Προς το περιεχόμενο

Φορτίζουν τα κλασικά Usb sticks?!

xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε παιδιά, επειδή θα τρελαθώ. Πείτε μου κάποιος. Χρειάζονται φόρτιση τα κλασικά στικάκια; (Δεν αναφέρομαι σε mp3 players κλπ)

Μου το είπε κάποιος γνωστός και επέμενε ότι πρέπει να τα φορτίζουμε που και που!!!

Δημοσ.

μήπως να τα δουλεύουμαι που και που για να τα φορτιζουμε οχι δεν ειναι λογικο απλά τα usb που φορτιζονται ειναι το κηνιτο μας, το μρ 3 και αλλες τετιες μικροσυσκευες αυτά ναι αλλα τα στικακια όχι μπορει στο μέλον να τα φορτιζουμε να κανουνε κι αλλες δουλειες και να εχουνε μπαταριες οι οπιες θα φορτιζονται αλλα τωρα ετσι αυτα τα απλα δεν νωμιζω οτι φορτιζονται δεν μου ακουγεται και λογικο

Δημοσ.

Τα usb sticks που είναι καθαρά για storage και δεν είναι και mp3 ή τπτ άλλο που να σημαίνει πως εμπεριέχει μπαταρία-ες δεν χρειάζονται φόρτιση

γιατί πολύ απλά δεν φορτίζουν!

Δημοσ.

Βρε παιδιά, επειδή θα τρελαθώ. Πείτε μου κάποιος. Χρειάζονται φόρτιση τα κλασικά στικάκια; (Δεν αναφέρομαι σε mp3 players κλπ)

Μου το είπε κάποιος γνωστός και επέμενε ότι πρέπει να τα φορτίζουμε που και που!!!

Βεβαίως και φορτίζουν. Πώς αλλιώς θα κρατάει η μπαταρία που έχουν για να μπορεί κάποιος να μεταφέρει αρχεία μέσα τους, πχ από τη δουλειά στο σπίτι, χωρίς να χάνονται τα αρχεία;

81799305.jpg

Δημοσ.

Βεβαίως και φορτίζουν. Πώς αλλιώς θα κρατάει η μπαταρία που έχουν για να μπορεί κάποιος να μεταφέρει αρχεία μέσα τους, πχ από τη δουλειά στο σπίτι, χωρίς να χάνονται τα αρχεία;

81799305.jpg

χαχαχαχαχααχαχα εγραψες!!!! εχω λιωσει! :D :D

Δημοσ.

81799305.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=gkfVdrtLcRs

δεν άντεξα.

Δημοσ.

επειδη δεν το ειδα εννοειται ολο το βιντεακι πες μου οτι ειναι μικρο το κανονικο τραγουδι και το εχεις βαλει να κανει επαναληψη... δεν παιζει ο τυπας να τραγουδαει ολη αυτη την ωρα.... :P:P:P:P:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...