Adon1s Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρες Ξεκινάω Ιταλικά , και πρέπει να αγοράσω βιβλία . Πέραν της γνωστης διαδικασίας με τις φωτοτυπίες ( ) θα ήθελα όποιος γνωρίζει να μου πεί που μπορώ στην Θεσσαλονίκη βιβλία Ιταλικών , σε καλές τιμές . Μου είπαν πια πρέπει να πάρω , και κάνω έρευνα αγοράς. Πήγα σημερα στον Μαλλιάρη αλλα δεν πρόλαβα να κοιτάξω και αλλου λογω χρόνου. αυτά.
arxaggelos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Κάποτε είχε πολλά ο «Έρασμος» στην πλατεία Ιπποδρομίου, νομίζω υπάρχει ακόμη. Από τιμές όμως δεν ξέρω να σου πω τι παίζει.
mary Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δε ξερω αν εχει ιταλικά ή μονο αγγλικά βιβλια αλλά υπάρχει μια αποθήκη με ξενόγλωσσα κοντα στο παλιό δημαρχείο και εχει και καλές τιμές
Adon1s Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 @αρχαγγελος : κατάλαβα που λές ! απλά εκεί πηγαίνω για να να πάρω κάποιο κτηνιατρικό βιβλίο , και απότι άκουσα κλείνει επειδή ο κύριος που το έχει βγαίνει στην σύνταξη . Ισως περάσω να δω αν εχει λογω αυτου καμια προσφορά ! @μαρυ1 : λες σε ενα στενό κοντά (ή απεναντι..δεν θυμάμαι) στο Καφωδείο ? Ιουστινιανού ?
g_alkis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Εξειδίκευση στα ιταλικά/γερμανικά/γαλλικά βιβλία έχει ένα βιβλιοπωλείο στην Προξένου Κορομηλά ακριβώς πίσω από τη μητρόπολη
isay Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Πάρε ένα τηλέφωνο ή στείλε email στο Πολιτεία-νετ ( http://www.politeianet.gr/ ) και ρώτα τιμές.
mary Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 @μαρυ1 : λες σε ενα στενό κοντά (ή απεναντι..δεν θυμάμαι) στο Καφωδείο ? Ιουστινιανού ? Αν ειδα τη σωστη καρτα του βιβλιοπωλειου τοτε ο δρομος λεγεται Βυρωνος στο 4 ειναι.
Adon1s Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 thanks . Αύριο θα κατέβω να κοιτάξω edit ψάχνω στον Χάρτη τωρα , και δεν υπάρχει οδός Βύρωνος κοντά στο παλιό δημαρχείο Θυμάσαι μήπως που κοντά είναι ο δρόμος ? περαν του κοντα στο παλιο δημαρχείο edit 2 : έλα , άκυρο . Έψαξα , και τελικά η Ιουστινιανού που έκανα είναι
mary Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 thanks . Αύριο θα κατέβω να κοιτάξω edit ψάχνω στον Χάρτη τωρα , και δεν υπάρχει οδός Βύρωνος κοντά στο παλιό δημαρχείο Θυμάσαι μήπως που κοντά είναι ο δρόμος ? περαν του κοντα στο παλιο δημαρχείο edit 2 : έλα , άκυρο . Έψαξα , και τελικά η Ιουστινιανού που έκανα είναι Καλημερα και σορυ που σε μπερδεψα περισσοτερο.Τωρα ειδα και εγω το χαρτη(ολως περιεργως βυρωνος εγραφε η καρτα) και οντως ειναι ιουστινιανου. Με τους δρομους δε τα παω καλά,περισσοτερο αναγνωριστικα κινουμαι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.