Προς το περιεχόμενο

Root oc cm7 nexus s

Junior22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας..σκεφτομαι σοβαρα να προχωρησω σε root overclock και αλλαγη rom σε cm7στο nexus s..εχω κανει ομως update σε 2.3.6 και θα ηθελα να ξερω αν γινεται root η θελει downgrade..επισης,ειναι καλη η cm7 η εχει καλυτερες?τελος αξιζει overclock?θα σας παρακαλουσα να με κατατοπισετε για το πως γινεται το καθενα με δικα σας λογια η λινκς..ευχαριστω πολυ! :-)

android.png

Δημοσ.

Δεν εχω nexus S αλλα εχω cyanogen. Η rom ειναι καταπληκτικη με πολλα εξτρα και πολυ γρηγορη. Σκεψου οτι πολλοι που εχουν cyanogen αγοραζουν επομενη συσκευη μονο αν υποστηριζετε απο αυτο.

Εχεις παντα τα νεοτερα update (αυτη τη στιγμη ειμαι σε 3.4.7 στο optimus 2x) οποτε δεν θα σου λειψει απο το nexus αυτο.

Τωρα γιατι θες να κανεις oveclock? Δεν παει το κινητο? Μπορει με cyanogen να μην χρειαστεις επιδη ειναι πολυ smooth

Δημοσ.

Μια χαρα παει απλα καποιες φορες τρωει κολληματακια π.χ. δν ανοιγει την gallery η κολλαει οταν βαζω ξυπνητηρι..το root να το κανω πριν βαλω την ρομ?και ρωτησα αν γινεται root σε 2.3.6 η να κανω downgrade?αν γινεται downgrade μηπως μπορειτε να μου πειτε και πως?τελος τι προσφερει η cm7?

android.png

Δημοσ.

Υπάρχει ήδη thread για απορίες σχετικά με το Nexus S.

http://www.insomnia.gr/topic/417282-nexus-s-fan-club/

Στο συγκεκριμένο thread μπορείς να παραθέσεις τις απορίες σου και μέλη όπως ο Dbzakias2

που έχουν το τηλέφωνο αλλά και την εμπειρία, θα σου απαντήσουν.

Εδώ που άνοιξες το thread σου, παίζει και να μην το δει κανείς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...