xakerdo7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 οκ ξαναπεριμένω νέα... στον τυπο που βλεπω ειναι αρχειο DOC_;
JohnXarxas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 αν κατάλαβα καλά ρωτάς αν πρέπει να τελειώνει σε .doc? ναι
xakerdo7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 αν κατάλαβα καλά ρωτάς αν πρέπει να τελειώνει σε .doc? ναι σε .doc θα επρεπε να τελειωνει ,αλλα αυτο τελειωνει σε DOC_!!!
JohnXarxas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 πάτα μετονομασία και σβήσε την παύλα... και δοκίμασε να το ανοίξεις
xakerdo7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 πάτα μετονομασία και σβήσε την παύλα... και δοκίμασε να το ανοίξεις Μπα,τιποτα...
JohnXarxas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 δοκίμασε να το ανοίξεις μέσα απο το πρόγραμμα ή δοκίμασε με σβησμένη την παύλα να το ξαναανεβάσεις στο hotmail σου και να δοκιμάσεις απο εκεί στην ανάγκη ανέβαστο σε κάποια filehosting υπηρεσία και στείλε μου link να το ψάξω...
xakerdo7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 δοκίμασε να το ανοίξεις μέσα απο το πρόγραμμα ή δοκίμασε με σβησμένη την παύλα να το ξαναανεβάσεις στο hotmail σου και να δοκιμάσεις απο εκεί στην ανάγκη ανέβαστο σε κάποια filehosting υπηρεσία και στείλε μου link να το ψάξω... http://www.megaupload.com/?d=YEOTK9OV
JohnXarxas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Το έφερα απο εδώ, το έφερα απο εκεί το κοίταξα με προγράμματα του στυλ "any file converter" σε online converetrs πήγα μέχρι και στο google docs το ανέβασα, και το τελευταίο δευτερόλεπτο μου έβγαλε σφάλμα.... το έβαλα και στο σημειοματάριο ακόμα και άνοιξε... αλλα έβγαλε αυτά: ³±»±ΊΔΏΊΏΌΉΊΞ½ ΐΑΏΚΜ½ΔΙ½ Ί±Ή µΉ΄ΉΊΜΔµΑ± Γ και άλλα πολλά παρόμοια ακαταλαβίστικα το ανέβασα και στο sky drive του hotmail για να δω αν μπορώ να το ανοίξω απο εκεί αλλα τίποτα ούτε να αλλάξω τον τύπω μέσω μετονομασίας μπορούσα Δεν μου έβγαζε καν το εικονίδιο Δεν νομίζω να γίνεται κάτι άλλο ο τύπος *.doc_ δεν αναγνωρίζεται πουθενά... είναι απλά τυπογραφικό λάθος του φίλου σου οποίος έσβησε όλο το όνομα και την προέκταση του αρχείου και μετά που την ξαναέγραψε έβαλε και μια παυλίτσα να βρίσκεται... σόρρυ δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο
xakerdo7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Το έφερα απο εδώ, το έφερα απο εκεί το κοίταξα με προγράμματα του στυλ "any file converter" σε online converetrs πήγα μέχρι και στο google docs το ανέβασα, και το τελευταίο δευτερόλεπτο μου έβγαλε σφάλμα.... το έβαλα και στο σημειοματάριο ακόμα και άνοιξε... αλλα έβγαλε αυτά: ³±»±ΊΔΏΊΏΌΉΊΞ½ ΐΑΏΚΜ½ΔΙ½ Ί±Ή µΉ΄ΉΊΜΔµΑ± Γ και άλλα πολλά παρόμοια ακαταλαβίστικα το ανέβασα και στο sky drive του hotmail για να δω αν μπορώ να το ανοίξω απο εκεί αλλα τίποτα ούτε να αλλάξω τον τύπω μέσω μετονομασίας μπορούσα Δεν μου έβγαζε καν το εικονίδιο Δεν νομίζω να γίνεται κάτι άλλο ο τύπος *.doc_ δεν αναγνωρίζεται πουθενά... είναι απλά τυπογραφικό λάθος του φίλου σου οποίος έσβησε όλο το όνομα και την προέκταση του αρχείου και μετά που την ξαναέγραψε έβαλε και μια παυλίτσα να βρίσκεται... σόρρυ δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο δεν πειραζει να σαι καλα,σε ευχαριστω για τον κοπο σου,αν γινει κατι θα σε ενημερωσω.καλο βραδυ
JohnXarxas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 καλό βράδυ... (κατάφερα να αλλάξω και την προέκταση αλλα πάλι δεν ανοίγει)
sakkisaa Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Το αρχείο φίλε μου είναι Power Point. Άνοιξε το με αυτό. Μάλλον κατα λάθος μπήκε η κατάληξη doc.
sakkisaa Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 πλάκα σπας ε? Όχι φίλε μου, δοκιμασε το και θα δεις Εγώ το άνοιξα κανονικά . . . (έχω office 07)
flik Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Το αρχείο το είχε ανοίξει ο φίλος σου όταν το έστειλε; Δηλαδή άνοιγε σε αυτόν και τώρα που το κατέβασες εσύ είναι έτσι; Μέσω τι email στο έστειλε αυτός; Αν σε αυτόν δούλευε και σε εσένα εμφανίζεται έτσι, το αρχείο θα καταστράφηκε κατα το upload/send. Δεν είναι ούτε λάθος η επέκταση πάντως (εκτός απο τη παύλα στο τέλος), καθώς δεν ανοίγει ούτε με excel ούτε powerpoint.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.