sakis.kom Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι ο φθηνότερος SSD στα 240GB, αυτήν την στιγμή. h**p://www.skroutz.gr/c/88/esoterikoi-sklhroi-diskoi.html?keyphrase=ssd+240gb Το ίδιο μοντέλο βάσει skroutz, ο επόμενος το έχει 300 ευρώ. h**p://www.skroutz.gr/s/272515/OCZ-Vertex-2-SATA-II-2-5-240GB.html OCZ VERTEX 2 240GB 2.5" SSD h**p://www.microchip4u.gr/pegasus/products01/show00.php?code=4843&pcode=SHOW_PROD4843 Kωδικός 0716004 Κατόπιν παραγγελίας Η OCZ παρουσιάζει την 2η έκδοση της επιτυχημένης σειράς σκληρών δίσκων Solid State, με την ονομασία Vertex 2 για όσους αναζητούν την σύγχρονη τεχνολογία, τις υψηλές ταχύτητες και την αξιοπιστία στο σύστημά τους. Υποστηρίζοντας την λειτουργία Native Trim και σε συνδυασμό με το σύγχρονο controller SandForce SF-1200 προσφέρουν υψηλές ταχύτητες ανάγνωσης και μεταφοράς δεδομένων. Συνδυάζοντας όλα τα χαρακτηριστικά των δίσκων Solid State, το συγκεκριμένο μοντέλο είναι από τους πιο γρήγορους SSD με ταχύτητες που κόβουν την ανάσα αγγίζοντας τα 285MB/sec ανάγνωσης, 275MB/sec εγγραφής και Random Write 4KB (Aligned) 50,000 IOPS για να απογειώσει κάθε εργασία σας! Με πληθώρα πλεονεκτημάτων σε σύγκριση με τους "κλασσικούς" σκληρούς δίσκους, θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι του υπολογιστή σας. * Συμπαγής κατασκευή χωρίς κινητά μέρη, επιτυγχάνοντας έτσι: o μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στις μετακινήσεις, γεγονός που τον καθιστά ιδανικό για φορητούς υπολογιστές o μεγάλη διάρκεια ζωής που αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ώρες λειτουργίας (MTBF) o μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και της παραγόμενης θερμότητας o εντελώς αθόρυβη λειτουργία Με σύνδεση SΑΤΑ II και διαστάσεις 2,5" είναι ιδανικός για τον φορητό σας υπολογιστή ενώ περιλαμβάνει και bracket 3.5" για καλύτερη προσαρμογή και στον σταθερό σας υπολογιστή. Με ιδιαίτερα αυξημένη χωρητικότητα για την κατηγορία που αγγίζει τα 240GB σας επιτρέπει την αποθήκευση μεγάλων αρχείων και προγραμμάτων.
kgian Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μόλις έκανα παραγγελία. 240 gb ssd σε αυτή την τιμη απλά δεν υπάρχει. Μόλις έρθει θα τολμησω και την εγχείρηση για να τον βάλω στα σωθικά του iMac... Βέβαια είναι Sata 2 ενώ η μητρική υποστηρίζει και Sata 3 αλλα αν περίμενα να φτηνηνουν αυτοί....
xristoforos89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μια χαρα προσφορα ειναι, αλλα απο ενα καταστημα που δεν εχει ουτε μια αξιολογηση στο Skroutz. Για να δουμε..
kgian Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μια χαρα προσφορα ειναι, αλλα απο ενα καταστημα που δεν εχει ουτε μια αξιολογηση στο Skroutz. Για να δουμε.. Ίσως για αυτο αυτή η τιμη. Πάντως έβαλα πληρωμή με αντικαταβολη. Να δούμε...
