JohnXarxas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 ναι, ούτε εμένα μου ανοίγει με power point
Kostaskouk Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Γεια χαρα,το αρχειο το εχει διαγραψει ο φιλος μου,υπαρχουν τροποι επαναφορας αλλα θα μπλεξω,ειναι λιγο ασχετος,τωρα που ξαναβλεπω το mail,το αρχειο εχει αυτην την μορφη ,ενω οταν το κατεβαζω εχει την μορφη αγνωστου αρχειου.τι να πω; Και σε μένα έχει συμβεί (κάποιες λίγες φορές) κάτι ανάλογο, και ενώ στο e-mail φαίνεται σαν αρχείο .doc, μετά το "κατέβασμα" αναφέρεται απλώς σαν "αρχείο". Φροντισε λοιπόν να του προσθέσεις εσύ την επέκταση .doc Σε εμένα, "δούλεψε" μ' αυτόν τον τρόπο.
JohnXarxas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 και εγώ δοκίμασα να το κάνω .doc και το έκανα αλλα δεν άνοιξε
sakkisaa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 κάντε μια μετονομασία στο αρχείο και βάλτε κατάληξη .pps δεξί κλικ ----> άνοιγμα με ----> power point και ανοίγει ρε παιδιά. ορίστε και μια εικονά του αρχείου
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Mια και πιάσαμε τα docx κλπ, αν δεν θέλουμε να έχουμε το Office, υπάρχει άλλο πρόγραμμα που να ανοίγει τουλάχιστον τα word & excel αρχεία ανεξαρτήτως έκδοσης του πρωτότυπου; Δοκίμασα το OpenOffice αλλά δεν.. (όταν θα ανοίξεις το pps, οπωσδήποτε ανέβασε μεγενθυμένη την φωτό 4!)
nikomas50 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 http://www.megaupload.com/?d=YEOTK9OV Το αρχείο αυτό έχει μέγεθος μόλις 782ΚΒ. Προφανώς είτε δεν έχει ανεβαστεί σωστά είτε ο φίλος κάνει πλάκα! 27 φωτογραφίες δε χωράνε σε 782ΚΒ.
xakerdo7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Το αρχείο αυτό έχει μέγεθος μόλις 782ΚΒ. Προφανώς είτε δεν έχει ανεβαστεί σωστά είτε ο φίλος κάνει πλάκα! 27 φωτογραφίες δε χωράνε σε 782ΚΒ. Ποιος μίλησε για φωτογραφίες,εργασία είναι,αυτό που ανέβασε η sakkisaa δεν είναι το δικό μου αρχείο. κάντε μια μετονομασία στο αρχείο και βάλτε κατάληξη .pps δεξί κλικ ----> άνοιγμα με ----> power point και ανοίγει ρε παιδιά. ορίστε και μια εικονά του αρχείου Δεν ειναι το δικο μου αυτο,ουτε και ανοιγει
sakkisaa Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μάλλον μας δουλέυεις xakerdo7 ; Το αρχείο που σου άνοιξα είναι το αρχείο που ΕΣΥ ανέβασες. Καταστάλαξε στο τι θέλεις και μετά ζήτα βοήθεια, κάποιοι σπατάλησαν χρόνο για να σε βοηθήσουν.
xakerdo7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μάλλον μας δουλέυεις xakerdo7 ; Το αρχείο που σου άνοιξα είναι το αρχείο που ΕΣΥ ανέβασες. Καταστάλαξε στο τι θέλεις και μετά ζήτα βοήθεια, κάποιοι σπατάλησαν χρόνο για να σε βοηθήσουν. Μάλλον είσαι και πολύ άσχετος δικέ μου,τόσοι και τόσα κάναμε και δεν βγάλαμε άκρη και συ μου εμφανίζεις ένα άσχετο αρχείο και μου την λες κιόλας;;;Sorry αλλά είσαι και πολύ ΑΣΧΕΤΟΣ!!!!καληνύχτα και όνειρα γλυκά...
JohnXarxas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 εγώ πραγματικά δεν πιστεύω ότι είναι όντως power point αφου όμως επιμένεις τόσο, βγάλε βίντεο με το camstudio να το κατεβάζεις, να το κάνεις pps και να το ανοίγεις... 5 άντε 10 λεπτά δουλειά
sakkisaa Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μάλλον είσαι και πολύ άσχετος δικέ μου,τόσοι και τόσα κάναμε και δεν βγάλαμε άκρη και συ μου εμφανίζεις ένα άσχετο αρχείο και μου την λες κιόλας;;;Sorry αλλά είσαι και πολύ ΑΣΧΕΤΟΣ!!!!καληνύχτα και όνειρα γλυκά... ΑΣΧΕΤΟΣ είσαι και φαίνεσαι. το αρχείο αυτό ΕΣΥ το άνεβασες και δεν ξέρεις τι σου γίνεται. H ευγένια σου ας γίνει μαθημα σε όσους απαντάνε στα δεκάδες θέματα που ανοίγεις. ΟΥΣΤ . . . ΤΕΛΟΣ
xakerdo7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 ΑΣΧΕΤΟΣ είσαι και φαίνεσαι. το αρχείο αυτό ΕΣΥ το άνεβασες και δεν ξέρεις τι σου γίνεται. H ευγένια σου ας γίνει μαθημα σε όσους απαντάνε στα δεκάδες θέματα που ανοίγεις. ΟΥΣΤ . . . ΤΕΛΟΣ Για κάνε αυτό που λέει ο JohnXarxas να σε δούμε....δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου..
sakkisaa Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Αυτό δεν είναι το αρχείο σου ? Στην αρχή ανέβασες άλλο αρχείο , αυτό που άνοιξα με power point
xakerdo7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Αυτό δεν είναι το αρχείο σου ? Στην αρχή ανέβασες άλλο αρχείο , αυτό που άνοιξα με power point Αυτό είναι το αρχείο μου,όχι αυτό με τις φωτογραφίες.τέσπα σε ευχαριστώ και sorry γιατί κάπου έγινε παρεξήγηση,δεν γινόταν να μην το ανοίγει κανείς. Αν θέλεις μπορείς να το ανεβάσεις κάπου να το κατεβάσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.