xpapias Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Βρε παιδιά, επειδή θα τρελαθώ. Πείτε μου κάποιος. Χρειάζονται φόρτιση τα κλασικά στικάκια; (Δεν αναφέρομαι σε mp3 players κλπ) Μου το είπε κάποιος γνωστός και επέμενε ότι πρέπει να τα φορτίζουμε που και που!!!
panos0100 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 μήπως να τα δουλεύουμαι που και που για να τα φορτιζουμε οχι δεν ειναι λογικο απλά τα usb που φορτιζονται ειναι το κηνιτο μας, το μρ 3 και αλλες τετιες μικροσυσκευες αυτά ναι αλλα τα στικακια όχι μπορει στο μέλον να τα φορτιζουμε να κανουνε κι αλλες δουλειες και να εχουνε μπαταριες οι οπιες θα φορτιζονται αλλα τωρα ετσι αυτα τα απλα δεν νωμιζω οτι φορτιζονται δεν μου ακουγεται και λογικο
Tomahawk Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Τα usb sticks που είναι καθαρά για storage και δεν είναι και mp3 ή τπτ άλλο που να σημαίνει πως εμπεριέχει μπαταρία-ες δεν χρειάζονται φόρτιση γιατί πολύ απλά δεν φορτίζουν!
washcloud Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Βρε παιδιά, επειδή θα τρελαθώ. Πείτε μου κάποιος. Χρειάζονται φόρτιση τα κλασικά στικάκια; (Δεν αναφέρομαι σε mp3 players κλπ) Μου το είπε κάποιος γνωστός και επέμενε ότι πρέπει να τα φορτίζουμε που και που!!! Βεβαίως και φορτίζουν. Πώς αλλιώς θα κρατάει η μπαταρία που έχουν για να μπορεί κάποιος να μεταφέρει αρχεία μέσα τους, πχ από τη δουλειά στο σπίτι, χωρίς να χάνονται τα αρχεία;
xpapias Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Ok. Ευχαριστώ! Είχα αρχίσει να αμφιβάλλω με τη βεβαιότητα του...
haris013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Βεβαίως και φορτίζουν. Πώς αλλιώς θα κρατάει η μπαταρία που έχουν για να μπορεί κάποιος να μεταφέρει αρχεία μέσα τους, πχ από τη δουλειά στο σπίτι, χωρίς να χάνονται τα αρχεία; χαχαχαχαχααχαχα εγραψες!!!! εχω λιωσει! :D
Meraklis56 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Βεβαίως και φορτίζουν. Πώς αλλιώς θα κρατάει η μπαταρία που έχουν για να μπορεί κάποιος να μεταφέρει αρχεία μέσα τους, πχ από τη δουλειά στο σπίτι, χωρίς να χάνονται τα αρχεία; http://www.youtube.com/watch?v=gkfVdrtLcRs δεν άντεξα.
ghenius Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 επειδη δεν το ειδα εννοειται ολο το βιντεακι πες μου οτι ειναι μικρο το κανονικο τραγουδι και το εχεις βαλει να κανει επαναληψη... δεν παιζει ο τυπας να τραγουδαει ολη αυτη την ωρα.... :P:P:P:P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.