DrLo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Αυτή τη περίοδο χρησιμοποιώ στο σπίτι 2 laptop. Και τα 2 είναι στο ίδιο ασύρματο δίκτυο. Μπορώ με κάποιο πρόγραμματάκι να χρησιμοποιήσω την οθόνη του 2ου laptop για να επεκτείνω την οθόνη του 1oy (και το ανάποδο) ? Μπορεί να γίνει μέσω windows ? (και τα 2 έχουν windows 7).
micos000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Για εξηγήσω τι ακριβώς θέλεις να κάνεις γιατί μπερδεύτηκα. Θέλεις να έχεις στο κάθε λάπτοπ το desktop του ενός και του άλλου ταυτόχρονα; Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο remote desktop πρόγραμμα όπως το teamviewer ή το ultravnc. Στο 1ο πρέπει να επιλέξεις Αποδοχή στο Εισερχόμενες συνδέσεις LAN (Επιλογές->Γενικά). Μετά τρέχεις το πρόγραμμα και στα δύο και δίνεις στο ένα το id και το pass του άλλου και έχεις και τα δύο desktop ταυτόχρονα. Δεν μπορείς βέβαια να έχεις αμφίδρομη επικοινωνία και στα δύο laptop. Πρέπει να σταματάς το remote στο ένα για να το ενεργοποιήσεις στο άλλο. Με το UltraVNC είναι παρόμοια η διαδικασία, με την διαφορά ότι πρέπει να ξέρεις την εσωτερική ip του άλλου και να τρέξεις στο μηχάνημα που θέλεις να ελέγξεις το server και στο μηχάνημα όπου θέλεις να βλέπεις τα δύο desktop το client.
DrLo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Όχι δε θέλω remote desktop. Ας που με ότι θέλω την οθόνη μόνο του 2ου laptop να την χρησιμοποιώ για το desktop του 1ου. πχ να τραβάω ένα παράθυρο από το desktop του 1ου και να το πηγαίνω στο 1ο για να μεγαλώσω την επισφάνεια εργασίας.
micos000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Αυτό που ζητάς δεν νομίζω να γίνεται και αν υπάρχει κάποια περίπτωση να γίνει θα πρέπει να παρεμβληθεί hardware. Μόνο με software χλωμό το βλέπω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.