Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει σημασια η χωριτικοτητα? Εγω ας πουμε εχω βαλει στο ματι το M4 128GB. ( http://www.skroutz.g...tate-Drive.html ). Να προτιμησω τον μικροτερο ( 64GB ) για να εχω το κεφαλι μου ησυχο ?

Η ποιότητα υλικών /κατασκευής είναι ακριβώς η ίδια σε όλα τα μοντέλα της crucial.

Θα συμφωνήσω όμως κι εγώ για την έκδοση των 128GB γιατί έτσι θα έχεις:

καλύτερες επιδόσεις ,

καλύτερη αναλογία στο κόστος/GB,

περισσότερο χώρο και άρα μεγαλύτερη άνεση στον αριθμό των προγραμμάτων που θα μπορείς να εγκαταστήσεις.

Αναλογικά με το τι προσφέρεται αυτή την στιγμή , νομίζω πως τα 128 GB στους SSD είναι το sweet spot όσον αφορά τον συνδυασμό κόστος/επιδόσεις/χωρητικότητα.

Δημοσ.

Η ποιότητα υλικών /κατασκευής είναι ακριβώς η ίδια σε όλα τα μοντέλα της crucial.

Θα συμφωνήσω όμως κι εγώ για την έκδοση των 128GB γιατί έτσι θα έχεις:

καλύτερες επιδόσεις ,

καλύτερη αναλογία στο κόστος/GB,

περισσότερο χώρο και άρα μεγαλύτερη άνεση στον αριθμό των προγραμμάτων που θα μπορείς να εγκαταστήσεις.

Αναλογικά με το τι προσφέρεται αυτή την στιγμή , νομίζω πως τα 128 GB στους SSD είναι το sweet spot όσον αφορά τον συνδυασμό κόστος/επιδόσεις/χωρητικότητα.

Ευχαριστω! Αυτον θα παρω κατα 99%. Θα του κανω update και μετα θα του βαλω καινουργιο συστημα να τον δοκιμασω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση... άρα δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά λειτουργεί ως sata2... Σωστα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...