genious1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 γεια σασ εχω ενα pc και τωρα εχω αεροψυχτα και θελω να βαλω υδροψυξη λοιπον θελω να σασ ρωτισω τι κανω με την Thermal Paste δηλαδη πωσ την καθαριζω απο τον επεξεργαστη ευχαριστω
dimitrisOS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 αυτο ειναι το λιγοτερο θελεις να ψυξεις μονο των επεξεργαστη ή ολο το συστημα σου ;
RcManiac Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Πάρε κάποια έτοιμη λύση τις corsair ή τις antec . Δεν αξίζει να φτιάξεις μόνο για επεξεργαστή . Πες μας πόσα μπορείς να διαθέσεις .
genious1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 εχω αποφασισει ποια θα παρω θελω να σασ ρωτισω τι κανω με την Thermal Paste δηλαδη πωσ την καθαριζω απο τον επεξεργαστη ευχαριστω
RcManiac Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μπορείς με οινόπνευμα http://www.youtube.com/watch?v=kg4t2kkXrkM&feature=related
haris013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 ρε παιδια αυτο το articlean τι ειναι?λεει οτι ειναι ειδικο για καθαρισμο παστας και προετοιμασια της επιφανειας για να μπει η νεα.λεει τιποτα η ειναι μουφα?
phanispal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο imho.
haris013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι τέτοιο imho. δεν ειναι κατι το ιδιεταιρο δηλαδη ε? εχω ακουσει οτι μπορεις να καθαρισεις την παστα με οινοπνευμα αλλα δεν ειναι λιγο επικυνδινο εφοσον το οινοπνευα οξιδωνει τα μεταλα?
NT1G Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 δεν ειναι κατι το ιδιεταιρο δηλαδη ε? εχω ακουσει οτι μπορεις να καθαρισεις την παστα με οινοπνευμα αλλα δεν ειναι λιγο επικυνδινο εφοσον το οινοπνευα οξιδωνει τα μεταλα? ισοπροπανόλη καλύτερα
haris013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 ισοπροπανόλη καλύτερα τι ακριβως ειναι αυτο και που το βρισκω?
kss207rc Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Το articlean κανει καλη δουλεια,το πειρα πριν λιγο καιρο και ειμαι ικανοποιημενος.Οπως σου ειπαν παραπανω με λιγο οινοπνευμα εισαι ενταξει,η και το ασετον κανει καλη δουλεια.Δεν ειναι καμια ηδιαιτερη η δυσκολη δουλεια να τον καθαρισεις,με ενα πανακι και λιγο οινοπνευμα εισαι μια χαρα.
genious1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 οταν τοποθετω το watercooling δεν χρειαζομαι pasta ετσι δεν ειναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.