jason88 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα στο φορουμ. Προσφατα εκλεισα εναν λογαριασμο που ειχα στο hotmail και πηρα ολα τα contacts σε .csv file. Επειδη δεν τα χρειαζομαι ολα ξερετε καποιον editor freeware για να μην τα ξαναβαλω ολα στον καινουργιο λογαριασμο? Ευχαριστω πολυ.
mrpink Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 https://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=12119 Λέει ότι μπορείς να το κάνεις στο Excel
jason88 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 ευχαριστω αλλα δεν εχω το microsoft office περασμενο στον φορητο μου και ψαχνω για καποιο μικρο, ελαφρυ, freeware app.
jason88 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 πως μπορω να το ανοιξω με το google docs?
mrpink Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Καταρχήν, νομίζω ότι πρέπει να έχεις google account για να μπεις. Δεν τα χω δουλέψει ποτέ, αλλά λογικά εκεί που λέει έγγραφα πας στα υπολογιστικά φύλλα, και μετά αριστερά όπου λέει μεταφόρτωση πας και βρίσκεις το αρχείο στον υπολογιστή σου
SotirisD Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα στο φορουμ. Προσφατα εκλεισα εναν λογαριασμο που ειχα στο hotmail και πηρα ολα τα contacts σε .csv file. Επειδη δεν τα χρειαζομαι ολα ξερετε καποιον editor freeware για να μην τα ξαναβαλω ολα στον καινουργιο λογαριασμο? Ευχαριστω πολυ. για δημιουργεία και επεξεργασία το csved είναι πολύ καλό! επίσης τα csv files ανοίγουν και με το exel αλλά και με το notepad++
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.