Προς το περιεχόμενο

xoticpc.eu - ?-

alex_000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, δεν ήξερα που να ανοίξω το θέμα νομίζω τεριάζει εδώ. Ψάχνοντας για κάτι πράματα που ήθελα να αγοράσω απο net πέτυχα αυτό το web site. www.xoticpc.eu

Απο ότι λένε εχουνε free delivery σε όλη την Ευρώπη και δέχονται paypal. Οι τιμές τους είναι εξευτελιστικές. Αυτό που θέλω είναι να ρωτήσω αν κανείς εχει εμπειρία με αυτό το μαγαζί

καθώς οι τιμές φένεται να είναι απλά μετατροπή απο Usd (και φτηνό σε usd προιόν) σε EU. Μια ζωή αγοράζω απο net ποτέ δεν μου έτυχε τίποτα αλλά δεν ξέρω γιατι ψιλοκολώνω να παραγγείλω.

ξέρει κανείς κάτι? Γνωρίζω το hoticpc.com αλλά εκείνο είναι αμερική ενω αυτό σύμφωνα με το website είναι Λιθουανία η κάτι τέτοιο.

ΣΗM: δεν έχω καμία σχέση με το εν λόγω κατάστημα ουτε θέλω να το διαφημίσω η whatever.

thanks

Δημοσ.

Eιχα ρωτησει καποτε το αμερικανικο τμημα (πριν 3.5 χρονια νομιζω τοτε δεν ειχαν ξεχωριστο ευρωπαϊκο τομεα), και φαινονταν αρκετα αξιοπιστοι αλλα τελικα ειχα βρει φθηνοτερο μηχανημα απο best buy που μου εφερε φιλος και δεν το ειχα προχωρησει.

/edited by me/

Δημοσ.

Εντάξει μην είσαι τόσο απότομος αυτοί οι τυπάδες τα έχουν όλα σε προσφορά οπότε οι προσφορές μου ήρθαν στο μυαλο.. είναι πολύ ξεφτίλα οι τιμές και με τζαμπέ μεταφορικά γιαυτό ψάχνομαι. Μίλησα με το hoticpc.com (το αμερικάνικο) αυτοί μου λένε δεν έχουν σχέση με το hoticpc.eu

θέλω να τσιμπήσω ένα projectora που street price έχει κοντά 850, αν γυρίσεις όλο το net ανάποδα το βρίσκεις με 780 + μεταφορικά και αυτοί το δίνουν 515 με free μεταφορικά.. δεν είναι αστείο θέμα μιλάμε για διαφορές οχι μαλακιές !

Δημοσ.

Εστειλα μεσημέρι περιμένω απάντηση, αλλά αν είναι scam δεν θα μου απαντήσουν στο κυριλέ anyway?

Βασικά έκανα παραγγελία και μου ήρθε σε email paypal έμβασμα και μου φάνηκε περίεργο που έπρεπε να συμπληρώσω εγώ το ποσό (οπως δηλαδη όταν στέλνεις λεφτά σε ένα φίλο φαίνεται στην εικόνα απο κάτω). Δεν το συμπλήρωσα. Οταν πληρώνω το fileserve μέσω paypal ξέρω γω όλα είναι έτοιμα και ψάρωσα και το ψάχνω τωρα. (500 eur είναι αυτά!)

Λολ όταν εψαξα το paypal email ([email protected]) βλέπω αυτόν τον τυπα wtf http://game-freakz.xanga.com/profile/ . Θα πάρω τηλέφωνο Paypal αύριο μου φαίνεται..

post-50390-0-90404000-1317316269_thumb.png

Δημοσ.

Ενταξει, απο την στιγμη που η Δ.Ο. ειδε αμεσα και μετεφερε το θεμα σου εδω, θα ηταν πιο "σωστο" να εσβηναν και το ποστ μου (το συγκεκριμενο κομματι τελος παντων).

Το μονο που θα προσθεσω ειναι οτι αφου σου ειπαν οι αμερικανοι οτι δεν εχουν καμια σχεση πρεπει να προσεξεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και να εχεις ισχυρες διαβεβαιωσεις οτι ειναι "legit" οι τυποι αυτοι και οχι τιποτα "κινεζοι"!

Εdit: Ωπα, ηδη το paypal email φαινεται υποπτο (θα ηταν τιποτα "xoticpc@paypal" ξερω γω ή κατι τετοιο, ασε που οι αμερικανοι τουλαχιστον παλιοτερα που ειχα ρωτησει δεν επαιρναν paypal) και απο οτι βλεπω ο τυπας που το εχει ειναι οχι απλα "κινεζος" αλλα κανονικος κινεζος!

Εγω θα ελεγα "μακρια κι αγαπημενοι" πλεον δε νομιζω οτι αξιζει ουτε καν να το ψαξεις, αν εχεις τετοιες ορεξεις μπορεις καλλιστα να αρχισεις να ψαχνεις και το http://aaapcmall.com/ !

To ειχα φτασει το ψαξιμο μεχρι το σημειο να μου πει η paypal οτι με καλυπτει κανονικοτατα αν αγορασω απο αυτους (με το buyer protection), ομως και παλι δεν ενεδωσα στον "πειρασμο" που κατα 99.99% (μαλλον 100% "καθαρα") θα ειναι μονο μπελαδες και τιποτα αλλο!

Δημοσ.

Ρε ο τυπάς έχει κάνει εξερετική δουλειά. Εστησε ολόκληρο website καταλόγους προιόντα, account creation , emails, μπορώ να loggaρω στο site και να δω την παραγγελία που έκανα κανονικά!

τόσα χρόνια απο το net ψωνίζω αποκλειστικά ποτέ δεν μου έχει συμβεί το παραμικρό. Νομίζω η πρώτη φορα που έφτασα κοντά σε scam

Δημοσ.

Εντάξει μην είσαι τόσο απότομος αυτοί οι τυπάδες τα έχουν όλα σε προσφορά οπότε οι προσφορές μου ήρθαν στο μυαλο.. είναι πολύ ξεφτίλα οι τιμές και με τζαμπέ μεταφορικά γιαυτό ψάχνομαι. Μίλησα με το hoticpc.com (το αμερικάνικο) αυτοί μου λένε δεν έχουν σχέση με το hoticpc.eu

θέλω να τσιμπήσω ένα projectora που street price έχει κοντά 850, αν γυρίσεις όλο το net ανάποδα το βρίσκεις με 780 + μεταφορικά και αυτοί το δίνουν 515 με free μεταφορικά.. δεν είναι αστείο θέμα μιλάμε για διαφορές οχι μαλακιές !

για τον optoma HD20 ενδιαφερεσαι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...