orlox Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Με ενα γρηγορο search ειδα πως δεν εχουμε screenshot thread. Βαλτε λοιπον εδω της οθονες σας να περνουμε ιδεες. Φυσικα ειναι ευπροσδεκτα ολα τα λειτουργικα. Ξεκιναω λοιπον. Android Optimus 2x Cyanogenmod 7 (156) με δικο μου μαγειρεμα theme και go launcher renix. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 "Ωραιος " Για να δουμε και κανενος αλλου να παρουμε ιδεες !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ας κάνω κι εγώ τη συνέχεια... Nexus S / Oxygen Rom / Go launcher (C.Black Theme) ClockQ / Circle Battery widget / Beautiful Widgets weather / Smooth calendar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Lg optimus one Cyanogenmod 7 Και η lockscreen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saint.antonios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis3d Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Huawei Ideos X5 LauncherPro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saint.antonios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Θα μου σπάσει τα @ρχιδι@ αυτή η σελίδα σήμερα πως την είδε?μια ώρα προσπαθώ να κάνω ποστ κ άλλη τοση να συνδεθω Δε μου της βάζει όλες μαζί Αντε να δουμε Πάω να γράψω το όνομά της καθε εφαρμογής κ μου λέει απαγορεύονται τα γκριγκλις. Φτώχεια καταραμενη στην αρχική :-P Εργασιακη οθόνη Κλείδωμα,τραβηγμενες με αποτύπωση οθόνης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Έχουμε γούστο τελικά χα! Να συμπληρώσω ότι οποίος θέλει καλούδια του τύπου circular battery για android μπορεί να φτιάξει μόνος του αν είναι root μα αυτό το online εργαλείο http://uot.dakra.lt/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ως fan του Sense, Desire με custom rom από HTC Sensation (Sense 3.0) και custom εικονίδια στο notification bar + εικονίδιο μπαταρίας Gingerbread style, από το UOT Kitchen. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Αυτή ειναι καινουρια μπαρα λιγο tweeked για να ειναι διαφανη παντου όχι ομως υπερβολικα οπως ηταν πριν σε ορισμενα σημεια υπερβολικα διαφανη. Εφτιαξα και το cyrcular battery να ειναι ενα χρωμα και οχι πολλα κοκκινα γιαι χτυπαγε ασχιμα στο ματι λογο μεγάλων κομματιων. Bonus to captcha που μου ζήτησε το tiny pick και οποιος μου το αναπαραστησει στο forum θα του κανω δωρω custom circular battery Δωστε και αλλες screenshots στο λαο. Ειπαμε και απο ολες τις πλατφορμες. Bada, ios κτλ δωστε sceenshots! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth_gr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Desire με Cyanogenmod 7.1.0 Είναι υπο κατασκευή ακόμα γιατί μόλις έκανα αναβάθμιση στην έκδοση cyanogenmod 7.1.0 και δεν έχω προλάβει ακόμα να αλλάξω τα εικονίδια και την εικόνα της μπαταρίας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saint.antonios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Ως fan του Sense, Desire με custom rom από HTC Sensation (Sense 3.0) και custom εικονίδια στο notification bar + εικονίδιο μπαταρίας Gingerbread style, από το UOT Kitchen. Αυτό μου άρεσε ποιο πολυ απ όλα,που τα βρίσκουμε αυτά,πρέπει να γίνουμε root η παίζουν καπου?ίδιος το σημα της ετερειας μου έκανε εντύπωση, εγώ έχω την βοιδαφον βέβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχει μια σελίδα. Google "uot kitchen". Διάβασε το how to εκεί και θα καταλάβεις. Πρέπει να είσαι root αλλά η διαδικασία είναι πολύ απλή. πλέον δέχεται και odexed. Δηλαδή μαμά roms αλλά πρέπει να είσαικαι rooted. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Αυτό μου άρεσε ποιο πολυ απ όλα,που τα βρίσκουμε αυτά,πρέπει να γίνουμε root η παίζουν καπου?ίδιος το σημα της ετερειας μου έκανε εντύπωση, εγώ έχω την βοιδαφον βέβαια Φυσικά και πρέπει να είσαι root για να βάλεις τη rom που έχω. Όπως έγραψα παραπάνω πρόκειται για rom του HTC Sensation, άρα δεν θα έπρεπε να 'παίζει' στο Desire. Όσον αφορά το σήμα της κινητής εταιρίας που έχεις, πρόκειται απλά για μία εφαρμογή. Λέγεται Phono και θα τη βρεις δωρεάν στο Market. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saint.antonios Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Φυσικά και πρέπει να είσαι root για να βάλεις τη rom που έχω. Όπως έγραψα παραπάνω πρόκειται για rom του HTC Sensation, άρα δεν θα έπρεπε να 'παίζει' στο Desire. Όσον αφορά το σήμα της κινητής εταιρίας που έχεις, πρόκειται απλά για μία εφαρμογή. Λέγεται Phono και θα τη βρεις δωρεάν στο Market. Το phono το βρήκα μόλις τώρα κ το εγκατεστησα,όντως ωραίο όπως το είχα υποψιαστη, σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα