Neglextis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα σας. Μου χαρίσαμε ένα 2ΤΒ σκληρό δίσκο εσωτερικό που αυτός έχει δεδομενα και σε file system linux. Τον συνδέω και μου βγάζει το εξής μήνυμα hard unable to mount location. Τι πρέπει να κάνω για να σώσω τα δεδομένα μου?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Συνδεσε τον δισκο , ανοιξε το gparted , πανω δεξια πηγαινε στο sdb (λογικα αυτος θα ειναι) και ποσταρε εδω εικονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neglextis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/851/screenshotox.png/ και αν πατήσω δεξί κλικ στον xfs για check μου λέει δες εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δώσε στην κονσόλα σου mount -t xfs /dev/sdb4 /mnt και ανέβασε εδώ το output. EDIT: Στραβωμάρα, τώρα είδα οτι ο δίσκος ήταν σε RAID array. Τέλος πάντων κάνε αυτό και τα υπόλοιπα θα τα πούμε μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neglextis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό μου εμφανίζει >No command 'mout' found, did you mean: Command 'lout' from package 'lout' (universe) Command 'gout' from package 'scotch' (universe) Command 'mount' from package 'mount' (main) Command 'mount' from package 'loop-aes-utils' (universe) Command 'most' from package 'most' (universe) mout: command not found gunix@gunix-desktop:~$ mout -t vfat /dev/sdb4 /mnt/sdb4 No command 'mout' found, did you mean: Command 'lout' from package 'lout' (universe) Command 'gout' from package 'scotch' (universe) Command 'mount' from package 'mount' (main) Command 'mount' from package 'loop-aes-utils' (universe) Command 'most' from package 'most' (universe) mout: command not found gunix@gunix-desktop:~$ mout -t xfs /dev/sdb4/mnt No command 'mout' found, did you mean: Command 'lout' from package 'lout' (universe) Command 'gout' from package 'scotch' (universe) Command 'mount' from package 'mount' (main) Command 'mount' from package 'loop-aes-utils' (universe) Command 'most' from package 'most' (universe) mout: command not found Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δέν έγραψες σωστά την εντολή. mount είναι η πρώτη λέξη, κάντο copy paste από το παραπάνω post. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neglextis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Τώρα >mount: only root can do that Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Τρέξε την εντολή σαν root. sudo mount -t xfs /dev/sdb4 /mnt/ και όταν σε ρωτήσει για password βάλε το password του χρήστη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neglextis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 μου λεει name@name-desktop:~ και μετά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μετά κάνε cd /mnt και λογικά θα δείς τα αρχεία σου με ls -la Ή άνοιξε τον file system browser που έχεις και πήγαινε στον κατάλογο /mnt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neglextis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μου λέει >bash: cd/mnt: No such file or directory Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Με κενό ενδιάμεσα. cd /mnt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neglextis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Με κενό ενδιάμεσα. cd /mnt Μετά. Επίσης βλέπω http://imageshack.us/photo/my-images/854/screenshotdevsdbgparted.png/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μετά κάνε αυτό που σου είπα στο προηγούμενο post. Είτε με >ls -la για να δείς τί έχει γίνει το partition και μετά με την εντολή cp να κάνεις copy, είτε άνοιξε τον filesystem browser που έχει η διανομή σου. Με τον ίδιο τρόπο δηλαδή που πάς για να ανοίξεις οποιοδήποτε αρχείο στο σύστημά σου, απλώς τώρα θα πρέπει να πάς όσο πιό "πάνω" γίνεται και εκεί θα βρείς το directory mnt και μπές εκεί για να δείς τί έχει μέσα το partition που έκανες mount. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neglextis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Με την εντολή ls αυτό μου εμφάνισε >Download jewab Public _torrent_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.