haris013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα εχω συνδεση στην κοσμοτε με εναν αριθμο Χ και εχω και μια καρτα what's up με εναν Ψ αριθμο. η ερωτηση μου ειναι,μπορω να αντικαταστησω τον αριθμο της συνδεσης με τον αριθμο της καρτας?δηλαδη επειδη δεν θελω να χρεισημοποιω αλλο την whats up αλλα το νουμερο αυτο το εχουν ολοι οι φιλοι και οι γνωστοι μου ενω το νουμερο της συνδεσης το εχουν μονο συγκενικα μου πρωσωπα,γινετε αριθμος Χ να αντικατασταθει απο τον Ψ? με λιγα λογια θα με περνουν με το Ψ νουμερο αλλα θα χρεισιμοποιω την συνδεση και οχι την whats up. ελπιζω να καταλαβατε περιπου τι θελω ποσο θα κοστισει αν γινετε κατι τετοιο?
dimitrisOS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 αν καταλαβα καλα θες να "ανταλλαξης" τα προγραμματα ; Θα πας στο μαγαζι και αυτο που ειναι whats up θα πεις να σου το κανουν συνδεσει και αυτο που ειναι συνδεση να σου το κανουν καρτοκινητο ετσι δεν θες ;
haris013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 αν καταλαβα καλα θες να "ανταλλαξης" τα προγραμματα ; Θα πας στο μαγαζι και αυτο που ειναι whats up θα πεις να σου το κανουν συνδεσει και αυτο που ειναι συνδεση να σου το κανουν καρτοκινητο ετσι δεν θες ; οχι ακριβως...δεν θελω να χρισημοποιω καθουλου την whats up αλλα χρειαζομαι το νουμερο μονο ωστε να μην χρειαζετε να δωσω σε οοοολους τους γνωστους και φιλους τον αριθμο την συνδεσης.δηλαδη θα πεταξω την σιμ whats up αλλα οταν με καλουν με το νουμερο αυτης να χτυπαει το κινητο μου θα εχω την σιμ της συνδεσης..να ανταλαξω τα νουμερα μονο θελω οχι προγραμματα κλπ
dimitrisOS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 αυτες οι δυο καρτες ειναι τις ιδιας εταιριας ;
haris013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 η μια ειναι cosmote συνδεση και η αλλη cosmote whats up
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Εξακολουθω να μην καταλαβαινω, σορυ 1. Θελεις να κρατησεις και τους δυο αριθμους? Αν ναι, θελεις και τους δυο σε μια συσκευη? 2. Θελεις να κρατησεις μονο τον εναν αριθμο? Ας το παρουμε ετσι και θα το βρουμε στην πορεια. Εγω παντως καταλαβα το 2.
dimitrisOS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 η μια ειναι cosmote συνδεση και η αλλη cosmote whats up αφου ειναι ιδιας εταιριας μπωρεις να κανεις ετειση στην cosmote για να σου κανει τους δυο αριθμους σε μια καρτα 10 ευρο κοστιζει αλλα θελεις και κινητο που να δεχεται δυο δικτυα οχι δτο καρτες Εξακολουθω να μην καταλαβαινω, σορυ 1. Θελεις να κρατησεις και τους δυο αριθμους? Αν ναι, θελεις και τους δυο σε μια συσκευη? 2. Θελεις να κρατησεις μονο τον εναν αριθμο? Ας το παρουμε ετσι και θα το βρουμε στην πορεια. Εγω παντως καταλαβα το 2. θελει και το 1 αλλα και το 2
haris013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 οχι παιδια θελω το 2,να κρατησω μονο τον εναν αριθμο και συγκεκριμενα τον αριθμο της whats up αλλα να χρισιμοποιω την συνδεση και να πεταξω την καρτοκινητη
haris013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 αφου ειπες οτι θες και τον αλλον που το ειπα αυτο?να αντικατασταθει εγραψα
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ωραια, now it makes sense Πας σε καταστημα της Cote και ζητας καταργηση της συνδεσης και μετατροπη του what's up σε συνδεση. Pure and simple
dimitrisOS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 οχι ακριβως...δεν θελω να χρισημοποιω καθουλου την whats up αλλα χρειαζομαι το νουμερο μονο ωστε να μην χρειαζετε να δωσω σε οοοολους τους γνωστους και φιλους τον αριθμο την συνδεσης.δηλαδη θα πεταξω την σιμ whats up αλλα οταν με καλουν με το νουμερο αυτης να χτυπαει το κινητο μου θα εχω την σιμ της συνδεσης..να ανταλαξω τα νουμερα μονο θελω οχι προγραμματα κλπ εδω
haris013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ωραια, now it makes sense Πας σε καταστημα της Cote και ζητας καταργηση της συνδεσης και μετατροπη του what's up σε συνδεση. Pure and simple ωραια και ποσο θα κοστισει αυτο?
dimitrisOS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 ωραια και ποσο θα κοστισει αυτο? 10 ευρο αν δεν κανω λαθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.