Ukforthemoment Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 βαλε άλλη μια παλέτα πάνω στο δοχεία ώστε να μοιράζεται το βάρος απο τα δοχεία που θα βάλει απο πάνω.
eMike Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Ή απλά μια ξύλινη τάβλα. Τι εννοείς "έχεις ύψος"? Προσπάθησε να μην υπερβείς το 1,80. Το container λογικά θα χωρέσει 20-22 παλέτες.
mcstefan7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 53 λεπτά πριν, teosol είπε ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ .ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ. ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ 20ΑΡΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΩ ΜΕ ΔΟΧΕΙΑ 10ΛΤ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΟΙ ΠΑΛΕΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 80*120 ΕΥΡΩΠΑΛΕΤΑ. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΒΑΖΩ 55 ΔΟΧΕΙΑ ΑΝΑ ΠΑΛΕΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΧΟΡΟ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΚΟΜΑ. ΣΑΝ ΒΑΡΟΣ ΟΜΩΣ ΑΝ ΠΑΤΗΣΩ ΔΟΧΕΙΑ ΣΤΑ ΗΔΗ 55 ΘΑ ΜΟΥ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ. ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Δοκίμασε να βάλεις κόντρα πλακέ στην πάνω σειρά για να πατήσει καλύτερα η τελευταία σειρά αλλιώς πας σε νεα δοχεία με μεγαλύτερη αντοχή.
NT1969 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Καλημερα. Μηπως ξερει κανεις το ημερησιο κοστος αποθηκευσης παλετας σε αποθηκη logistics ? Εχω ακουσει για 15 λεπτα περιπου την ημερα. Ισχυει ? Υπαρχουν αλλα κοστη ?
panos_90 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, NT1969 είπε Καλημερα. Μηπως ξερει κανεις το ημερησιο κοστος αποθηκευσης παλετας σε αποθηκη logistics ? Εχω ακουσει για 15 λεπτα περιπου την ημερα. Ισχυει ? Υπαρχουν αλλα κοστη ? 15 λεπτά μου φαίνεται πολύ χαμηλό. Περίπου τα διπλά χρήματα είναι. Παρόλα αυτά χρεώνονται επιπλέον, το να μπει και να βγει η παλέτα από την αποθήκη, όπως και οτιδήποτε χρειαστεί από έκδοση εγγράφων, τύλιγμα παλέτας, αφαίρεση-πρόσθεση κιβωτίων κτλπ
NT1969 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 30 λεπτα ???? Εισαι σιγουρος? Δηλ 9 ευρω η παλετα το μηνα ?
panos_90 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, NT1969 είπε 30 λεπτα ???? Εισαι σιγουρος? Δηλ 9 ευρω η παλετα το μηνα ? Για περιοχή Αθήνας κάπου εκεί είναι το κόστος για euro pallet. Από εκεί και πέρα παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο που μπορεί να βρεθεί και καλύτερη τιμή, όπως η ποσότητα παλετών που θα αποθηκευτεί, για πόσο καιρό, αν είναι στοιβάσιμες και άλλα.
james01gr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 εκτός από αποθήκευση πληρώνεις ασφάλεια αποθήκευσης ανάλογα με την αξία, φορτοεκφόρτωση την πρώτη φορά που θα τα φέρεις, έκδοση παραστατικών ενώ εάν χρειάζεται και διαλογή των εμπορευμάτων πληρώνεις παραπάνω. οι τιμές παίζουν, όπως είναι ο panos ανάλογα με το τι θέλεις να αποθηκεύσεις και πόσο χρόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα