχεται δίσκο το άλλα όχι.

δοκιμασμένα και αξιόλογα μηχανάκια

http://www.futeko.com/products/MP00028.php

http://www.futeko.com/products/MP00027.php

και τα δύο είναι τα ίδια το πρώτο δέχεται δίσκο το άλλα όχι.

δοκιμασμένα και αξιόλογα μηχανάκια

Αυτά που παρέθεσες μαζί με το Mede8er MED500X2, είναι τα επικρατέστερα μέχρι στιγμής.

Ακολουθούν τα Dune HD Smart D1 και Popcorn Hour A-210, τα οποία είναι κάπως ακριβότερα (αν και δεν ξέρω αν είναι απαραίτητα καλύτερα).

Μεταξύ όλων αυτών, εξακολουθείς να θεωρείς τα HiMedia HD600B & HD600A καλύτερα και γιατί ?

Ακόμη, θεωρείς πως είναι καλύτερη η έκδοση με ή χωρίς εσωτερικό δίσκο ?

(εννοώ από άποψη ασυμβατότητας, θερμοκρασιών, αναβαθμισημότητας κλπ)

η καλύτερη λύση είναι ένα mini-itx pc μικρό αρκετά δυνατό όμορφο και low power

Μπορείς να παραθέσεις κάποια links με ολοκληρωμένα παραδείγματα ?

Βασίζονται σε κάτι τέτοιο ? π.χ. Gigabyte 350N-USB3

Αυτά τα "pc" τί λειτουργικό τρέχουν ?

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Είδα και ετούτα.

Τι λένε? Ξέρει κανείς?

Αντιλαμβάνομαι πως ακροβατούν μεταξύ των δύο λύσεων, των HTPC & των MediaPlayers και μάλλον συγκεκντρώνουν τόσο τα πλεονεκτήματα όσο και τα μειονεκτήματα της κάθε ομάδας....

Δεν ξέρω βέβαια τι παίζει από πλευρά επεκτασιμότητας και αναβαθμισημότητας.

Κάποιοι υποστηρίζουν πως είναι πεταμένα λεφτά εάν αγοράσεις mp ακριβότερο των 100€, κάποιοι άλλοι ορκίζονται στην απλότητα των mp....χαμός... :rolleyes:

Κάποιοι υποστηρίζουν πως είναι πεταμένα λεφτά εάν αγοράσεις mp ακριβότερο των 100€, κάποιοι άλλοι ορκίζονται στην απλότητα των mp....χαμός... :rolleyes:

Με τα mp πατας το κουμπι και βγαινει η χοντρη.Το pc μπορει να σου δωσει καλυτερη εικονα αλλα θελει απο λιγο διαβασμα εως και εξορκισμο.Αν καταληξεις σε pc θα ελεγα να προτιμησεις την παραδοσιακη λυση του ''φτιαχτο'' μονος σου.Θα εχει περισσοτερες δυνατοτητες , μεγαλυτερη αναβαθμισημοτητα και λιγο μεγαλυτερο κουτι :P

mp πιστευω και εγω οτι με ενα 120αρι κανεις του δουλεια σου μια χαρα , εκτος αν μπεις στο λουκι να το πολυψειριζεις το θεμα.

Εγώ θα σας πρότεινα να περιμένετε την άφιξη του νέου wd tv live 2011 generation3 με πολύ δυνατότερο chipset και εντελώς αλλαγμένο μενού σε σχέση με το προκάτοχο του wd tv live 2009 generation2.

Λογικά μέχρι τέλος χρόνου θα έχει έρθει και στα ελληνικά μαγαζιά στη τιμή 100-130 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...