Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγει το word μια εργασία μου...

xakerdo7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γεια χαρα,το αρχειο το εχει διαγραψει ο φιλος μου,υπαρχουν τροποι επαναφορας αλλα θα μπλεξω,ειναι λιγο ασχετος,τωρα που ξαναβλεπω το mail,το αρχειο εχει αυτην την μορφη wordx.png,ενω οταν το κατεβαζω εχει την μορφη αγνωστου αρχειου.τι να πω;

Και σε μένα έχει συμβεί (κάποιες λίγες φορές) κάτι ανάλογο, και ενώ στο e-mail φαίνεται σαν αρχείο .doc, μετά το "κατέβασμα" αναφέρεται απλώς σαν "αρχείο".

Φροντισε λοιπόν να του προσθέσεις εσύ την επέκταση .doc

Σε εμένα, "δούλεψε" μ' αυτόν τον τρόπο.

Δημοσ.

κάντε μια μετονομασία στο αρχείο και βάλτε κατάληξη .pps

δεξί κλικ ----> άνοιγμα με ----> power point

και ανοίγει ρε παιδιά.

ορίστε και μια εικονά του αρχείου

post-188467-0-39335500-1318165046_thumb.png

Δημοσ.

Mια και πιάσαμε τα docx κλπ, αν δεν θέλουμε να έχουμε το Office, υπάρχει άλλο πρόγραμμα που να ανοίγει τουλάχιστον τα word & excel αρχεία ανεξαρτήτως έκδοσης του πρωτότυπου;

Δοκίμασα το OpenOffice αλλά δεν..

(όταν θα ανοίξεις το pps, οπωσδήποτε ανέβασε μεγενθυμένη την φωτό 4!)

Δημοσ.

Το αρχείο αυτό έχει μέγεθος μόλις 782ΚΒ.

Προφανώς είτε δεν έχει ανεβαστεί σωστά είτε ο φίλος κάνει πλάκα!

27 φωτογραφίες δε χωράνε σε 782ΚΒ.

Ποιος μίλησε για φωτογραφίες,εργασία είναι,αυτό που ανέβασε η sakkisaa δεν είναι το δικό μου αρχείο.

κάντε μια μετονομασία στο αρχείο και βάλτε κατάληξη .pps

δεξί κλικ ----> άνοιγμα με ----> power point

και ανοίγει ρε παιδιά.

ορίστε και μια εικονά του αρχείου

Δεν ειναι το δικο μου αυτο,ουτε και ανοιγει

Δημοσ.

Μάλλον μας δουλέυεις xakerdo7 ;

Το αρχείο που σου άνοιξα είναι το αρχείο που ΕΣΥ ανέβασες.

Καταστάλαξε στο τι θέλεις και μετά ζήτα βοήθεια,

κάποιοι σπατάλησαν χρόνο για να σε βοηθήσουν. :angry:

Δημοσ.

Μάλλον μας δουλέυεις xakerdo7 ;

Το αρχείο που σου άνοιξα είναι το αρχείο που ΕΣΥ ανέβασες.

Καταστάλαξε στο τι θέλεις και μετά ζήτα βοήθεια,

κάποιοι σπατάλησαν χρόνο για να σε βοηθήσουν. :angry:

Μάλλον είσαι και πολύ άσχετος δικέ μου,τόσοι και τόσα κάναμε και δεν βγάλαμε άκρη και συ μου εμφανίζεις ένα άσχετο αρχείο και μου την λες κιόλας;;;Sorry αλλά είσαι και πολύ ΑΣΧΕΤΟΣ!!!!καληνύχτα και όνειρα γλυκά...

Δημοσ.

εγώ πραγματικά δεν πιστεύω ότι είναι όντως power point

αφου όμως επιμένεις τόσο, βγάλε βίντεο με το camstudio να το κατεβάζεις, να το κάνεις pps και να το ανοίγεις...

5 άντε 10 λεπτά δουλειά

Δημοσ.

Μάλλον είσαι και πολύ άσχετος δικέ μου,τόσοι και τόσα κάναμε και δεν βγάλαμε άκρη και συ μου εμφανίζεις ένα άσχετο αρχείο και μου την λες κιόλας;;;Sorry αλλά είσαι και πολύ ΑΣΧΕΤΟΣ!!!!καληνύχτα και όνειρα γλυκά...

ΑΣΧΕΤΟΣ είσαι και φαίνεσαι. το αρχείο αυτό ΕΣΥ το άνεβασες και δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

H ευγένια σου ας γίνει μαθημα σε όσους απαντάνε στα δεκάδες θέματα που ανοίγεις.

ΟΥΣΤ . . .

ΤΕΛΟΣ

Δημοσ.

ΑΣΧΕΤΟΣ είσαι και φαίνεσαι. το αρχείο αυτό ΕΣΥ το άνεβασες και δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

H ευγένια σου ας γίνει μαθημα σε όσους απαντάνε στα δεκάδες θέματα που ανοίγεις.

ΟΥΣΤ . . .

ΤΕΛΟΣ

Για κάνε αυτό που λέει ο JohnXarxas να σε δούμε....δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου..

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι το αρχείο σου ?

Στην αρχή ανέβασες άλλο αρχείο , αυτό που άνοιξα με power point

Αυτό είναι το αρχείο μου,όχι αυτό με τις φωτογραφίες.τέσπα σε ευχαριστώ και sorry γιατί κάπου έγινε παρεξήγηση,δεν γινόταν να μην το ανοίγει κανείς. Αν θέλεις μπορείς να το ανεβάσεις κάπου να το κατεβάσω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...