Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για καρτοκινητη και συνδεση

haris013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω συνδεση στην κοσμοτε με εναν αριθμο Χ και εχω και μια καρτα what's up με εναν Ψ αριθμο.

η ερωτηση μου ειναι,μπορω να αντικαταστησω τον αριθμο της συνδεσης με τον αριθμο της καρτας?δηλαδη επειδη δεν θελω να χρεισημοποιω αλλο την whats up αλλα το νουμερο αυτο το εχουν ολοι οι φιλοι και οι γνωστοι μου ενω το νουμερο της συνδεσης το εχουν μονο συγκενικα μου πρωσωπα,γινετε αριθμος Χ να αντικατασταθει απο τον Ψ?

με λιγα λογια θα με περνουν με το Ψ νουμερο αλλα θα χρεισιμοποιω την συνδεση και οχι την whats up.

ελπιζω να καταλαβατε περιπου τι θελω :P

ποσο θα κοστισει αν γινετε κατι τετοιο?

Δημοσ.

αν καταλαβα καλα θες να "ανταλλαξης" τα προγραμματα ;

Θα πας στο μαγαζι και αυτο που ειναι whats up θα πεις να σου το κανουν συνδεσει

και αυτο που ειναι συνδεση να σου το κανουν καρτοκινητο

ετσι δεν θες ;

Δημοσ.

αν καταλαβα καλα θες να "ανταλλαξης" τα προγραμματα ;

Θα πας στο μαγαζι και αυτο που ειναι whats up θα πεις να σου το κανουν συνδεσει

και αυτο που ειναι συνδεση να σου το κανουν καρτοκινητο

ετσι δεν θες ;

οχι ακριβως...δεν θελω να χρισημοποιω καθουλου την whats up αλλα χρειαζομαι το νουμερο μονο ωστε να μην χρειαζετε να δωσω σε οοοολους τους γνωστους και φιλους τον αριθμο την συνδεσης.δηλαδη θα πεταξω την σιμ whats up αλλα οταν με καλουν με το νουμερο αυτης να χτυπαει το κινητο μου θα εχω την σιμ της συνδεσης..να ανταλαξω τα νουμερα μονο θελω οχι προγραμματα κλπ

• Moderators
Δημοσ.

Εξακολουθω να μην καταλαβαινω, σορυ :)

1. Θελεις να κρατησεις και τους δυο αριθμους? Αν ναι, θελεις και τους δυο σε μια συσκευη?

2. Θελεις να κρατησεις μονο τον εναν αριθμο?

Ας το παρουμε ετσι και θα το βρουμε στην πορεια. ;)

Εγω παντως καταλαβα το 2.

Δημοσ.

η μια ειναι cosmote συνδεση και η αλλη cosmote whats up

αφου ειναι ιδιας εταιριας μπωρεις να κανεις ετειση στην cosmote για να σου κανει τους δυο αριθμους σε μια καρτα

10 ευρο κοστιζει

αλλα θελεις και κινητο που να δεχεται δυο δικτυα οχι δτο καρτες

Εξακολουθω να μην καταλαβαινω, σορυ :)

1. Θελεις να κρατησεις και τους δυο αριθμους? Αν ναι, θελεις και τους δυο σε μια συσκευη?

2. Θελεις να κρατησεις μονο τον εναν αριθμο?

Ας το παρουμε ετσι και θα το βρουμε στην πορεια. ;)

Εγω παντως καταλαβα το 2.

θελει και το 1 αλλα και το 2

Δημοσ.

οχι παιδια θελω το 2,να κρατησω μονο τον εναν αριθμο και συγκεκριμενα τον αριθμο της whats up αλλα να χρισιμοποιω την συνδεση και να πεταξω την καρτοκινητη

• Moderators
Δημοσ.

Ωραια, now it makes sense ;)

Πας σε καταστημα της Cote και ζητας καταργηση της συνδεσης και μετατροπη του what's up σε συνδεση. Pure and simple :lol:

Δημοσ.

οχι ακριβως...δεν θελω να χρισημοποιω καθουλου την whats up αλλα χρειαζομαι το νουμερο μονο ωστε να μην χρειαζετε να δωσω σε οοοολους τους γνωστους και φιλους τον αριθμο την συνδεσης.δηλαδη θα πεταξω την σιμ whats up αλλα οταν με καλουν με το νουμερο αυτης να χτυπαει το κινητο μου θα εχω την σιμ της συνδεσης..να ανταλαξω τα νουμερα μονο θελω οχι προγραμματα κλπ

εδω

Δημοσ.

Ωραια, now it makes sense ;)

Πας σε καταστημα της Cote και ζητας καταργηση της συνδεσης και μετατροπη του what's up σε συνδεση. Pure and simple :lol:

ωραια και ποσο θα κοστισει αυτο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...