dimpa16 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλη την παρρέα. Παιδιά,χρειάζομαι για ακόμη μια φορά την πολύτιμη βοήθεια σας. Με έπιασε η τρέλα και θέλω να δοκιμάσω να αυξήσω την συχνότητα του 965 μου. Η μητρική μου είναι αυτή της υπογραφής μου,μία Asrock 880G pro3. Έλα μου ντε, όμως,που από το bios δεν μπορώ να βρω που στα κομάτια λέει για το multiplier (για να τον κάνω απο 17 σε 18). Μπας και τυχαίνει να έχει κανένας την ίδια μητρική,ώστε να μου πει που θα το βρω?? Υπάρχει περίπτωση να μην αναφέρεται σαν multiplier,αλλά κάπως αλλιώς??
phanispal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Στην επιλογή Multiplier/Voltage Change τι σου βγάζει;
dimpa16 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Στην επιλογή Multiplier/Voltage Change τι σου βγάζει; Δεν εχει τετοια επιλογη,αλλα εχει Frequency/Voltage Change,οπου αφου την ορισεις manual,ακριβως απο κατω σεταρεις CPU Frequeny στα 3600 και ναί...ναί...αυτοματα το multiplier αλλαζει απο 17 σε 18(το ειδα μεσα απο το everest). Τελικα,δεν εχει επιλογη που να αλλαζει το multiplier,αλλα οπως ειπα και πιο πανω,αλλαζεις την συχνοτητα και οπως ειναι λογικο...αλλαζει και ο πολλαπλασιαστης. phanispal σε ευχαριστω για την βοηθεια σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.