gfilippas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Πως μπορώ να έχω χρώμα γραμματοσειράς ανάλογα με το αποτέλεσμα; Δηλαδή να έχω πράσινη γραμματοσειρά για αποτέλεσμα μεγαλύτερο από 0 και κόκκινη για μικρότερο ή ίσο με μηδέν; Το είχα κάνει παλιότερα, δεν μπορώ να το βρω τώρα.
nikomas50 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Αν χρησιμοποιείς Office 2003 από το μενού Μορφή/Μορφοποίηση υπό όρους. Αν πάλι έχεις Office 2007 or 2010 Home/Conditional formatting.
gfilippas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Σ' ευχαριστώ. Ναι από κει μπορείς. Το κακό είναι ότι δεν έχεις πολλές επιλογές. Με το μηδέν δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Ή δεν βρήκα εγώ πως μπορεί να γίνει.
At0m0 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Άν σε ενδιαφέρει μπορείς να χρησιμοποιήσεις την VBA του Excel και να κάνεις ότι θέλεις. Ρίξε μια ματιά εδώ.
nikomas50 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Σ' ευχαριστώ. Ναι από κει μπορείς. Το κακό είναι ότι δεν έχεις πολλές επιλογές. Με το μηδέν δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Ή δεν βρήκα εγώ πως μπορεί να γίνει. Η "Μορφοποίηση υπό όρους." σου δίνει δυνατότητα να προσθέσεις όρους πατώντας το "Προσθήκη>>" Φυσικά για την περίπτωση που αναφέρεις τα πράγματα είναι πιο απλά. Ορίζεις "Μικρότερο ή ίσο" 0 Χρώμα γραμματοσειράς "Κόκκινο" και "Μεγαλύτερο από¨ 0 Χρώμα γραμματοσειράς "Πράσινο".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.