pagratios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικά νομίζω δεν γίνεται με κάποιον εύκολο τρόπο (μακάρι να κάνω λάθος) αλλά παρόλα αυτά ήθελα να ρωτήσω πως μπορεί να γίνει να στείλεις πολλά email σε έναν λογαριασμό χωρίς να χρειαστεί να μπαίνει στο καθένα ξεχωριστά.
dewn735 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Θες να στείλεις πολλά email από το λογαριασμό σου ή να παίρνεις τα μηνύματα από πολλούς λογαριασμούς σε έναν; ΓΙα τη δεύτερη περίπτωση, όλες οι μεγάλες εταιρίες email (gmail, yahoo, hotmail κτλ) έχουν επιλογή για να λαμβάνεις email και από άλλους λογαριαμούς
pagratios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω gmail και ήδη χρησιμοποιώ το δεύτερο που αναφέρεις. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να μπορέσω 30 mail που θέλω να τα στείλω σε ένα συγκεκριμένο λογαριασμό χωρίς να κάνω προώθηση ένα ένα
rfc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα στα παιδια Παγκρατιε, πρεπει να βρεις dadicated server για αυτη τη δουλεια. Μιλα και με τον isp σου. εδιτ μαλλον γραφαμε μαζι... δεν ισχυει η απαντηση μου για 30 μαιλς. Εγω καταλαβα για χιλιαδες και τετοια.
pagratios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα στα παιδια Φιλε μου ηταν σαφης η ερωτηση του. Παγκρατιε, πρεπει να βρεις dadicated server για αυτη τη δουλεια. Μιλα και με τον isp σου. Τι κάνει αυτό ο server ακριβώς? Δεν υπάρχει άλλος τρόπος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.