Προς το περιεχόμενο

3 οθόνες- TV σε σουπερ τιμή

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολυ καλη προσφορα....εγω προσωπικα θα επαιρνα 5-6 κοματια αλλα που να τα βρουμε...

οι αλητες απο ενα κοματι ειχανε!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Τα λεει ολα:

1 αγορές μέχρι τώρα

Η προσφορά εξαντλήθηκε !!!

Το ποσο της πλακας ειναι η προσφορα, δεν αναφερει καν την εταιρια που κανει εκπτωση! Σαν την γκρουπον (οχι κανονικο μαγαζι...) ειναι το σαητ....

Δημοσ.

Το "1 τεμαχιο και τελος" μυριζει ασχημα για... εκθεσιακο! Δε νομιζω να πω "τυχερος οποιος τις προλαβε" (τουλαχιστον μεχρι να τις παρει να τις ελεγξει).

Δημοσ.

Τα λεει ολα:

1 αγορές μέχρι τώρα

Η προσφορά εξαντλήθηκε !!!

Το ποσο της πλακας ειναι η προσφορα, δεν αναφερει καν την εταιρια που κανει εκπτωση! Σαν την γκρουπον ειναι το σαητ....

Συγκρίνεται αυτό το site με το Groupon???

Απ'ότι έχω ακούσει το groupon είναι από τα μεγαλύτερα και πιο καλά site προσφορών...

Δημοσ.

Συγκρίνεται αυτό το site με το Groupon???

Απ'ότι έχω ακούσει το groupon είναι από τα μεγαλύτερα και πιο καλά site προσφορών...

+1

Και πολύ υπεύθυνοι! Όταν τους ξεμπροστιασα (με αποδείξεις) επιχείρηση που έκανε μουφα προσφορά, τρέλα υπερκοστολογιμενη αρχικά, με αποτέλεσμα ακόμα και μετά την υποτιθέμενη έκπτωση να είναι 30% πάνω από τις τιμές αγοράς (ακριβώς τα ίδια προϊόντα), έσπευσαν να κατεβάσουν το λινκ. Δεν ξέρω βέβαια τι έγινε με τις ήδη αγορές, αν τις ακύρωσαν.

Όμως άλλο site προσφορών (cheapis) που έκανε η ίδια επιχείρηση την ίδια μουφα προσφορά...δεν έκαναν απολύτως τίποτα!!

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

Κουλαρετε, οταν λεω σαν το γκρουπον δεν εννοω σε αξιοπιστια, αλλα οτι δεν ειναι μαγαζι, με προσφορες, αλλα μια απλη σελιδα που βαζει προσφορες απο αλλου και αγοραζεις την προσφορα...

Δημοσ.

τουλαχιστον αυτοι γραφουνε ποσες ειχανε για πουλημα και η παραγγελιες σταματανε οταν πουληθουν ολα τα κομματια...

οχι να παραγγελνεις και να μενεις με το...mouse στο χερι...

Δημοσ.

Απο οσο εμαθα αυτες μονο υπηρχαν προς το παρον και μπηκαν σε προσφορα

Οταν υπαρξουν αλλες θα μπουν κι αυτες

Η εταιρεια που τις διαθετει αναφερεται απο κατω

Δημοσ.

Μπηκε αλλη μια

https://www.piggy.gr/offers/?deals=293

απο οτι βλεπω απο χθες μεχρι και σημερα κανενας δεν την αγορασε την συγκεκριμενη τηλεοραση..

εγω μετα την προχθεσινη πατατα με τις 3 τηλεορασεις με το αβυσαλεο αποθεμα του ενος κομματιου δεν την παιρνω στα σοβαρα την συγκεκριμενη σελιδα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...