Commendatore Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Εδώ και λίγες ημέρες είμαι σε αναζήτηση ενός Media player για να αποθηκευτούν όλα τα βίντεο και οι ταινίες και να συνδεθεί απ'ευθείας στην τηλεόραση. Είχα ακούσει πολύ καλά σχόλια για τις Mede8er, αλλά δε γνωρίζω περισσότερα καθ'ότι δεν ασχολήθηκα με το αντικείμενο. Εσείς ποιές συσκευές προτείνετε, οι οποίες όμως να διαθέτουν τη δυνατότητα αλλαγής σκληρού δίσκου ?
Commendatore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Εάν θέταμε ένα budget στα περίπου 200 ευρώ και επιζητούσαμε τη μέγιστη συμβατότητα, θα βρίσκαμε κάτι αξιόλογο ή θα πρέπει να ανεβάσουμε το budget ακόμη περισσότερο ? Προσφέρει κάποιο συγκριτικό πλεονέκτημα η ύπαρξη εσωτερικού δίσκου ή είναι καλύτερα να αγορασθεί κάποιο με εξωτερικό σκληρό (μέσω USB) ?
Commendatore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 UP! Κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει ?
macabre_sunsets Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Θέλεις αποκλειστικά συσκευή Media Player ή μπορείς να «βολευτείς» και με έναν υπολογιστή; Νομίζω πως με 200€ (ή και λίγα παραπάνω) μπορείς να φτιάξεις ένα αξιόλογο HTPC που να παίζει τα πάντα και σου προσφέρει παραπάνω δυνατότητες από τις διάφορες Media Player συσκευές. Στα αρνητικά όμως είναι η λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση.
Commendatore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Θέλεις αποκλειστικά συσκευή Media Player ή μπορείς να «βολευτείς» και με έναν υπολογιστή; Νομίζω πως με 200€ (ή και λίγα παραπάνω) μπορείς να φτιάξεις ένα αξιόλογο HTPC που να παίζει τα πάντα και σου προσφέρει παραπάνω δυνατότητες από τις διάφορες Media Player συσκευές. Στα αρνητικά όμως είναι η λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση. Έχεις δίκιο όσον αφορά το HTPC σχετικά με τις μεγαλύτερες δυνατότητες που αυτό προσφέρει, αλλά τίθεται θέμα χώρου, αισθητικής και εδώ που τα λέμε δεν είναι ότι πιο user friendly για τις γυναίκες... Για τα χρήματα τώρα, θα προτιμούσα να κυμανθώ στα ~150€ (το ποσό των 200€ είναι οριακό και θα πρέπει να αφορά κορυφαία συσκευή και μόνο αν δε βρεθεί τίποτα άλλο). Έχεις κάποια πρόταση?
alexzzz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Λίγο μπακαλίστικα αλλά προσωπική άποψη είναι, καλύτερα ένα pc έστω και άσχημο. Είχα ένα wd που παίρνει δίσκους/στικάκια αλλά δεν πήγαιναν πάντα όλα καλά, πχ σε format της ταινίας, των υποτίτλων, του ίδιου του stick κτλ. Τώρα έχω ένα acer revo πολύ μικρό και όμορφο αλλά δυστυχώς από τα πρώτα, τα αδύναμα. Είναι μόνιμα συνδεδεμένο στην 42άρα μου και πάει τέλεια η συνεργασία. Αν βλέπεις και streaming video ειδικά όπως πχ είδα το build της Microsoft κτλ δεν έχει πρόβλημα αν είναι σε flash, silverlight ή ότι άλλο. Επίσης το χρησιμοποιώ πολύ συχνά και για να κατεβάζει (όχι μόνο torrent όπως μερικά media player) λόγο του λίγου ρεύματος που καταναλώνει και του ότι δεν κάνει θόρυβο. Για μένα έχει πολλά περισσότερα καλά από ένα απλό media player
macabre_sunsets Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δυστυχώς από Media Players δεν γνωρίζω και δεν έχω να σου προτείνω κάτι. Κοίτα αν θέλεις το AC Ryan Playon!HD2 Mini για το οποίο είχα διαβάσει αρκετά θετικά σχόλια όταν ψαχνόμουν και εγώ για Media Player. Τελικά όμως κατέληξα σε HTPC οπότε δεν μπορώ δυστυχώς να σε βοηθήσω παραπάνω.
