RcManiac Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Από που μπορώ να κατεβάσω τα windows 7 ; Μιλάω για τα αυθεντικά όχι σπασμένα ή κάτι παρόμοιο . Έχω χάσει το CD , υπάρχει στην ιστοσελίδα τις microsoft ;
tolis_01 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Η microsoft έχει την πολιτική να μην δίνει τα iso των λειτουργικών της για public download. Μπορείς φυσικά να βρεις τα iso των msdn και technet (μέσω αυτών των δυο συνδρομητικών sites δίνει η microsoft τα iso των windows) σε γνωστά public torrentάδικα και να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό που έχεις για να τα ενεργοποιήσεις.
RcManiac Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Αν έχω κλειδί για 32-bit θα κάνει για 64-bit ίδιας έκδοσης ; Πχ έχω κλειδί win 7 pro 32-bit και θέλω τα 64-bit . Αν θέλω να κάνω αναβάθμιση θα έχω κάποια έκπτωση ;
pabou13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Εχεις pm. Το κλειδι που εχεις εαν δεν retail δεν θα κανει για την 64bit version παρα μονο για την 32bit
RcManiac Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Αγόρασα pc και είχε μέσα windows , αν χάσω το CD αλλά έχω το αυτοκολιτάκι πάνω στο PC ;
giogr4 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Αγόρασα pc και είχε μέσα windows , αν χάσω το CD αλλά έχω το αυτοκολιτάκι πάνω στο PC ; θα βάλεις όταν στο ζητήσει κατά την διάρκεια της εγκατάστασης αυτό το κλειδί και θα έχεις τα windows που είχες μέχρι τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.