babkar Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας παιδια Θελω να κανω ενα σποτακι διαφημιστικο.Θελω να βαλω εικονες να τρεχουν,μουσικη.Υπαρχει καποιο καλο προγραμμα free εκτος απο windows movie maker που να ειναι και σχετικα ευχρηστο? Επισης πως μπορω να δημιουργησω φωνη ?Παραδειγμα μια γυναικα να λεει Insomniaaaaa.... Ευχαριστω εκ των προτερων..
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 το magix αλλα δεν ειμαι σηγουρος αν ειναι free
babkar Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 νομιζω το ειχα κατεβασει παλια..οχι δεν ειναι free
JohnXarxas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 έχω το corel video studio το οποίο δεν είναι δωρεάν αλλα και το trial των 30 ημερών... σου προφέρει αρκετό χρόνο για να φτιάξεις το τρέιλερ
micos000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Για free δεν νομίζω να βρεις καλύτερο από το wmm. Από επαγγελματικές σουίτες υπάρχουν αρκετές επιλογές (premiere, edius, vegas studio, pinnacle studio, corel video studio, ulead κτλ) Και δεν κατάλαβα τι εννοείς όταν λες "να δημιουργήσω φωνή". Μπορείς να ηχογραφήσεις ότι θέλεις με ένα μικρόφωνο και να το προσαρμόσεις στην εικόνα.
aworldinagrainofsand Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Κάτι πολύ εύκολο για slideshows και τη δουλειά που το θέλεις είναι και το pinnacle studio ή και κάποιες εκδοχές του sony vegas Φυσικά δεν είναι ελεύθερα Δες κι αυτά wax, AVS Video Editor , Ulead είναι αρκετά φιλικά προς το μέσο χρήστη Μετά , γιατί όχι Magix Movie Edit Pro , Power Director επίσης , σε απλά και εὐκολα εντάσσονται και τα video pad , trakAxPC Pro , Jump Cut , Video Spin, JahShaka Να φανταστώ avid media , premiere , after effects απορρίπτονται ...
JohnXarxas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 το wax δεν στο συνιστώ τρώει συνέχεια κολλήματα
aworldinagrainofsand Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 το wax δεν στο συνιστώ τρώει συνέχεια κολλήματα Να σου πω δεν έχω να πω τίποτα καθώς δεν το έχω δοκιμάσει , σε πιστεύω πάντως !
JohnXarxas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 απλά καμια φορά δεν σου κάνει εισαγωγή ένα βίντεο... πρέπει να το κάνεις καμια 30αρια φορές για να μπει... ή δεν δείχνει το βίντεο παρόλο που έχει μπει μέσα.... και δέχεται μόνο avi
aworldinagrainofsand Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 και δέχεται μόνο avi αμάν αυτό δεν το ήξερα , έλεος !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.