wiimaniac Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ένας ήχος σαν beep, αλλά πιο οξύς ακούγεται μερικές φορές μέσα από τον imac, όχι τα ηχεία του. Έχει να κάνει με τους ανεμιστήρες;
chrisv. Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ένας ήχος σαν beep, αλλά πιο οξύς ακούγεται μερικές φορές μέσα από τον imac, όχι τα ηχεία του. Έχει να κάνει με τους ανεμιστήρες; Αν κατάλαβα σωστά,έναν τέτοιο ήχο μου είχε κάνει μια μερα(και τελευταία) το macbook όταν είχε κολλήσει...Μήπως είχες ανοιχτά πολλά προγράμματα?
wiimaniac Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 ναι παίζει και αυτό, αλλά παρατήρησα ότι τον κάνει συνήθως όταν έχω πάνω ένα WD my passport που τον έχω για time machine (μπορέι αυτό φυσικά να μην ισχύει)
kebinB Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 ναι παίζει και αυτό, αλλά παρατήρησα ότι τον κάνει συνήθως όταν έχω πάνω ένα WD my passport που τον έχω για time machine (μπορέι αυτό φυσικά να μην ισχύει) μήπως ακούς τπτ γουργουρητά απο τον εξωτερικό και μπερδεύεσαι; γιατί μου κανε κάτι τέτοια και ο δικος μου.
wiimaniac Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 όχι, άλλο το γουργουρητό, το ξεχωρίζω
Pooky(1) Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ο iMac σου είναι καινούργιος ή παλιός;
wiimaniac Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 είναι 27αρης μοντέλο 2009 νομίζω i5 2,66 4gb
kozsg Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δοκίμασε να παίξεις με την φωτεινότητα να δεις τι παίζει. Απο ότι είχα διαβάσει σε ένα forum,το πρόβλημα αυτό σχετίζεται είτε με την φωτεινότητα της οθόνης είτε με το τροφοδοτικό. Σημείωση: Όσο ανεβάσεις την φωτεινότητα τόσο άνεβαίνει και η κατανάλωση σε ρεύμα οπότε μπορεί να γίνεται πιο έντονος ή οξύς ο ήχος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα