zeonecro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια εχω ενα SONY ERICSSON HAZEL J20 PASSIONATE ROUGE 3G το οποιο το πηρα προσφατα..οταν μπαινω και κανω συνδεση με καποιο μοντεμ με wifi η γενικοτερα παντα με χρεωνει η εταιρια π ειμαι..Μου στελνουν οτι συνδεθηκα στο ιντερνετ και με χρεωνει καθε φορα 1 ευρω για μια ολοκληρη μερα...υπαρχει καποιοσ τροποσ να μην χρεωνομαι? ευχαριστω πολυ..
nikoskon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Cosmote έχεις; Πήγαινε Ρυθμίσεις->Συνδεσιμότητα->Ρυθμίσεις Internet και διέγραψε τα προφίλ Internet.
zeonecro Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 δεν θα χασω τιποτα αν το κανω αυτο?πχ μμσ?(κοσμοτε εχω)
nikoskon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 δεν θα χασω τιποτα αν το κανω αυτο?πχ μμσ?(κοσμοτε εχω) Μόνο το προφίλ των ΜΜS θα αφήσεις. Τα υπόλοιπα θα διαγράψεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας, μου εκαναν προσφατα δωρο το Hazel-J20, και το εχω στη cosmote. Απο τη πρωτη στιγμη πηγα στις Ρυθμίσεις->Συνδεσιμότητα->Ρυθμίσεις Internet, και επελεξα τοπικη συνδεση, για να μπαινει στο wi-fi του LAN μου. Ο default browser που εχει, μπαινει στο ιντερνετ και surf_αρω. Οταν ομως παω να τρεξω οποιαδηποτε εφαρμογη Java οπως mini-Opera, Facebook, Tracker κτλ, μου βγαζει μηνυμα "πρωσινα μη διαθεσιμο", και καμια τους ΔΕΝ μπαινει στο ιντερνετ! Πατωντας στις επιλογες της καθε εφαρμογης, επιλεγω για τοπικη συνδεση, αλλα δεν γινεται τιποτα! Αντιθετως η παραπανω επιλογη, γυριζει απο μονο της στις "προεπιλεγμενες ρυθμισεις", που ειναι μεσω δικτυου της κινητης εταιρειας! Σημειωτεον οτι ουτε προφιλ εχω εκει, αλλα και απο τη cosmote εχω απενοργοποιηση την υπηρεσια αυτη! Τι φταιει? Καμια εφαρμογη δεν θελει να μπει μεσω του τοπικου μου wi-fi/LAN. Μηπως μπαινουν μονο με κοινοχρηστη συνδεση (ICS) μεσω USB καλωδιου? Αυτο δεν μπορω να το δοκιμασω, γιατι οταν το επιλεξω μου χαλαει τις IP του δικτυου, και στο τελος δεν μπαινει ουτε το PC! Το ζητουμενο βεβαια ειναι να συνδεονται οι εφαρμογες μεσω του Wi-Fi...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα