Προς το περιεχόμενο

fans

genious1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σασ παιδια θελω την γνωμη σασ για το ποιο fan να αγωρασω ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 ενα δυο :P με ενδιαφερει να ειναι αθοριβα και αποτελεσματικα!!! θα βαλω 4 fans

ευχαριστω

Δημοσ.

το 2 φυσικα εχει τις ιδιες στροφες απο τον πρωτο αλλα πιο αθορυβο ^_^

Το πρωτο δηλαδη το coolermaster λεει 19DB [εκτος αν εννοει minimum 19DB] αλλα το δευτερο δηλαδη το xigmatek λεει <20DB ...

Οποτε το πρωτο δεν ειναι πιο αθορυβο απο το δευτερο ; ; ;

Δημοσ.

επειδή τα έχω και τα δύο (αν θυμάμαι καλά τα μοντέλα) το coolermaster ξέχνα το. Στις 2000 σπάει νεύρα. Πάλι καλά είχα πρόχειρο ένα Zalman Fan Mate αλλιώς θα έτρωγε σουτ

Το xigmatek καλύτερο αλλά μου έβγαζε μια βουή και το χαμήλωσα και αυτο κάτω από τις 1500

γνώμη μου κανένα από τα δύο

Δημοσ.

κοιτα για σιγουρα και εγγυημενα πραγγματα οσο αφορα θορυβο και αποδοση πηγαινε σε καποιο fan be quiet η noiseblocker.ειναι λιγο ακριβα αλλα οτι πληρωνεις περνεις ;)

Δημοσ.

κοιτα για σιγουρα και εγγυημενα πραγγματα οσο αφορα θορυβο και αποδοση πηγαινε σε καποιο fan be quiet η noiseblocker.ειναι λιγο ακριβα αλλα οτι πληρωνεις περνεις ;)

δυστιχοσ δεν βγενουν σε μπλε :mad: :mad:βγενουν τελικα οι noiseblocker εσυσ ποιον μου προτινεται 120mm

Δημοσ.

Φιλε μου εχω των xigmatek εχει καλο airflow αλλα στις 1500 ακουγεται αρκετα,εγω τον δουλευω αρκετα ποιο κατω.Επισης ειχα την την v8 της coolermaster που εχει μεσα παρομοιο με τον sickle flow(δουλευει max 1800 +-10%) και ακουγοταν λιγο παραπανω απο τον xigmatek.Επισης απο noiseblocker εχω τον xl1 που ειναι αθορυβος αλλα με μετριο προς χαμηλο airflow.

Τωρα αναλογος για τη δουλεια τους θες διαλεγεις,επισης εγω προτεινω και noctua nh-p12 που ειναι απο τους καλητερους,παρα πολυ καλο airflow,κανουν λιγο θορυβο(οταν δουλευουν max ακουγονται λιγο παραπανω απο εναν θεωρητικα αθορυβο αλλα χωρις να ειναι ενοχλητικοι) απλα ειναι ακριβοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...