mylo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 υπαρχει κανεις που να εχει το συγκεκριμενο κινητο να τον ρωτησω κανα 2 πραγματακια?
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ρωτα τα εδω και αν υπαρχει θα σου απαντησει φανταζομαι...
mylo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 1)πως αλλαζω ηχο κλησεις και sms?θελω να βαλω δικα μου mp3 και δε μπορω. δοκιμασα με το handcent sms αλλα μου ερχετε το sms 2 φορες μια απο καθε εφαρμογη. πως οριζω την μια μονο απο τις 2? 2)πως αλλαζει το πληκτολογιο απο qwerty σε κανονικο 12 πληκτρα? παταω στη διαταξη πορτρετου και τοπιου και ενω φαινετε τσεκαρισμενω μολις βγω ξαναλλαζει σε qwerty.εχει κανεις ιδεα τι μπορει να παιζει?
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Για το 1, φτιαξε εναν φακελο με το ονομα media. Mεσα σε αυτον φτιαξε εναν φακελο audio. Μεσα σε αυτον φτιαξε τρεις φακελους, alarms (για ηχους ξυπνητηριου) notifications (για sms κλπ) και ringtones (για το προφανες). Εκει θα πετας τα αναλογα mp3. Για τα sms διαλεξε ποια εφαρμογη δεν θελεις, και απο τις ρυθμισεις της ξετικαρε το notifications. Για το αλλο μαλλον θα πρεπει να σε βοηθησει καποιος που εχει την ιδια συσκευη.
seskou Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 εγω που εχω την ιδια συσκευη το εψαχνα εδω και καιρο αυτο που λες με το πληκτρολογιο.για να μην στα πολυλογω μετα απο συζητηση εδω στο φορουμ λιγο δυσκολο να βρεθει αυτο που θελουμε.οποτε ψαξε στο μαρκετ για ενναλακτικο πληκτρολογιο και βαλε οποιο σε βολεψει.πολυ καλο κατα τη γνωμη μου ειναι το multiling keyboard.εχει και την επιλογη για 12 πληλτρα αλλα για καποιο λογο δεν δουλευει.βαλτο.ψαξε το και θα δεις.
mylo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 τo mulitiling keybord δε μπορεσα να το βαλω κ τελικα περασα το smart keydord pro και με βολεψε μια χαρα.
mylo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 παιδια θελω να αλλαξω την ηχο ειδοποιησεων οχι των μηνυματων, πως γινεται αυτο?επισης θελω κ ενα theme που να μην εχει scroll.υπαρχει? thnx!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.