Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με flash player

for4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά έχω ένα προβληματάκι και θα ήθελα την βοήθεια αν ξέρετε τίποτα σχετικό...

έχω ένα laptop sony vaio vpcf11m1e και windows 7 ultimate x64. Γενικά δεν έχω παράπονο, το πρόβλημα μου είναι ότι όταν σερφάρω (συνήθως με chrome αλλά τα ίδια συμπτώματα έχω και με τους άλλους γνωστούς browsers) αντιμετωπίζω κάποια θέματα.

1. Όταν ανοίγω κάποιο βαρύ site με πολύ flash περιεχόμενο ψιλό κολλάει ο browser για λίγα δευτερόλεπτα αλλά και το scrolling σε αυτήν την σελίδα γίνεται με δυσκολία.

2. Όταν βλέπω κάποια ταινία από flashplayers τύπου megavideo η μπάρα εργασίας δεν εξαφανίζεται σε πλήρη οθόνη αλλά παραμένει από πάνω (αφού έκανα φορματ και πέρασα τα Ultimate δεν το είχα αυτό το πρόβλημα αλλά μετά από λίγες μέρες επανεμφανίστηκε)

3. Όταν ανοίγω τα sites που είπα και παραπάνω άμεσα οι στροφές του ανεμιστήρα ανεβαίνουν και γενικά φαίνεται ότι το μηχάνημα ζορίζεται.

ξέρω ότι το flash είναι γενικά βαρύ και περίεργο πρόγραμμα αλλά έχω πιο αδύναμα laptop να το τρέχουν καλύτερα από το δικό μου και το κυριότερο αυτά τα laptop άνηκαν σε άτομα άσχετα με την τεχνολογία, δηλαδή δεν είχαν παραμετροποίησει το Laptop τους κάπως.

Τι φταίει άραγε;

Δημοσ.

Για τους λογους που αναφερεις, και για μερικους ακομα, η λυση ειναι μια: ff ή chrome με flashblock ή opera με ενεργο το "load plugin on demand".

Το flashblock για ff θα το βρεις εδω

https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/flashblock/

για chrome εδω

http://www.chromeextensions.org/appearance-functioning/flashblock/

και το load plugin on demand ειναι μια απο τις δεκαδες επιλογες που εχει η opera απο default, χωρις καποιο προσθετο.

Δημοσ.

Στον Chrome υπάρχει και το click & play, κοίταξε μήπως σε βολεύει. Ενεργοποίησε το πρώτα απ'το about:flags και μετά απ'τις ρυθμίσεις περιεχομένου

Δημοσ.

δοκίμασα και τις δυο απαντήσεις αλλά δεν άλλαξε και τίποτα, εντάξει ανοίγουν λίγο πιο γρήγορα οι βαριές σελίδες αλλά και πάλι κολλάει και στο video στο full screen πάλι εμφανίζεται η μπάρα εργασίας....

έβαλα και το flash player 11 αλλά τίποτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...