Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...Πως μπορω να δω αν η μπαταρια στο laptop μου ειναι καλη; Μου δειχνει οτι δεν φορτιζει; Το εχω συνδεσει στο ρευμα και δεν κανει  μου φορτιση...

Δημοσ.

Ειναι παλιό το laptop ?

Δοκίμασε με το ρεύμα επάνω χωρις την μπαταρία να δεις αν ανάβει κανονικά , γιατι πιθανόν να εχει πρόβλημα ο φορτιστής και οχι η μπαταρία

Δημοσ.

Καλημερα.. Δεν ειναι παλιο το laptop...Το δοκιμασα και χωρις μπαταρια...Ανοιγει κανονικα...Αλλα δεν μου φορτιζει την μπαταρια.. Και το βυσμα του ρευματος δεν καθεται καλα...Σε μερικα σημεια πιανει... Τι φταιει;

Και αν κανω οτι κουναω λιγο το βυσμα του φορτιστη σβηνει και το laptop μου...

Δημοσ.

Kαλησπερα..Εχω ενα προβλημα  με το laptop μου...Δεν φορτιζει η μπαταρια  και οταν κουνησω  το καλωδιο που εχει το βυσμα της φορτισης σβηνει το laptop... Νομιζω οτι δεν κανει καλη επαφη το βυσμα...Δοκιμασα και αλλο καλωδιο αλλα μου κανει τα ιδια δεν πιανει σε ολες τις μεριες...

Δημοσ.

Καλημερα παιδια.. Καμια λυση για το παραπανω προβλημα που εχω.. Ι ι μπορει να φταιει;;

απο τις απαντήσεις που σου έδωσαν η συμφουρίτες,δεν σε κάλυψε καμμία;;?

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Να ξεθαψω λιγο το νημα, εχω και εγω το 7520g, το ξερω ειναι παλιό αλλα δε δουλεψε πολυ και για μερικα χρονια ηταν στη ντουλάπα οπότε ειναι σε αρκετά καλη κατάσταση. Μονο που και εγω το ειχα κανει σταθερο υπολογιστή γραφειου, σχεδον δεν το εχω δουλεψει ποτε μονο με μπαταρια. Καποια στιγμη σηκωσα το λάπτοπ να πάρω ενα χαρτι που πηγε απο κατω και κοντραρε το βυσμα μαλλον διοτι ξεκίνησε μετα απο λιγο να μου αναβοσβηνουν και εμενα και τα δυο φωτακια και να μη φορτιζει. Αγορασα ενα αλλο τροφοδοτικο για δοκιμη και δουλεψε στην αρχη αλλα μετα απο κανενα μηνα παλι τα ίδια. Ειδα οτι δεν το καλυπταν τα watt του και αγορασα πιο ισχυρο τροφοδοτικο, δουλεψε παλι αλλα μετα απο 6 μήνες περιπου αρχισαν τα γνωστα λαμπακια. Δοκιμασα χωρις μπαταρια πανω αλλα δε γινεται. Κανονικά χωρις μπαταρια θα επρεπε να λειτουργεί; Ζηταω τα φώτα σας

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...