genious1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 γεια σασ παιδια θελω την γνωμη σασ για το ποιο fan να αγωρασω ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 ενα δυο με ενδιαφερει να ειναι αθοριβα και αποτελεσματικα!!! θα βαλω 4 fans ευχαριστω
dimitrisOS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 το 2 φυσικα εχει τις ιδιες στροφες απο τον πρωτο αλλα πιο αθορυβο
mchls Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 το 2 φυσικα εχει τις ιδιες στροφες απο τον πρωτο αλλα πιο αθορυβο Το πρωτο δηλαδη το coolermaster λεει 19DB [εκτος αν εννοει minimum 19DB] αλλα το δευτερο δηλαδη το xigmatek λεει <20DB ... Οποτε το πρωτο δεν ειναι πιο αθορυβο απο το δευτερο ; ; ;
dimitrisOS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 ΩΧ ναι απλος ανοιξαν αναποδα τα παραθυρα και τα μπερδεψα αν βρεις ποιο κατω καλο θα ηταν
guido Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 επειδή τα έχω και τα δύο (αν θυμάμαι καλά τα μοντέλα) το coolermaster ξέχνα το. Στις 2000 σπάει νεύρα. Πάλι καλά είχα πρόχειρο ένα Zalman Fan Mate αλλιώς θα έτρωγε σουτ Το xigmatek καλύτερο αλλά μου έβγαζε μια βουή και το χαμήλωσα και αυτο κάτω από τις 1500 γνώμη μου κανένα από τα δύο
haris013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 κοιτα για σιγουρα και εγγυημενα πραγγματα οσο αφορα θορυβο και αποδοση πηγαινε σε καποιο fan be quiet η noiseblocker.ειναι λιγο ακριβα αλλα οτι πληρωνεις περνεις
genious1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 κοιτα για σιγουρα και εγγυημενα πραγγματα οσο αφορα θορυβο και αποδοση πηγαινε σε καποιο fan be quiet η noiseblocker.ειναι λιγο ακριβα αλλα οτι πληρωνεις περνεις δυστιχοσ δεν βγενουν σε μπλε :mad:βγενουν τελικα οι noiseblocker εσυσ ποιον μου προτινεται 120mm
kss207rc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Φιλε μου εχω των xigmatek εχει καλο airflow αλλα στις 1500 ακουγεται αρκετα,εγω τον δουλευω αρκετα ποιο κατω.Επισης ειχα την την v8 της coolermaster που εχει μεσα παρομοιο με τον sickle flow(δουλευει max 1800 +-10%) και ακουγοταν λιγο παραπανω απο τον xigmatek.Επισης απο noiseblocker εχω τον xl1 που ειναι αθορυβος αλλα με μετριο προς χαμηλο airflow. Τωρα αναλογος για τη δουλεια τους θες διαλεγεις,επισης εγω προτεινω και noctua nh-p12 που ειναι απο τους καλητερους,παρα πολυ καλο airflow,κανουν λιγο θορυβο(οταν δουλευουν max ακουγονται λιγο παραπανω απο εναν θεωρητικα αθορυβο αλλα χωρις να ειναι ενοχλητικοι) απλα ειναι ακριβοι.
RcManiac Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Αν μπορείς να κάνεις παραγγελία από εξωτερικό δες κάτι τέτοιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.