Inler Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Λοιπον εδω και εναμιση μηνα περιππου μου χαλασαν τα 2 απο τα 4Giga Cellshock 4-4-4-12 800 DDR2 που ειχα...Ειναι εντος εγγυησης και μου ειπαν στο Πλαισιο οτι οντως εχουν χαλασει αλλα σταλθηκαν στα κεντρικα τους...Καπου στις αρχες Σεπτεμβρη μου ειπαν οτι δεν μπορεσαν να βρουν αλλες για αντικατασταση απο την αντιπροσωπεια...Πριν μια εβδομαδα μου ειπαν οτι βρηκαν και θα τις φερουν και σημερα οτι δεν βρηκαν τελικα και θα οριστει τι μπορω να παρω για αντικατασταση..Μου ειπαν για παρομοιες DDR2 αλλα απο οτι βλεπω στο site δεν εχουν καποιες με timings 4-4-4-12 ή σε DDR3 επειδη τους ειχα πει οτι μπορει να προβω σε αναβαθμιση(αλλα απο οτι καταλαβα μνημες μεχρι 30e)..Στην ερωτηση για πιστωτικο και ειδικα στην αρχικη τους αξια(239e) μου ειπαν οτι δεν προβλεπετε-η αξια τους εχει πεσει αν και καπου ειχα δει(εκτος αν κανω λαθος) για αναλογη περιπτωση πριν 4 μηνες περιππου οπου καποιος πηρε πιστωτικο στην αρχικη τους τιμη..Τελικα και πιστωτικο να παρω δεν το κοβω να ειναι πανω απο 30e..Δεν λεω ευγενεστατοι ειναι αλλα τοσο καιρο ταλαιπωρια για να ορισουν κατι προς αντικατασταση...Τι προβλεπεται σε αυτες τις περιπτωσεις;
trelomhxmhx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 http://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/f/46384_46393_46398/2GB-DDR2-700-1100-MHz.html από εδώ βρες την αντίστοιχη 2gb με 4-4-4-12 και απαίτησε να στην αγοράσουν συμφέρει και σένα και αυτούς
Inler Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δεν υπαρχουν φιλε μου εχει μονο αυτες http://www.skroutz.gr/c/1041/refurbished.html?keyphrase=Cellshock
polu_atsalos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Λοιπον εδω και εναμιση μηνα περιππου μου χαλασαν τα 2 απο τα 4Giga Cellshock 4-4-4-12 800 DDR2 που ειχα...Ειναι εντος εγγυησης και μου ειπαν στο Πλαισιο οτι οντως εχουν χαλασει αλλα σταλθηκαν στα κεντρικα τους...Καπου στις αρχες Σεπτεμβρη μου ειπαν οτι δεν μπορεσαν να βρουν αλλες για αντικατασταση απο την αντιπροσωπεια...Πριν μια εβδομαδα μου ειπαν οτι βρηκαν και θα τις φερουν και σημερα οτι δεν βρηκαν τελικα και θα οριστει τι μπορω να παρω για αντικατασταση..Μου ειπαν για παρομοιες DDR2 αλλα απο οτι βλεπω στο site δεν εχουν καποιες με timings 4-4-4-12 ή σε DDR3 επειδη τους ειχα πει οτι μπορει να προβω σε αναβαθμιση(αλλα απο οτι καταλαβα μνημες μεχρι 30e)..Στην ερωτηση για πιστωτικο και ειδικα στην αρχικη τους αξια(239e) μου ειπαν οτι δεν προβλεπετε-η αξια τους εχει πεσει αν και καπου ειχα δει(εκτος αν κανω λαθος) για αναλογη περιπτωση πριν 4 μηνες περιππου οπου καποιος πηρε πιστωτικο στην αρχικη τους τιμη..Τελικα και πιστωτικο να παρω δεν το κοβω να ειναι πανω απο 30e..Δεν λεω ευγενεστατοι ειναι αλλα τοσο καιρο ταλαιπωρια για να ορισουν κατι προς αντικατασταση...Τι προβλεπεται σε αυτες τις περιπτωσεις; ειναι υποχρεωμενοι απο την στιγμη που ειναι εντος εγγυησεως να σου βρουν τις ιδιες μνημες. αν δεν μπορουν να τις βρουν πρεπει να σου δωσουν το αντιστοιχης με την αρχικη αξια αγορας προιον. αν σου πουν δεν υπαρχει απαντας βρειτε το. αν πουν δεν γινεται απαντας προβλημα σας. τις μνημες τις αγορασες καινουριες ασχετα με το αν τωρα η τιμη τους ειναι 1 ευρω η χιλια ευρω. εσυ καλυπτεσαι με το αρχικο ποσο. αν δεν βρεις ακρη ζητα τον υπευθηνο και πες του να σε ενημερωσει που μπορεις να κανεις επισημη ονομαστικη καταγγελια για το συμβαν. επισης πετα του και ενα ας παρουμε την αστυνομια να δουμε που θα μας πει να απευθηνθουμε.κυνηγησε το και θα βγεις δικαιωμενος. πιστευω οτι θα βρεις ακρη...
Inler Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Το θεμα ειναι το παραμυθι που μου λεγανε μια δεν βρηκαμε μετα βρηκαμε και θα σου φερουμε και μετα παλι δεν βρηκαμε...Κοιτα ειχα παρει 4Giga και ειχα δωσει 478e...Και απο οτι βλεπω θα μου δωσουν κατι τετοιο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Transcend-1GB-DDR2-800-Ram-Dimm-PC2-6400-5-5-5-18-JM800QLU-1G.htm..Κοιτα ας μην παρω πιστωτικο αξιας 239 που εκαναν εστω π.χ 60e οχι 15...Μπορω να τους πω οτι εγω ειχα βασισει το συστημα μου πανω στις συγκεκριμενες με timings 4-4-4-12 και θελω τις ιδιες και οχι αλλες αλλιως πιστωτικο; Δεν λεω για την ταλαιπωρια σχεδον 40 μερες τωρα..
macabre_sunsets Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 [...]πρεπει να σου δωσουν το αντιστοιχης με την αρχικη αξια αγορας προιον[...] Πρέπει να σου δώσουν προϊόν αντίστοιχων χαρακτηριστικών και όχι αντίστοιχης αξίας.
polu_atsalos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Το θεμα ειναι το παραμυθι που μου λεγανε μια δεν βρηκαμε μετα βρηκαμε και θα σου φερουμε και μετα παλι δεν βρηκαμε...Κοιτα ειχα παρει 4Giga και ειχα δωσει 478e...Και απο οτι βλεπω θα μου δωσουν κατι τετοιο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Transcend-1GB-DDR2-800-Ram-Dimm-PC2-6400-5-5-5-18-JM800QLU-1G.htm..Κοιτα ας μην παρω πιστωτικο αξιας 239 που εκαναν εστω π.χ 60e οχι 15...Μπορω να τους πω οτι εγω ειχα βασισει το συστημα μου πανω στις συγκεκριμενες με timings 4-4-4-12 και θελω τις ιδιες και οχι αλλες αλλιως πιστωτικο; Δεν λεω για την ταλαιπωρια σχεδον 40 μερες τωρα.. φιλε μου οταν σε κατι δεν γινεται επισκευη γινεται αντικατασταση, αν δεν υπαρχει το μοντελο σου δινουν κατι ισης αρχικης αξιας η το μοντελο που ειναι αντιστοιχο απο την εταιρια και βγηκε μετα απο το δικο σου για να το αντικαταστησει. αυτος ειναι και ο λογος υπαρξης εγγυησης και για αυτο τον λογο κατι που κατασκευαστικα κοστιζει 5 ευρω το πληρωνεις 239 ευρω. αν τους μιλησεις για μυνηση θα αλλαξουν γνωση. μιλα μονο με τον υπευθηνο και πες του οτι θα κανεις καταγγελια στα κεντρικα της εταιριας(οχι του πλαισιου αλλα της μαρκας που ειναι η μνημες) αναφεροντας τους το γεγονος. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Η ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.δεν σου κανουν χαρη. κακως μεχρι τωρα δεν εχει λυθει το προβλημα
Thanos1972 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Καλα σιγουρα ο νομος αυτο λεει και εχει συζητηθεί πολλες φορες εδω μεσα και αξιζει να το κηνηγησει.αλλα δεν παιζει.ολο και καποιες ddr2 Μνημες θα βρουνε να του δωσουν.αλλα εαν το κυνηγήσει και του κατσει τοτε μαι χαρα.
polu_atsalos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Καλα σιγουρα ο νομος αυτο λεει και εχει συζητηθεί πολλες φορες εδω μεσα και αξιζει να το κηνηγησει.αλλα δεν παιζει.ολο και καποιες ddr2 Μνημες θα βρουνε να του δωσουν.αλλα εαν το κυνηγήσει και του κατσει τοτε μαι χαρα. δεν μπορουν να του δωσουν οτι ναναι και να του πουν παρτο. πρεπει να ειναι συμβατο με το συστημα του..... εαν το κυνηγησει δεν ειναι θεμα αν του κατσει. θα βρει το δικιο του σιγουρα.αν δεν του βρουν ακρη να απαιτησει να του αγορασουν τις ιδιες μνημες απο καποιον αλλο που τις εχει. το που θα τις βρουν δεν αφορα τον καταναλωτη απο την στιγμη που εχει δωσει τα λεφτα του και απαιτει να τον καλυψει η εγγυηση. αν εχει κανα φιλο αστυνομικο παρτον μαζι και πες του να ερθει να καταγραψει το συμβαν. πηγαινε βρες τον υπευθηνο και να δεις για ποτε θα σου βρουν την λυση. μεχρι και χρηματικη αποζημιωση μπορεις να διεκδικισεις αμα το κυνηγησεις με δικηγορο. οτι και καλα τις 40 μερες που δεν εχω pc εχω προβλημα στην δουλεια μου και τετοια.
Inler Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστω παιδια...Οποτε απο Δευτερα που θα παω βλεπουμε...Παντως αμα σε δουν και δεν ξερεις σε φαγανε...Αμα το κυνηγισεις και τους ριξεις και κανα χεσιμο να δεις για ποτε θα βγαλεις ακρη....
Inler Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδη αν καταλαβα καλα επιμενω να μου βρουν τις ιδιες αλλιως πιστωτικο στην αρχικη αξια; Να μην παρω κατι σαν αντικατασταση που θα μου δωσουν και πιθανοτατα δεν θα ταιριαζει και με το αλλο kit που εχω;
Inler Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Τελικα σημερα πηγα και μου ειπαν για http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-Ddr2-4Gb-Kit-6400C5-TWIN2X4096-6400C5.htm ή http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Transcend-4Gb-Kit-Ddr2-800-5-5-5-15-Jm-JM4GDDR2-8K.htm ή http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-XMS-4GB-DDR3-1600-Intel-Core-i5-i7-Ram-Kit-2-x-2GB-PC3-12800-8-8-8-24.htm σε DDR3..
GoLdMaNn Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Καμια σχεση με αυτες που ειχες αγορασει...Μην τις δεχτεις σε καμια περιπτωση.Εσυ τοτε αγορασες ενα τοπ για την εποχη του προιον.Αρα ειναι υποχρεωμενοι ειτε να σου παρεχουν το ιδιο(επισκευη η αντικατασταση) και αν δν γινεται ασυζητητι παμε σε πιστωτικο με αξια ισης της αγορας(αυτο ειναι σιγουρο).Ολα τα αλλα ειναι φθηνες δικαιολογιες.Και μενα τα ιδια μου ελεγαν για μια μητρικη και μολις πηρα το ινκα και κινητοποιηθηκα να δεις για ποτε μου δωσαν πιστωτικο!!Παρε ΙΝ.ΚΑ να σου πουν και αυτοι τι να κανεις!
Inler Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Toσο χαλια ειναι δηλαδη; Εμενα μου χαλασαν 2GB και μου εδιναν 4....Τελικα τα βρηκαμε με πιστωση στα 63e...Δεν εκανα καλα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.