zvarthangalos Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Τώρα καταλαβαίνω γιατι είναι τόσο αδιάφορος ο κόσμος για το παιχνίδι,άν έβγαινε 10 χρόνια πρίν ίσως να ασχολούμασταν.
fearwhatnow Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Παιδιά, σε σχέση με την σειρά, τι λέει;; Τα βιβλία δυστυχώς δε τα έχω διαβάσει... Τα γεγονοτα του παιχνιδιου τοποθετουνται ακριβως πριν αυτων της τηλεοπτικης σειρας.Η ιστορια ειναι πολυ καλη και εχει αρκετα twists.Το παιχνιδι οπως ειπα πιο πανω ειναι καλο.
geowizard Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Σαν παιχνιδακι ειναι πολυ καλο, εμενα αυτο που δεν μου αρεσε καθολου ειναι τα γραφικα τυπου Playstation 2
mchls Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Cyanide has announced its RPG, Game of Thrones: The Game, will release in the UK on June 8 for PC, PS3, and Xbox 360. The title was released in the US on May 15.
mchls Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 The Best Comparison of Game of Thrones the Video Game, And Show As of today, George R.R. Martin's A Song of Ice and Fire saga has a new chapter. It's not a chapter in a book, however, nor is it bonus footage from HBO's wildly popular adaptation, Game of Thrones. Nope, it's a video game. . .
chek2fire Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Από τι είδα το video review στο iGN μιλάει για ένα πολύ καλό story αλλά το παιχνίδι υποφέρει από πολλά bug. Αυτό είναι το μόνο άσχημο που έχουν δει
zvarthangalos Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Όπως γράφει σε προηγούμενο πόστ ο fearwhatnow τα γεγονότα του παιχνιδιού διαδραματίζονται πρίν απο αυτά της σειράς και των βιβλίων δλδ είναι δημιούργημα της φαντασίας αυτών που έφτιαξαν το παιχνίδι; ή υπάρχει κάποιο βιβλίο (prequel αν μπορούσαμε να το πούμε έτσι) και βασίζονται πάνω σ'αυτό;
>-Nosakos<- Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μόλις το τελείωσα και έχω να πω οτι το παιχνίδι είναι διαμαντάκι! Απο τις καλύτερες ιστορίες που έχω δεί ποτέ σε παιχνίδι και με αρκετή διάρκεια! Μπορεί να έχει κάποια bugs, κουραστικά loading times και σύστημα μάχης το οποίο δεν προσφέρει κάτι καινούργιο .. αλλά η ιστορία και οι χαρακτήρες είναι απίστευτοι! Τα γραφικά δεν είναι και τα καλύτερα όπως και το voice acting. Βέβαια όσο σοβαρή και βαθιά είναι η πλοκή άλλο τόσο σπαστικό είναι να περιμένεις να φορτώσουν οι περιοχές/ σπίτια (και μάλιστα σε ssd!) καθώς και οι κάκιστοι ερμηνεία των χαρακτήρων στους διαλόγους. Ομως δεν το βαλα κάτω, και ανταμείφθηκα με μια τρομερή ιστορία αλλά και ένα συναρπαστικό και πρωτοποριακό τέλος. Υ.Γ δεν προτείνεται σε άτομα που δεν έχουν δεί την πρώτη σειρά ή διαβάσει το πρώτο βιβλίο.. @zvarthangalos νομίζω η ιστορία δεν είναι απο τα βιβλία αν και έχει επηρεαστεί απο αυτά και εξιστορείται παράλληλα με το πρώτο δηλαδή φτάνει μέχρι(spoiler και για το game αλλά και για την σειρά) το θάνατο του βασιλιά Baratheon και την ομιλία του Stark πριν τον σκοτώσουν.
fearwhatnow Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μόλις το τελείωσα και έχω να πω οτι το παιχνίδι είναι διαμαντάκι! Απο τις καλύτερες ιστορίες που έχω δεί ποτέ σε παιχνίδι και με αρκετή διάρκεια! Μπορεί να έχει κάποια bugs, κουραστικά loading times και σύστημα μάχης το οποίο δεν προσφέρει κάτι καινούργιο .. αλλά η ιστορία και οι χαρακτήρες είναι απίστευτοι! Τα γραφικά δεν είναι και τα καλύτερα όπως και το voice acting. Βέβαια όσο σοβαρή και βαθιά είναι η πλοκή άλλο τόσο σπαστικό είναι να περιμένεις να φορτώσουν οι περιοχές/ σπίτια (και μάλιστα σε ssd!) καθώς και οι κάκιστοι ερμηνεία των χαρακτήρων στους διαλόγους. Ομως δεν το βαλα κάτω, και ανταμείφθηκα με μια τρομερή ιστορία αλλά και ένα συναρπαστικό και πρωτοποριακό τέλος. Υ.Γ δεν προτείνεται σε άτομα που δεν έχουν δεί την πρώτη σειρά ή διαβάσει το πρώτο βιβλίο.. @zvarthangalos νομίζω η ιστορία δεν είναι απο τα βιβλία αν και έχει επηρεαστεί απο αυτά και εξιστορείται παράλληλα με το πρώτο δηλαδή φτάνει μέχρι(spoiler και για το game αλλά και για την σειρά) το θάνατο του βασιλιά Baratheon και την ομιλία του Stark πριν τον σκοτώσουν. Tο παιχνιδι εχει προβλημα οταν γινεται install σε ssd.Αν εχεις αλλον δισκο βαλε το εκει (αν και το τελειωσες τωρα).Σε εμενα κανει load σε 3secs ακριβως και ειναι smooth σε ολες τις περιοχες.Αυτα μαλιστα σε εξωτερικο σκληρο δισκο. Δεν το τελειωσα ακομη αλλα ηδη εχω ακουσει οτι το φιναλε ειναι ενα απο τα καλυτερα που εχουν βγει σε videogame.Εξαρχης ελεγα οτι ειναι καλο το παιχνιδι.Δυστυχως οι reviewers καποιων συγκεκριμενων sites ειναι απαραδεκτοι και θαβουν χωρις λογο ωραια παιχνιδια.
>-Nosakos<- Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δυστυχώς δεν το ήξερα και αναγκαζόμουν να περιμένω 20-30 sec καθε φορά(αφου έκανε load όλα τέλεια μετα).. Αλλά ακόμα και με αυτο δεν μετανιώνω τίποτα.Άξιζε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα