Προς το περιεχόμενο

Alienware m14x OR Turbo-X Iron i727-850 II

NoMindState

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η 460 δε ζεσταίνεται, όσο χάλια πάστα και να χεις, ότι ψύκτρα και να έχεις δε φτάνει ποτέ τους 90 βαθμούς. Η 6970 στο συγκεκριμένο μηχάνημα μου 'δωσε καλοκαιριάτικα κάτι 95άρια ξεγυρισμένα και παιδεύτηκα με πάστες και ανασήκωμα της πίσω πλευράς για να τη ρίξω στα πολύ καλά σημερινά επίπεδα. Από την άλλη, κάτοχοι της ίδιας κάρτας στο M17xR3 βλέπουν άκοπα μέχρι και 10 βαθμούς λιγότερο! Συμπέρασμα; Έχω σοβαρές υποψίες (αν όχι αποδείξεις) ότι εκτός από το καλύτερο σύστημα ψύξης του alien, η clevo δίνει ότι να' ναι ψύκτρες, αφού βγάζει μάτι ότι το ένα κομμάτι (από τα δυο) δεν ταιριάζει ακριβώς στην κάρτα.

Η cpu ήταν και είναι οκ (την πέρασα ένα χεράκι icd7, βέβαια. :mrgreen:)

Οποταν φταίει κ η καρτουλα λίγο, όχι μόνο το σύστημα ψύξη της clevo!

Εν το μεταξύ,η devilware για παράδειγμα,δε μπορεί να βάλει κάποιο καλύτερο σύστημα για ψύξη?

Αρχίζω να πιστεύω, ότι η nvidia έχει κάνει πάρα πολύ καλή δούλευα σ'αυτο το θέμα! Κυρίως από τις 3xx κ άνω!

Δημοσ.

Οποταν φταίει κ η καρτουλα λίγο, όχι μόνο το σύστημα ψύξη της clevo!

Εν το μεταξύ,η devilware για παράδειγμα,δε μπορεί να βάλει κάποιο καλύτερο σύστημα για ψύξη?

Αρχίζω να πιστεύω, ότι η nvidia έχει κάνει πάρα πολύ καλή δούλευα σ'αυτο το θέμα! Κυρίως από τις 3xx κ άνω!

Δεν καταλαβαινω γιατι να φταιει και η καρτα(6970) εφοσον το σyστημα ψυξης και γενικοτερα ολα ειναι φτιαγμενα για την gtx 460m...

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω γιατι να φταιει και η καρτα(6970) εφοσον το σyστημα ψυξης και γενικοτερα ολα ειναι φτιαγμενα για την gtx 460m...

Η clevo το δίνει και με τις 485/580/6970/6990, το τροφοδοτικό αλλάζει από το μοντέλο με την 460/560 που φέρνει και το πλαίσιο.

Δημοσ.

Η clevo το δίνει και με τις 485/580/6970/6990, το τροφοδοτικό αλλάζει από το μοντέλο με την 460/560 που φέρνει και το πλαίσιο.

Ακριβως το ιδιο σασι και με ιδιες ψυκτρες για ολες τις gpu που ανεφερες??

Δημοσ.

Ακριβως το ιδιο σασι και με ιδιες ψυκτρες για ολες τις gpu που ανεφερες??

Ε όχι, η κάθε μια με τη δικιά της. Απάντησα στο "όλα είναι φτιαγμένα για την 460" θεωρώντας ότι εννοούσες και ανεμιστήρες, διάταξη κλπ επειδή το ελληνικό μοντέλο έρχεται μόνο με την 460/560.

Το μόνο που μένει,να εμφανιστεί ο Γιάννης με την gtx485m στο XMG P701,για να μας πει τι θερμοκρασίες έχει!

Ένα είναι σίγουρο, ότι θα έχει χαμηλότερες από την 6970 (για να γίνει σωστή σύγκριση, βέβαια, θα πρέπει να έχουμε και την ίδια πάστα). Α, είναι και άλλο μηχάνημα αυτό, 17άρι.

Δημοσ.

Ότι θέλει ο Έκτωρ.

Primary renderer: NVIDIA GeForce GTX 485M

Device ID: 0x10de - 0xe31

GPU clock: 575 MHz

Memory clock: 1500 MHz

Shader clock: 1150 MHz

Graphics drivers: 8.17.12.7533 (5-20-2011) - GL:nvoglv64

GPU temperatures (start/end):47°C / 79°C

Number of GPUs: 1

CPU: Intel® Core i7-2720QM CPU @ 2.20GHz

CPU speed: 2195 MHz

Operating system: Windows 7 64-bit build 7601 [service Pack 1]

Δημοσ.

