johnny21a Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Από σήμερα όποιος το επιθυμεί έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει δωρεάν το site/blog του κάτω από την φιλοξενία του WebDesignCorner! Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε εδώ : Φιλοξενία Wordpress sites/blogs
fouros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 θα σου συνιστούσα την προσοχή με αυτό που πας να κάνεις μιας και εκτός από τα προβλήματα που προσπαθείς να αποφύγεις με τους όρους χρήσης που αναφέρεις στο site σου, είναι πολύ πιθανό το shared hosting που έχεις να γίνει γρήγορα suspended για χρήση υψηλών πόρων του server. To wordpress καταναλώνει αρκετούς πόρους (ειδικά mysql usage σε υψηλή επισκεψιμότητα)
johnny21a Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Σε ευχαριστώ αλλά έχει προβλεφθεί το πρόβλημα που λες για mysql usage
fouros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Σε ευχαριστώ αλλά έχει προβλεφθεί το πρόβλημα που λες για mysql usage Νice αλλά με ποιον τρόπο, με κάποιο cache π.χ ; υ.γ Tσέκαρε επίσης τα permalinks και την .htaccess σου γιατι έχεις 404 στα υπομενού του blog >http://www.webdesigncorner.gr/blog/category/%cf%8c%ce%bb%ce%b5%cf%82/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1/
defacer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Από σήμερα όποιος το επιθυμεί έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει δωρεάν το site/blog του κάτω από την φιλοξενία του WebDesignCorner! Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε εδώ : Φιλοξενία Wordpress sites/blogs Δεν ξέρω τι σκεφτήκατε και το γράψατε, αλλά αντιλαμβάνεσαι ότι ο 4ος όρος χρήσης δε θα μπορέσει να σταθεί σε κανένα δικαστήριο του κόσμου έτσι; Οι όροι χρήσης μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και κάθε τους αλλαγή σημαίνει αυτομάτως συμφωνία των διαχειριστών με τους ανανεωμένους όρους. Ακόμα και οι χειρότεροι των χειρότερων EULA σου σερβίρουν τη νέα τους μορφή στο πιάτο και σε αναγκάζουν να πεις "συμφωνώ".
johnny21a Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δεν ξέρω τι σκεφτήκατε και το γράψατε, αλλά αντιλαμβάνεσαι ότι ο 4ος όρος χρήσης δε θα μπορέσει να σταθεί σε κανένα δικαστήριο του κόσμου έτσι; Φυσικά και δεν έχουμε σκοπό να πάμε κανέναν σε κανένα δικαστήριο. Και ούτε πρόκειται να αλλάξει κανένας όρος και να λέει ότι οφείλει όποιος έχει φιλοξενηθεί σε εμάς να μας γράψει όλη του την περιουσία ή κάτι τέτοιο Απλά θέλουμε να βεβαιώσουμε πως αν αλλάξουν για κάποιο λόγο οι όροι χρήσης ο κάθε χρήστης θα εξακολουθεί να είναι σύμφωνος μαζί τους. Και φυσικά αν αλλάξει κάποιος όρος δεν θα το κρατήσουμε κρυφό αλλά θα ενημερωθούν όλοι οι χρήστες.
NiKoS WSN Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Νίκο εννοείς ξεχωριστό url ? Ναι πχ να πάρω τον χώρο σου αλλά να βάλω δικό μου domain και όχι webdesigncorner.gr
_tasos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Απλά θέλουμε να βεβαιώσουμε πως αν αλλάξουν για κάποιο λόγο οι όροι χρήσης ο κάθε χρήστης θα εξακολουθεί να είναι σύμφωνος μαζί τους. Και φυσικά αν αλλάξει κάποιος όρος δεν θα το κρατήσουμε κρυφό αλλά θα ενημερωθούν όλοι οι χρήστες. Τότε μπορείς απλά να ενημερώσεις για τις αλλαγές στους όρους χρήσης και ο χρήστης να τους αποδεχτεί ή όχι. Χωρίς να είμαι δικηγόρος ή κάτι παρεμφερές έχω την εντύπωση πως είσαι υποχρεωμένος να ενημερώνεις για ότι αλλαγές γίνονται στους όρους χρήσης, και αυτό που γράφεις είναι αντιφατικό, ίσως και να μην είναι 100% νόμιμο. Φιλικά...
oGiorgos8amasSwsei Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 http://www.webdesigncorner.gr/blog/2011/09/30/%CF%84%CE%BF-webdesigncorner-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CF%84%CE%B1-siteblogs-%CF%83%CE%B1%CF%82/ ωραίο Design+1
johnny21a Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Τότε μπορείς απλά να ενημερώσεις για τις αλλαγές στους όρους χρήσης και ο χρήστης να τους αποδεχτεί ή όχι. Χωρίς να είμαι δικηγόρος ή κάτι παρεμφερές έχω την εντύπωση πως είσαι υποχρεωμένος να ενημερώνεις για ότι αλλαγές γίνονται στους όρους χρήσης, και αυτό που γράφεις είναι αντιφατικό, ίσως και να μην είναι 100% νόμιμο. Φιλικά... Ναι αυτό που λες πέρα από το αν στέκει νομικά ή όχι είναι και το πιο σωστό. Άλλαξαν οι όροι χρήσης και έγιναν πιο "νόμιμοι" Ναι πχ να πάρω τον χώρο σου αλλά να βάλω δικό μου domain και όχι webdesigncorner.gr Οχι δεν γίνεται αυτό http://www.webdesigncorner.gr/blog/2011/09/30/%CF%84%CE%BF-webdesigncorner-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CF%84%CE%B1-siteblogs-%CF%83%CE%B1%CF%82/ ωραίο Design+1 Σε ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.