Προς το περιεχόμενο

Βιβλία Ιταλικών - Θεσσαλονίκη

Adon1s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες

Ξεκινάω Ιταλικά , και πρέπει να αγοράσω βιβλία .

Πέραν της γνωστης διαδικασίας με τις φωτοτυπίες ( B) ) θα ήθελα όποιος γνωρίζει να μου πεί που μπορώ στην Θεσσαλονίκη βιβλία Ιταλικών , σε καλές τιμές .

Μου είπαν πια πρέπει να πάρω , και κάνω έρευνα αγοράς.

Πήγα σημερα στον Μαλλιάρη αλλα δεν πρόλαβα να κοιτάξω και αλλου λογω χρόνου.

αυτά.

Δημοσ.

Δε ξερω αν εχει ιταλικά ή μονο αγγλικά βιβλια αλλά υπάρχει μια αποθήκη με ξενόγλωσσα κοντα στο παλιό δημαρχείο και εχει και καλές τιμές

Δημοσ.

@αρχαγγελος : κατάλαβα που λές ! απλά εκεί πηγαίνω για να να πάρω κάποιο κτηνιατρικό βιβλίο , και απότι άκουσα κλείνει επειδή ο κύριος που το έχει βγαίνει στην σύνταξη . Ισως περάσω να δω αν εχει λογω αυτου καμια προσφορά !

@μαρυ1 : λες σε ενα στενό κοντά (ή απεναντι..δεν θυμάμαι) στο Καφωδείο ? Ιουστινιανού ?

Δημοσ.

Εξειδίκευση στα ιταλικά/γερμανικά/γαλλικά βιβλία έχει ένα βιβλιοπωλείο στην Προξένου Κορομηλά ακριβώς πίσω από τη μητρόπολη

Δημοσ.

@μαρυ1 : λες σε ενα στενό κοντά (ή απεναντι..δεν θυμάμαι) στο Καφωδείο ? Ιουστινιανού ?

Αν ειδα τη σωστη καρτα του βιβλιοπωλειου τοτε ο δρομος λεγεται Βυρωνος στο 4 ειναι.

Δημοσ.

thanks . Αύριο θα κατέβω να κοιτάξω :)

edit

ψάχνω στον Χάρτη τωρα , και δεν υπάρχει οδός Βύρωνος κοντά στο παλιό δημαρχείο :whistle:

Θυμάσαι μήπως που κοντά είναι ο δρόμος ? περαν του κοντα στο παλιο δημαρχείο

edit 2 : έλα , άκυρο . Έψαξα , και τελικά η Ιουστινιανού που έκανα είναι ;)

Δημοσ.

thanks . Αύριο θα κατέβω να κοιτάξω :)

edit

ψάχνω στον Χάρτη τωρα , και δεν υπάρχει οδός Βύρωνος κοντά στο παλιό δημαρχείο :whistle:

Θυμάσαι μήπως που κοντά είναι ο δρόμος ? περαν του κοντα στο παλιο δημαρχείο

edit 2 : έλα , άκυρο . Έψαξα , και τελικά η Ιουστινιανού που έκανα είναι ;)

Καλημερα και σορυ που σε μπερδεψα περισσοτερο.Τωρα ειδα και εγω το χαρτη(ολως περιεργως βυρωνος εγραφε η καρτα) και οντως ειναι ιουστινιανου.

Με τους δρομους δε τα παω καλά,περισσοτερο αναγνωριστικα κινουμαι.. :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...