LeoNaXe Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 καλημέρα μάγκες, έχω κάνει αγορά 2 προϊόντα απο το amazon. πληρωμές κάνω με VISA Electron που είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό της τράπεζας και παίρνει απο εκεί τα λεφτά. εκεί που δεν έχω κάνει καθόλου χρήματα στον λογαριασμό βάζω ως πρώτος χρήστης την κάρτα electron και κάνω λογαριασμό, κάνω την παραγγελία και είπα να δοκιμάσω τη θα κάνει, και είδα πως έχω κάνει την παραγγελία και επίσης μου έβγαλε και ημερομηνία αποστολής, δηλαδή για να καταλάβω την πληρωμή πότε θα την κάνω; και πώς θα την κάνω;
macabre_sunsets Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Η πληρωμή στο Amazon γίνεται κατά την αποστολή του προϊόντος. Εάν δεν έχεις χρήματα στην κάρτα (αυτό κατάλαβα δηλαδή), μόλις φτάσει η ημέρα να στείλουν το προϊόν θα σου στείλουν e-mail να σου πουν πως υπάρχει πρόβλημα με την πληρωμή. Μέχρι να λυθεί το πρόβλημα, το προϊόν δεν φεύγει από τις αποθήκες τους.
TheELF Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Λογικά θα σου έρθει μήνυμα για «insufficient funds» ότι δηλαδή δεν έχει λεφτά στην κάρτα.
LeoNaXe Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 και η μετατροπή απο ευρώ σε λίρες γίνετε στην τράπεζα;
Pinball1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 και η μετατροπή απο ευρώ σε λίρες γίνετε στην τράπεζα; Αυτό το επιλέγεις εσύ στην τελευταία οθόνη που σου δείχνει το πληρωτέο ποσό, έχει προεπιλεγμένη την μετατροπή μέσω amazon αλλά συμφέρει περισσότερο να επιλέξεις μετατροπή μέσω τράπεζας γιατί έχει μικρότερη προμήθεια.
LeoNaXe Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 μου ήρθε ένα mail και έγραφε αυτό ''We will try charging your credit card again shortly. It is not necessary to place a new order, but you may want to review the payment information for your order and make sure it is correct and current.''
g_alkis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Αν δεν βάλεις λεφτά στην κάρτα η παραγγελία θα ακυρωθεί σε 7 ημέρες
LeoNaXe Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 πήγα έβαλα λεφτά και τα τράβηξε αμέσως. τώρα γράφει dispatching soon, σε πόσες ημέρες λέτε να τα έχω;;;;
nickarmy Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 μολις τι δει ο seller βγάζει ημερομνια απο πότε μέρι πότε , συνήθως έρχεται στη μέση μολις τι δει ο seller βγάζει ημερομνια απο πότε μέρι πότε , συνήθως έρχεται στη μέση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.