george888 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 εχω τον i5 760 και εδω καποιες μερες χωρις να κανω καποιες σοβαρες εργασιες να τον ζωρισω μου πηγαινει ο cpu στο 100% χωρις λογο και μου δουλευει για καποια δευτερολεπτα καιπεφτει καμια γνωμη να το αντιμετοπισω μηπως χρειαζετε format?
ninos30 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Αν πατήσεις ALT-CTRL+DEL, μετά Task Manager ανοίγει ένα παράθυρο. Στην καρτέλα Prοcesses, κάνεις click στο CPU ώστε να τα σορτάρει σε αυτήν την στήλη, και βλέπεις τι σου τρώει την CPU. Τα νούμερα που θα δεις εκεί είναι επί τοις %. Αν δεις δηλαδή 10 είναι 10% της CPU. Ποστάρεις εδώ και τα ξαναλέμε. Κανα AntiVirus θα είναι
george888 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 λοιπον το εκανα αυτο που μου ειπες και εγραφε 97%cpu explorer εκανα τελος διεργασιας και εκσαφανιστικαν ολα τα εικονιδια Πηγα παλη sto task manager και εκανα αποσυνδεση και restart..τι λετε να ειναι καποιος ιος?
sougiasdj Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μπορει ναι μπορεί και όχι.Όταν το παθαίνει αυτό κανε κιλλ και μετά πήγαινε αρχείο>εκτέλεση>και γράψε explorer.exe Αυτό απλα ξεκινάει το πρόγραμμα explorer. Κανε ενα σκαν με κανενα αξιόλογο antivirus.
SPANK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Κανε ενα scan αν θέλεις για trojans/malware με το malwarebytes , superantispyware και spybot
george888 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 λοιπον εκανα scan με το spybot και malwarebytes δενν βρηκε κατι το ιδιαιτερο αλλα μου βρηκε καμια 80αρια προβληματα στα registry key και δεν τα πειραξα αλλα δεν ειχα καποιο θετικο αποτελεσμα μηπως να ξανα κανω scan και να τα πειραξω και ο θεος βοηθος οτι γινει ετσι και αλλιως δεν το βλεπω να το γλιτωνω το format απο τι βλεπω...Κανενας κανενα αλλο που μπορω να κανω?Και τωρα προσεξα οτι στον broswer μου βγαζει κατι μηνυματακια αυτα τα σπαστικα που αμα πατησεις σε βγαζουν σε αλλα και παει λεγοντας διαφημιση σε διαφημιση.Antivirus εχω την free εκδοση tου avast αλλα πριν απο αυτο δηλαδη ειχα ενα σπασμενο avast που σου εδεινε key Μεχρι το 2050 αλλα κατι υποψιαστικα οτι πριν καποιες μερες τα ειχε παιξει και δουλευα το pc καποιες μερες χορις να δουλευει τι λετε να κωλησα κανενα ιο?αμα ειχα κωλησει δεν θα μου το ελεγε μετα που το εβαλα το avast οτι εχω μολυσμενα αρχεια ενω απο το scan δεν εωγαλε κανενα προβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.