devill0 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα.Θέλω να πάρω ενα Beverly 250 για της μετακινήσεις στη πόλη καθώς και να πηγαίνω στο τει στο μεσολόγγι(είμαι απο πάτρα).Ψάχνω κυρίος μεταχειρισμένο καθως το μπάτζετ φτένει το πολύ μέχρι 2.200euro.Εχω βρει ένα απο αγγελία το οποιο ειναι μοντελο '05 και έχει μόνο!! 15.000χλμ.Εμφανισιακά είναι μια χαρά και μηχανικά,δε πρόσεξα κάτι παράξενο καθως έκανα test drive.Αυτό που μου εκανε εντύπωση είναι τα χλμ του καθώς '05 μοντέλο και έχει μόνο 15.000.Α και το μαγαζί που το έχει μου είπε οτι είναι εισαγωγήε,έχει καμία διαφορά αυτό.Τι μου προτείνετε να κοιτάξω περισσοτερο...
lary7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Τα χλμ δεν ειναι λιγα, εγω εχω το runner απο το 2003 και με καθημερινη χρηση εχω γραψει 21.000, αλλα βαρια χλμ πολης. Μηχανικα ειναι δυσκολο να το ελενξεις, ουτε εισαι σιγουρος οτι δεν εχουν κατεβασει χλμ. Στην θεση σου θα το επερνα και θα το πηγαινα σε εναν καλο μηχανικο να κανει μετρηση καυσαεριων και να κοιταξει το σασι μηπως ειναι χτυπημενο. Επισεις σε αυτα τα χλμ χρειαζονται αλλαγη ιμαντα-ραουλα. Αμα δεν το εχει κανει υπολογιζε κανενα 150+ για αμμεση αλλαγη.Επισεις δες τα λαστιχα αμα ειναι παλια γιατι η αλλαγη τους κανει κανενα 70ρι το 1 και ειναι σημαντικο να εχεις καλα λαστιχα. Γενικα παντως ειναι καλο να το δει το μηχανακι ενα εμπειρο ματι για να κρινει απο λεπτομερειες. Κατα τα αλλα ειναι εξαιρετικο το beverly μιας και το οδηγαω συνεχεια και θα σε βολεψει.Απλα δεν χωραει ευκολα κρανος κατω απο την σελα και ισως χρειαστεις και μπαγαζιερα.
viper2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στο scouterclubgr στο τοπικ των beverly υπαρχουν πολλα ποστ με προβληματα... μπες και δες [η αποψη μου]
devill0 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 στο scouterclubgr στο τοπικ των beverly υπαρχουν πολλα ποστ με προβληματα... μπες και δες [η αποψη μου] φιλε site αυτο το εχω γυρισει ολο και ειναι πολυ καλο
Tomahawk Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Τα 15k χιλιόμετρα είναι όχι απλά λίγα αλλα ελάχιστα! Σε διαστημα 5ετιας ένα τέτοιο μηχανάκι το λογικό είναι να έχει 40k++ χλμ! Το να μιλάμε για χτυπημένο σασί και μετρηση καυσαερίων είναι λίγο αστείο, ειδικά το 1ο, εφόσον δεν έχει κάποιο-α σημάδι που να υποδηλώνει γερή στούκα. Οπότε δε μπορώ να πάρω όρκο για τα 15k χλμ γιατί είναι λίγα και μπορεί πιθανόν να είναι γυρισμένο το κοντέρ.
viper2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 τι καταναλωση εχει αυτο αλλα και το 500? εχει μετρησει κανεις απο εσας...? thanks
DriveeRR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 το 250 beverly εχει 4,5L / 100 χιλιομετρα για το 500 βαλε 1 L επιπλεον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα