panos009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα έχω στήσει ένα joomla site και έχω ένα πρόβλημα όταν ένας χρήστης κάνει εγγραφή στο site το mail επιβεβαιώσεις πάει στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία με αποτέλεσμα να μη το βλέπει κ να θεωρεί πως δεν μπορεί να κάνει εγγραφή! Μήπως γνωρίζεται γιατί γίνεται αυτό και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί? *Το hosting γίνεται στον anhosting ίσως τη γνωρίζεται έλεγξα αν ο server είναι σε κάποια black list και είναι καθαρός! **Το site χρησιμοποιεί το jomsocial η εγγραφή του χρήστη γίνεται μέσο αυτού μήλισα με τους ανθρώπους του joomsocial και μου είπαν ότι δεν έχει σχέσει ακόμα και ένα απλό mail να έστελνα πάλι εκεί θα πήγενε! Ελπίζω τα παραπάνω να είναι χρήσιμες πληροφορίες! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και το χρόνο σας!
theomalegan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Πώς κάνει την εγγραφή , χρησιμοποιείς κάποιο συγκεκριμένο addon.
panos009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Tο jomsocial! αλλα και απ τη default φόρμα εγγραφής του joomla το είδιο κάνει!
fouros Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Τσέκαρε αν έχεις spf record π.χ sto cPanel είναι στο πεδίο Email Authentication.
panos009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Τσέκαρε αν έχεις spf record π.χ sto cPanel είναι στο πεδίο Email Authentication. Πήγα να το ενεργοποιησω απο το mail authentication του cpanel και μου λέει: WARNING: SPF cannot be used because this server is not a DNS server Παρεμπιπτόντως τι είναι το SPF?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.