Commendatore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Λίγο μπακαλίστικα αλλά προσωπική άποψη είναι, καλύτερα ένα pc έστω και άσχημο. Είχα ένα wd που παίρνει δίσκους/στικάκια αλλά δεν πήγαιναν πάντα όλα καλά, πχ σε format της ταινίας, των υποτίτλων, του ίδιου του stick κτλ. Τώρα έχω ένα acer revo πολύ μικρό και όμορφο αλλά δυστυχώς από τα πρώτα, τα αδύναμα. Είναι μόνιμα συνδεδεμένο στην 42άρα μου και πάει τέλεια η συνεργασία. Αν βλέπεις και streaming video ειδικά όπως πχ είδα το build της Microsoft κτλ δεν έχει πρόβλημα αν είναι σε flash, silverlight ή ότι άλλο. Επίσης το χρησιμοποιώ πολύ συχνά και για να κατεβάζει (όχι μόνο torrent όπως μερικά media player) λόγο του λίγου ρεύματος που καταναλώνει και του ότι δεν κάνει θόρυβο. Για μένα έχει πολλά περισσότερα καλά από ένα απλό media player Και πάλι συμφωνώ πως ένα HTPC έχει πολλά πλεονεκτήματα, αλλά υποτίθεται πως τα σύγχρονα και (κάπως πιο ακριβά) MP, έχουν λύσει τα προβλήματα συμβατότητας, πως αναγνωρίζουν όλους τους τύπους των αρχείων και πως μπορούν πολύ άνετα να σηκώσουν ταινίες 1080p χωρίς σπασίματα... ...τί να πώ δεν είμαι και ειδήμων... Δυστυχώς από Media Players δεν γνωρίζω και δεν έχω να σου προτείνω κάτι. Κοίτα αν θέλεις το AC Ryan Playon!HD2 Mini για το οποίο είχα διαβάσει αρκετά θετικά σχόλια όταν ψαχνόμουν και εγώ για Media Player. Τελικά όμως κατέληξα σε HTPC οπότε δεν μπορώ δυστυχώς να σε βοηθήσω παραπάνω. Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές! Το ωραίο είναι πως ίσως προκύψει ένα Core 2Duo με E8400 (s775), 4GB RAM, 9800GT που έχω σαν τρίτο σύστημα και το μετατρέψω σε HTPC. Βέβαια αυτό προϋποθέτει την αγορά ενός νέου PC που θα το αντικαταστήσει και ακόμη την αγορά ενός HTPC case και ενός καλού και αθόρυβου τροφοδοτικού για το σαλόνι, οπότε μάλλον το σενάριο αυτό βαίνει προς ακύρωση....
alexzzz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Και πάλι συμφωνώ πως ένα HTPC έχει πολλά πλεονεκτήματα, αλλά υποτίθεται πως τα σύγχρονα και (κάπως πιο ακριβά) MP, έχουν λύσει τα προβλήματα συμβατότητας, πως αναγνωρίζουν όλους τους τύπους των αρχείων και πως μπορούν πολύ άνετα να σηκώσουν ταινίες 1080p χωρίς σπασίματα... ...τί να πώ δεν είμαι και ειδήμων... ούτε εγώ και δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου γιατί η συσκευή που είχα ήταν από τις πρώτες που είχαν κυκλοφορήσει.
Commendatore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 ούτε εγώ και δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου γιατί η συσκευή που είχα ήταν από τις πρώτες που είχαν κυκλοφορήσει. Πάντως οι κατασκευαστές υπόσχονται πάρα πολλά, σε σημείο μάλιστα να υπονοούν σαφώς πως μπορούν να "αντικαταστήσουν" τα HTPC...
