pabou13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Στον προτεινα και εγω αλλα στα 120Gb. Μια χαρα σκληρος ειναι http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=21238&catid=701
pabou13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) You're welcome. Aν τον αγορασεις παντως περιμενω εντυπωσεις διοτι και εγω εχω σκοπο να αγορασω εναν αυτον τον καιρο Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2011 από pabou13
Neo106 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μην παρεις ουτε τον Corsair ουτε τον Agility3(που φοραει και τυπο συγχρονης μνημης ο οποιος θα εκλειψει σε λιγο καιρο απο τους SSD).Θα παρεις τον Crucial που σου προτεινε το παιδι πιο πανω, απο τους πιο αξιοπιστους SSD χωρις τα προβληματα των Sandforce Controller. Επισης τις ταχυτητες διαυλου σε sequential μεταφορες αρχειων aka 400-500 mb/s γιατι τις κοιτας? Ο ssd πρεπει να ειναι γρηγορος στο random 4k και εκει με τον Crucial θα δεις τη διαφορα. Απο εμενα, Crucial M4 64gb, κι εγω ημουν αναμεσα στις επιλογες που σου προτειναν αλλα πηρα τον M4 και δεν το μετανιωσα.
val007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Aυτος ειναι M4 64gb 0009 Firmware http://www.youtube.com/watch?v=CreRwSuFHko
kanesaxo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 πωπωπω γκάζια! 2 φορές και κάτι,πιο γρήγορος απ'τον F120 V2. που έχω...
george888 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 εγω δυστυχώς εχω σατα 2 μελλοντικά θα αλλάξω μητρική να πάρω κάποια με σατα 3 θα εχω κανένα πρόβλημα?τι μου προτίνετε εμένα?60αρης με το λογισμικό πόσο ελεύθερο χώρο θα εχω?το agility 3 τον έχουν προσφορά στα 90€ αξίζει η να προτιμήσω κάποιον άλλον?
50EuroUser Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Έχει κανείς 60GB Sandforce SF-2281 SSD (Corsair,Ocz) για να δουμε bench σε AS-SSD; Πρέπει να χάνει πολύ ταχύτητα στα writes ο 60GB. Λογικά στα 60GB o m4 είναι πιο καλός.
Neo106 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Crucial 64GB M4 CT064M4SSD2 new 0009 firmware Φιλε μου μπορεις να μου πεις τι μητρικη εχεις? Το εχεις πανω σε native sata3 ετσι? Εμενα η 790FXTA με τον marvell που εχει πανω, ιδιες τιμες μου δινει σχεδον σε ολα εκτος απο το seq read που ειναι αισθητα μικροτερο στα 395 mb/s! :mad:
Ntinaras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 αν δεν εχεις παρει ακομα παρε τον ocz agility 3. τον παρηγγειλα απο αμαζον 86 ευρω τον 60ρη
derizio Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Σκεφτομαι και εγω την αλλαγη του σκληρου μου στο eeepc 1000h με ενα ssd. Εχετε να μου προτεινεται καποιον? για giga σκεφτομαι για 60 γιατι ισως παρει θεση και σε αλλο netbook ή laptop μετα. Με ενδιαφερει η τιμη και δεν εχω προβλημα και αν ειναι απο εξωτερικο αν η τιμη σε σχεση με την ελλαδα εχει "καλη" διαφορα. Εψαξα και κανενα μεταχειρησμενο σε αγγελια, αλλα δεν βρηκα κατι. Τι φοβους εχει ομως ενας μεταχειρα ssd? Ξερει καποιος να μου πει? Ευχαριστω!
kanesaxo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 απο τους πιο αξιοπιστους SSD χωρις τα προβληματα των Sandforce Controller. μπορείς να εξηγήσεις σε παρακαλώ; Εχω τον Corsair F120GB (τη 2η έκδοση) και δε θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεων,μιας και χρησιμοποιώ το πισί και για τη δουλειά μου.
Neo106 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) μπορείς να εξηγήσεις σε παρακαλώ; Εχω τον Corsair F120GB (τη 2η έκδοση) και δε θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεων,μιας και χρησιμοποιώ το πισί και για τη δουλειά μου. Γενικα εχουν αναφερθει παρα πολλα προβληματα, απο να μη φαινεται ο δισκος στο POST ξαφνικα μετα απο reboot μεχρι να βγαζει μπλε οθονη λογω σκληρου μετα απο hibernate η μεγαλο performance degradation μετα απο καποιο καιρο χρησης(με ενεργοποιημενο trim).Οποτε γενικως μιλωντας ειναι κορυφη οι sandofrce σε απολυτες ταχυτητες αλλα εγω μεχρι να επιλυθουν μια και καλη ολα αυτα, δεν θα προτιμησω ssd με τετοιον controller. Στο forum της Corsair μπορεις να βρεις και σε sticky κιολας, απαντησεις για τα πιο κλασικα προβληματα των ssd της εταιρειας: http://forum.corsair.com/forums/forumdisplay.php?f=188 Επισης να σου πω χωρις να στο λεω επιθετικα, οτι σοβαρος επαγγελματιας για μενα δεν νοειται αν εκτος απο τις μπακαλικες λυσεις back-up με φλασακι η εξωτερικο δισκο, δεν εχεις και ενα raid 1 στο συστημα σου. Με το που τα τιναξει ο δισκος μπουταρεις απο τον δευτερο και συνεχιζεις ακαθεκτος! Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2011 από Neo106
infini Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Πάρε Crucial Μ4 να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αυτοί που έχουν sandforce controller βγάζουν προβλήματα και απορώ γιατί κάποιοι συνεχίζουν να τους προτείνουν.
ati8assos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Πάρε Crucial Μ4 να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. +1 κι από μένα σε αυτό. Ένα ενδιαφέρον νήμα έχει ανοίξει εδώ και μερικούς μήνες στο www.xtremesystems.org σχετικά με την αντοχή των SSD. Κάποια από τα μέλη ξεκίνησαν ένα πείραμα, τρέχουν ένα πρόγραμμα που κάνει συνεχείς εγγραφές / επανεγγραφές στον SSD, επιταχύνοντας κατά πολύ την διαδικασία φθοράς του. Θα διαπιστώσουν έτσι πιό σύντομα τον χρόνο που απαιτείται μέχρι την στιγμή που ο δίσκος θα σταματήσει να εγγράφει δεδομένα στα κελιά της NAND flash. Από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα προκύπτει σαν συμπέρασμα γενικά πως Intel –Crucial είναι οι περισσότερο σταθεροί/ αξιόπιστοι. Ένας Samsung 470 “παρέδωσε πνεύμα”, όσοι SSD είχαν Sandforce controller έδιναν σποραδικές BSOD’s και έκαναν συχνές αποσυνδέσεις . Ο μικρός Crucial M4 των 64GB αποδείχτηκε ο περισσότερο σταθερός. Χωρίς πρόβλημα από την αρχή της λειτουργίας του, έχει μέχρι στιγμής ένα κύκλο εγγραφών / επανεγγραφών κοντά στα 580TB, χωρίς μάλιστα ούτε ένα Reallocated sector count, και συνεχίζει. Ας υποθέσουμε πως ένας heavy user τον λειτουργεί σε 24/7 και καταναλώνει κάθε μέρα κατά μέσο όρο 80GB σε εγγραφές / επανεγγραφές. Αυτό σημαίνει πως ο Μ4, αν δεν προκύψει κάτι άλλο, θα του κρατήσει περίπου για 20 χρόνια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα