Προς το περιεχόμενο

Μαλλον προβλημα με τροφοδοτικο

epir21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..

Σας γραφω απο το πανεπιστημιο γιατι σπιτι δεν εχω ιντερνετ ακομα..

Λοιπον το προβλημα εχει ως εξης..

Μετακομισα προσφατα και εφερα τον υπολογιστη απο χαλκιδα πατρα με το αυτοκινητο.το αφησα 2 μερες ετσι χωρις να το συνδεσω,το συνδεσα και οταν πηγα να το ανοιξω γινεται το εξης:παταω το power παει να παρει μπρος και μετα απο 1sec κλεινει,ενω παιρνουν ολα τις στροφες τους μετα νεκρο..δοκιμασα να ξεσυνδεσω σκληρους κτλπ αλλα τπτ μεχρι π ανακαλυψα οτι το προβλημα προερχεται απο το 4πινο βισμα του τροφοδοτικου..οταν ειναι συνδεδεμενο στην μητρικη εχουμε προβλημα,αν δν ειναι λειτουργουν ολα,ανεμηστηρες κτλπ..

Τι λετε να φταιει και πως μπορει να διορθωθει;

Ευχαριστω..

Υγ το τροφοδοτικο ειναι corsair cx 500

Δημοσ.

Δηλαδή εάν πατανε καλά οι μνημες ram ,κάρτα γραφικών ,ήχου (εαν έχεις ) ψήκτρα η μητρική επάνω στους αποστάτες και εάν είναι σωστά τα καλώδια τροφοδοσίας .

Δημοσ.

Θα τα κοιτάξω οταν πάω σπιτι..

Αμ και καλα πρέπει να ειναι ολα αυτα.

Εσένα δεν σου κάνει για πρόβλημα τροφοδοτικού?

Δημοσ.

Ραφ μαλλον κουμπωμενα ηθελες να πεις και οχι κοιμουμενα ε?

Ναι Κουμπωμένα :P .Ασε εχω εάν τρελο πονοκέφαλο σήμερα

Θα τα κοιτάξω οταν πάω σπιτι..

Αμ και καλα πρέπει να ειναι ολα αυτα.

Εσένα δεν σου κάνει για πρόβλημα τροφοδοτικού?

Όχι άλλα δεν το αποκλείουμε κιόλας .

Εάν θέλεις δοκίμασε τα ανοίξεις το psu χωρείς να το έχεις επάνω στο pc

Δημοσ.

Εννοείς μήπως να το βραχυκυκλώσω το τροφοδοτικο με ενα ανεμηστηράκι κτλπ?

Γιατι το τροφοδοτικο οταν βγάζω το τετραπινο απο την μητρικη δουλεύει μια χαρά και αυτο είναι το άκυρο..

Δημοσ.

Φιλε μου, βαλε διακοπτη του τροφοδοτικου στο 0, ανοιξε το τροφοδοτικο σου, βγαλε τις βιδες δηλαδη και σηκωσε την λαμαρινα, με προσοχη πανω απο ολα! ! ! !

Δες ή αν θες βγαλε μια φωτογραφια απο κοντα ομως, ωστε να δουμε τους πυκνωτες σου, και ποσταρε την εδω...

Θα σου λεγα να βραχυκυκλωνες (οχι με συνδετηρα για την ασφαλεια σου, αλλα με ενα κομματι καλωδιο με μονωση γυρω γυρω ή με συνδετηρα που του εχεις βαλει μονωτικη ταινια γυρω του) το πρασινο με μια οποιαδηποτε γη (μαυρο εννοω) του 24 ή 20 pin καλωδιου αλλα δεν ξερω αν θα μας βοηθαγε. . .

Δημοσ.

Φιλε μου, βαλε διακοπτη του τροφοδοτικου στο 0, ανοιξε το τροφοδοτικο σου, βγαλε τις βιδες δηλαδη και σηκωσε την λαμαρινα, με προσοχη πανω απο ολα! ! ! !

Δες ή αν θες βγαλε μια φωτογραφια απο κοντα ομως, ωστε να δουμε τους πυκνωτες σου, και ποσταρε την εδω...

Θα σου λεγα να βραχυκυκλωνες (οχι με συνδετηρα για την ασφαλεια σου, αλλα με ενα κομματι καλωδιο με μονωση γυρω γυρω ή με συνδετηρα που του εχεις βαλει μονωτικη ταινια γυρω του) το πρασινο με μια οποιαδηποτε γη (μαυρο εννοω) του 24 ή 20 pin καλωδιου αλλα δεν ξερω αν θα μας βοηθαγε. . .

Αυτό να μην το κάνει γιατί θα χάσει την εγγύηση το άλλο ναι ;)

Δημοσ.

Όντως και εμένα δεν μου έκοψε οτι έχω ακόμα εγγυηση για ενα χρόνο ακόμα περίπου..

Πάλι καλά μας πρόλαβες ραφαηλ χαχα

Θα δοκιμάσω να το βραχυκυκλώσω και να δούμε..αν και υποθέτω οτι θα δουλεύει καλα..

Αν τυχόν δουλεύει,τι αλλο μπορει να φταίει για να το ψαξω εκτός απο αυτά που μου είπε ο ραφαηλ..?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...