terry308 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Το είδος με κωδικό 0716004 και περιγραφή OCZ VERTEX 2 240GB 2.5" SSD όπως είδατε είναι κατόπιν παραγγελίας. Ημερομηνία παράδοσης θα ξέρουμε την Δευτέρα. Η τιμή αγοράς σας έχει αλλάξει και είναι πλέον, για την καινούρια παραλαβή, στα 358,40€ Μια τσάμπα διαφήμιση (δεν υπονοοώ τον topic starter) μπορεί να κλείσει ... Μετά περιμένουμε να έχει και αξιολόγηση στο skroutz ....
kgian Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Το είδος με κωδικό 0716004 και περιγραφή OCZ VERTEX 2 240GB 2.5" SSD όπως είδατε είναι κατόπιν παραγγελίας. Ημερομηνία παράδοσης θα ξέρουμε την Δευτέρα. Η τιμή αγοράς σας έχει αλλάξει και είναι πλέον, για την καινούρια παραλαβή, στα 358,40€ Μια τσάμπα διαφήμιση (δεν υπονοοώ τον topic starter) μπορεί να κλείσει ... Μετά περιμένουμε να έχει και αξιολόγηση στο skroutz .... Σε λίγο θα έχει μια αρνητική αξιολόγηση στο skroutz, την δικιά μου. Και εμένα με τον ίδιο τρόπο μου ακύρωσαν την παραγγελία. Μήπως θα έπρεπε να φάνε καταγγελία; Άλλωστε δεν αναφέρουν τίποτα για λάθος και η τιμή είναι μια χαρά λογική.
Ntinaras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 ελα μωρε λαθος του υπαλληλου θα ειναι,ειχε σφουγγαρισει η καθαριστρια,γλιστρισε και επεσε πανω στο πληκτρολογιο γραφοντας τη προσφορα.
rapidrag Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δώσανε 1-2 κομμάτια (εάν τα δώσανε και αυτά), κάνανε και τη διαφήμιση του site (που να βρίσκανε τέτοια ευκαιρία σε τέτοια κοινό ή forum) και όλα ΟΚ!
giorginho Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 349 λεει τωρα στο site (οχι 358!). OK, ας τους θυμαται καποιος (με την σημειωση "μαυρο") να μην την πατησουμε στο μελλον.
sakis.kom Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Ντροπή τους που σας έκαναν το παραπάνω!!! Λυπάμαι που σας έβαλα σε μπελά... χωρίς την θέλησή μου φυσικά. Απλά, επειδή και εγώ ψάχνω για δεύτερο SSD, παρακολουθώ τις τιμές του skroutz. 349 λεει τωρα στο site (οχι 358!). OK, ας τους θυμαται καποιος (με την σημειωση "μαυρο") να μην την πατησουμε στο μελλον. Δεν ξεχνιέται το όνομα! Ποιος από τους πιο παλιούς κομπιουτεράδες μπορεί να ξεχάσει το όνομα Microchip και το λουκέτο σε όλα τα καταστήματα?! Απ' ότι φαίνεται... 1-2 τους ξέφυγαν!
kgian Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μπήκε η αρνητική μου αξιολόγηση στο skroutz για το συγκεκριμένο μαγαζί, μαζί με μια γελοία απάντηση απο μέρους τους βέβαια. τι να πεις, απάντηση γεμάτη συντακτικα και ορθογραφικά λάθη.... Ξεφτίλες! Edit: η αυτόματη διορθωσητου iPad μου την εκανε...
skiabox Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Σε κανένα εξάμηνο μπορεί να πλησιάσουμε σε τέτοιες τιμές.Αυτή τη στιγμή είναι οι 120άρηδες mainstream.
amdnikos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μπήκε η αρνητική μου αξιολόγηση στο skroutz για το συγκεκριμένο μαγαζί, μαζί με μια γελοία απάντηση απο μέρους τους βέβαια. τι να πεις, απάντηση γεμματη συντακτικα και ορθογραφικά λάθη.... Ξεφτύλες! γεμάτη, ξεφτίλες.Φιλικά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Σε κανένα εξάμηνο μπορεί να πλησιάσουμε σε τέτοιες τιμές.Αυτή τη στιγμή είναι οι 120άρηδες mainstream. σε κάνα χρόνο και αν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.