Προς το περιεχόμενο

The Binding of Isaac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίζετε κανονικά στο steam;Από εχθές το βράδυ που πήγα να παίξω μου βγάζει το εξής μήνυμα: the game is currently unavailable.Please try again at another time.

Και δε μπορώ να δω και στα forum λόγω του γνωστού θέματος.Πάντως φαίνεται ότι κάπου 2000 άτομα παίζουν από το top 100 των παιχνιδιών.Μόνο εγώ την πάτησα; :rolleyes:

edit: άκυρο, του έκανα επανεγκατάσταση και δουλεύει πλέον!

• 4 μήνες μετά...
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Το νέο expansion για το παιχνίδι, που θα έχει τίτλο "The Wrath of the Lamb", αναμένεται να είναι έτοιμο τέλη Απριλίου σύμφωνα με πρόσφατα tweets του Edmund McMillen. ^_^

Η τιμή του θα είναι πιθανότατα κάπου στα $3.

Κάποια screenshots από την beta του expansion:

wol547455551.jpgwol547456176.jpg

wol547456710.jpgwol547455704.jpg

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Το trailer για το WotL με το 3d animation ειναι καπως Uber-Fail (το κανονικο trailer αν και επισης περιεργο, ειναι κλασεις ανωτερο).

Αλλα τα νεα ειναι αριστα :) Και βγαινει *ακριβως* σε περιοδο οπου υποψιαζομαι οτι θα εχω μαζεψει αρκετο αποθεμα για να ξεσπασω καπου .

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το εχω καιρο το παιχνιδι και μιας που το ειδα ειπα να γραψω κατι

ειναι τερμα αθλιο. παιζω μονο οταν βαριεμαι ελεηνα και αυτο για κανα 10λεπτο το πολυ γιατι πεθαινεις αρκετες φορες

το soundtrack ειναι οτι χειροτερο εχω ακουσει ποτε στην ζωη μου. και να μην ξεχασω οτι αυτοι που το εφτιαξαν παιζει να ειναι σατανιστες ή κατι τετοιο

• Moderators
Δημοσ.

Είναι το είδος παιχνιδιού που προκαλεί ακραία συναισθήματα ως προς το αν αρέσει ή όχι.

Εγω πχ όχι μόνο διαφωνώ σε κάθε μια από τις παρατηρήσεις του gavros10, αλλά το θεωρώ από τα πιο κορυφαία indies που έχω παίξει, σίγουρα με το καλύτερο replayability με υπερβολικά πολλές παραμέτρους να αλλάζουν το κάθε διαφορετικό παιχνίδι και πολύ διασκεδαστικό καθ' όλη τη διάρκεια που παίζεις (ίσως δεν εκνευρίζομαι το ίδιο όταν χάνω :-D ). Κανένα πρόβλημα και με το soundtrack. Μια χαρά το βρίσκω.

Και τώρα με το wrath of the lamb expansion (και τα fixes που ακολούθησαν (rebalancing, bug-fixes) νομίζω ότι έχει γίνει ακόμα καλύτερο :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...