Commendatore Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 UP! Μήπως υπάρχει κάποιες προτάσεις σχετικά με το mp που ψάχνω ? Υπενθυμίζω πως, θα πρέπει να ενσωματώνει σκληρό δίσκο και να έχει τη μέγιστη δυνατή συμβατότητα, με budget στα ~200€.
jeanthira7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 UP! Μήπως υπάρχει κάποιες προτάσεις σχετικά με το mp που ψάχνω ? Υπενθυμίζω πως, θα πρέπει να ενσωματώνει σκληρό δίσκο και να έχει τη μέγιστη δυνατή συμβατότητα, με budget στα ~200€. Καλησπέρα και από εμένα. Και εγώ ψάχνω για media player, δεν έχω τέτοιο budget όμως, ειδικά για να αγοράσω μόνο ένα media player από τη στιγμή που με 200 ευρώ σήμερα αγοράζεις και PC. Πολύ καλό το συγκεκριμένο, το έψαξα και εγώ αλλά όσον αφορά την τιμή κάτω από τα 80 € δεν πέφτει. Επιπλέον δεν έχω βρει και μία άλλη λύση για τα MKV αρχεία πέραν αυτού που ποστάρισες. Περιμένω και εγώ προτάσεις... Προς το παρόν βρήκα αυτή τη λύση http://www.ebay.com/itm/Mini-1080P-HDMI-SD-USB-HD-Media-Player-MKV-RM-RMVB-1080-/230664160351?pt=PCC_Drives_Storage_Internal&hash=item35b4a7c45f#ht_5161wt_1185
bluesattack Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και από εμένα. Και εγώ ψάχνω για media player, δεν έχω τέτοιο budget όμως, ειδικά για να αγοράσω μόνο ένα media player από τη στιγμή που με 200 ευρώ σήμερα αγοράζεις και PC. Πολύ καλό το συγκεκριμένο, το έψαξα και εγώ αλλά όσον αφορά την τιμή κάτω από τα 80 € δεν πέφτει. Επιπλέον δεν έχω βρει και μία άλλη λύση για τα MKV αρχεία πέραν αυτού που ποστάρισες. Περιμένω και εγώ προτάσεις... Προς το παρόν βρήκα αυτή τη λύση http://www.ebay.com/itm/Mini-1080P-HDMI-SD-USB-HD-Media-Player-MKV-RM-RMVB-1080-/230664160351?pt=PCC_Drives_Storage_Internal&hash=item35b4a7c45f#ht_5161wt_1185 wd tv live .80 Ε Πιο κατω ? Μεταχειρισμενο wd tv live -Crystal Audio PicoHD Eλληνικοι υποτιτλοι - εγγυηση αγορας κλπ.Αστο το ebay Εσείς ποιές συσκευές προτείνετε, οι οποίες όμως να διαθέτουν τη δυνατότητα αλλαγής σκληρού δίσκου ? Ο εσωτερικος δισκος μονο για πολλες αλλαγες δεν ειναι .Αν δεν σε ενδιαφερουν εφαρμογες που μπορει να απαιτουν εσωτερικο παρε ενα hdd docking station .O εσωτερικος θα ζεσταινεται και περισσοτερο Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2011 από bluesattack
steve62742 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 για τους ίδιους λόγους με εσένα είχα πάρει πριν χρόνια ένα popcornhour a100. τώρα απότι βλέπω έχουν πάει μέχρι και a210 αλλά αν βρεις κάπου το αρχικό μοντέλο a100 προσωπικώς δεν μου έχει εμφανίσει σοβαρό πρόβλημα ποτέ,και παίζει κάθε μέρα τουλάχιστον 2 ώρες. το site του είναι αυτό http://www.popcornhour.com/onlinestore/ ελληνικό eshop που το πουλάει http://www.popcornhour.gr/
Tony_Montana Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Crystal Audio MediaMatchbox review τιμή χώμα. ελληνικό προϊον για να μην εχεις κανενα θέμα ποτε με υποτιτλους παίζει τα πάντα άνετα του χώνεις όποιο σκληρό έχεις 200+ ευρώ για Media player για κανενα λόγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα