Προς το περιεχόμενο

huawei joy (vodafone 845)

mylo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1)πως αλλαζω ηχο κλησεις και sms?θελω να βαλω δικα μου mp3 και δε μπορω. δοκιμασα με το handcent sms αλλα μου ερχετε το sms 2 φορες μια απο καθε εφαρμογη. πως οριζω την μια μονο απο τις 2?

2)πως αλλαζει το πληκτολογιο απο qwerty σε κανονικο 12 πληκτρα?

παταω στη διαταξη πορτρετου και τοπιου και ενω φαινετε τσεκαρισμενω μολις βγω ξαναλλαζει σε qwerty.εχει κανεις ιδεα τι μπορει να παιζει?

• Moderators
Δημοσ.

Για το 1, φτιαξε εναν φακελο με το ονομα media. Mεσα σε αυτον φτιαξε εναν φακελο audio. Μεσα σε αυτον φτιαξε τρεις φακελους, alarms (για ηχους ξυπνητηριου) notifications (για sms κλπ) και ringtones (για το προφανες). Εκει θα πετας τα αναλογα mp3.

Για τα sms διαλεξε ποια εφαρμογη δεν θελεις, και απο τις ρυθμισεις της ξετικαρε το notifications.

Για το αλλο μαλλον θα πρεπει να σε βοηθησει καποιος που εχει την ιδια συσκευη.

Δημοσ.

εγω που εχω την ιδια συσκευη το εψαχνα εδω και καιρο αυτο που λες με το πληκτρολογιο.για να μην στα πολυλογω μετα απο συζητηση εδω στο φορουμ λιγο δυσκολο να βρεθει αυτο που θελουμε.οποτε ψαξε στο μαρκετ για ενναλακτικο πληκτρολογιο και βαλε οποιο σε βολεψει.πολυ καλο κατα τη γνωμη μου ειναι το multiling keyboard.εχει και την επιλογη για 12 πληλτρα αλλα για καποιο λογο δεν δουλευει.βαλτο.ψαξε το και θα δεις.

Δημοσ.

παιδια θελω να αλλαξω την ηχο ειδοποιησεων οχι των μηνυματων, πως γινεται αυτο?επισης θελω κ ενα theme που να μην εχει scroll.υπαρχει? thnx!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...