Τέθηκε ενα ενδιαφερον θεμα συζητησης. Μου προτεινουν να μην πλησιασω i7 σε λαπτοπ. Η τurbox/ plaisio τα κανει downclock για να μη καψουν τιποτα, η dell τα βαζει αλλα βγαζουν θερμοκρασια και μειωνουν το χρονο ζωης. Πειτε μου, απο εμπειρια, υπαρχει οντως θεμα με τα i7 σε λαπτοπ? Μου φαινεται λιγο χλωμο.

Δημοσ.

Τέθηκε ενα ενδιαφερον θεμα συζητησης. Μου προτεινουν να μην πλησιασω i7 σε λαπτοπ. Η τurbox/ plaisio τα κανει downclock για να μη καψουν τιποτα, η dell τα βαζει αλλα βγαζουν θερμοκρασια και μειωνουν το χρονο ζωης. Πειτε μου, απο εμπειρια, υπαρχει οντως θεμα με τα i7 σε λαπτοπ? Μου φαινεται λιγο χλωμο.

Φίλε μου όπως βλέπεις πιο πριν στην παράθεσή μου το λάπτοπ μου έχει την i7 sundy bridge και οι θερμοκρασίες του είναι πολύ καλές χωρίς ποτέ κανένα πρόβλημα .

Δημοσ.

Ότι θέλει ο Έκτωρ.

Primary renderer: NVIDIA GeForce GTX 485M

Device ID: 0x10de - 0xe31

GPU clock: 575 MHz

Memory clock: 1500 MHz

Shader clock: 1150 MHz

Graphics drivers: 8.17.12.7533 (5-20-2011) - GL:nvoglv64

GPU temperatures (start/end):47°C / 79°C

Number of GPUs: 1

CPU: Intel® Core i7-2720QM CPU @ 2.20GHz

CPU speed: 2195 MHz

Operating system: Windows 7 64-bit build 7601 [service Pack 1]

Πάρα πολύ καλές είναι η θερμοκρασίες του!

Ε όχι, η κάθε μια με τη δικιά της. Απάντησα στο "όλα είναι φτιαγμένα για την 460" θεωρώντας ότι εννοούσες και ανεμιστήρες, διάταξη κλπ επειδή το ελληνικό μοντέλο έρχεται μόνο με την 460/560.

Ένα είναι σίγουρο, ότι θα έχει χαμηλότερες από την 6970 (για να γίνει σωστή σύγκριση, βέβαια, θα πρέπει να έχουμε και την ίδια πάστα). Α, είναι και άλλο μηχάνημα αυτό, 17άρι.

Αυτό που θέλω να δω, είναι αν είναι μόνο θέμα clevo ή παίζει ρόλο και η gpu!

Και το ότι είναι 15αρι,με τη 460 είχες καλύτερες και safe θερμοκρασίες!Και το alienware που ανέφερες πάλι 17αρι είναι και δε ξέρουμε σε ένα 15αρι της alienware η 6970,τι θερμοκρασίες θα είχε!

Οποταν το σύστημα ψύξης των clevo σας,να μην είναι για τα μπάζα με τις πολύ καλές θερμοκρασίες σε 460(για το 15αρι) και 485(για το 17αρι)!?!

Γιατί μπορεί το πλαίσιο να κάνει downclock στον i7-7xx qm&i7-8xx gm???

Δημοσ.
Αυτό που θέλω να δω, είναι αν είναι μόνο θέμα clevo ή παίζει ρόλο και η gpu!

Και το ότι είναι 15αρι,με τη 460 είχες καλύτερες και safe θερμοκρασίες!Και το alienware που ανέφερες πάλι 17αρι είναι και δε ξέρουμε σε ένα 15αρι της alienware η 6970,τι θερμοκρασίες θα είχε!

Οποταν το σύστημα ψύξης των clevo σας,να μην είναι για τα μπάζα με τις πολύ καλές θερμοκρασίες σε 460(για το 15αρι) και 485(για το 17αρι)!?!

Μπορεί να διαφέρουν και οι κάρτες ή/και οι ψύκτρες τους μεταξύ του R3 και του P150hm. Είναι βέβαιο, πάντως, πως το R3 έχει καλύτερο σύστημα ψύξης και είναι σχεδόν βέβαιο ότι η ψύκτρα της 6970 δεν ταιριάζει γάντι στην κάρτα όπως πχ η αντίστοιχη της 460. Μπορεί, τέλος, και οι κάρτες που προορίζονται για την alien να είναι και τα καλύτερα κομμάτια, τι να σου πω; :confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...