vounisios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα.Βαζω ενα φλασακι στον υπολογιστη μου[8 GB]που εχω,αλλα βλεπω οτι μου εχει κλειδωδει & δεν θυμαμαι πως και ποτε.Τωρα, δεν θυμαμαι και το κωδικο.Υπαρχει τροπος να το ξεκλειδωσω? Εχω τα WIN 7 Ultimate.Βαζω και μια εικονα. Σας ευχαριστω. http://imageshack.us/photo/my-images/5/drivec.png/
TheELF Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Εδώ πληροφορίες σχετικά με το bitlocker. http://windows.microsoft.com/el-GR/windows7/products/features/bitlocker Χλομό το κόβω να καταφέρεις κάτι χωρίς των κωδικό,αν θες μπορείς να φορμάρεις το usb αλλά θα χάσεις όλα τα αρχεία που είχες μέσα.
vounisios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Εδώ πληροφορίες σχετικά με το bitlocker. http://windows.microsoft.com/el-GR/windows7/products/features/bitlocker Χλομό το κόβω να καταφέρεις κάτι χωρίς των κωδικό,αν θες μπορείς να φορμάρεις το usb αλλά θα χάσεις όλα τα αρχεία που είχες μέσα. Τα εχω διαβασει.Οσο για το φορμαρισμα το ξερω,θα χαθουν οτι εχω μεσα...,να δουμε αν υπαρχει κατι αλλο για ξεκλειδωμα...
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Για δες εδω.. Αν οντως μιλαμε για bitlocker, το συγκεκριμενο δεν μπορει να κανει τιποτα.
rosmodelo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Φίλε μου συγνώμη που θα σε απογοητεύσω αλλά από την στιγμή που δεν έχεις κωδικό δεν έχεις κ αρχεία Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι...
flik Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό εδώ: Passware kit enteprise, γνωστό και καλό πρόγραμμα-σουίτα για password recovery, αναφέρει πως κάνει decrypt τον κωδικό. Μάλιστα λέει οτι στη demo έκδοση βγάζει μέρος του κωδικού, οπότε μπορείς να το δοκιμάσεις. Για να το αγοράσεις θες 700+ €, αλλά θα βολευτείς με το demo αν κάνεις δουλειά, ή λογικά κάτι θα υπάρχει σε κανένα μαγαζάκι. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά είμαι περίεργος να μάθω αν γίνεται. Περιμένουμε απο σένα
rfc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό εδώ: Passware kit enteprise, γνωστό και καλό πρόγραμμα-σουίτα για password recovery, αναφέρει πως κάνει decrypt τον κωδικό. Μάλιστα λέει οτι στη demo έκδοση βγάζει μέρος του κωδικού, οπότε μπορείς να το δοκιμάσεις. Για να το αγοράσεις θες 700+ €, αλλά θα βολευτείς με το demo αν κάνεις δουλειά, ή λογικά κάτι θα υπάρχει σε κανένα μαγαζάκι. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά είμαι περίεργος να μάθω αν γίνεται. Περιμένουμε απο σένα Μονο με αυτο θα κανει δουλεια............ 700 ε? Το δινω μια 300αρα απο το θειο
vounisios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημερα.Χθες βραδυ εβαλα το USB φλασακι στης κορης μου το λαπτοπ-εχει λειτουργικο τα Linux,& ειδα οτι το ξεκλειδωσε κανονικα.Απο αρχεια ειχε κατι περιεργα πραγματα που εγω ποτε δεν ειχα βαλει μεσα.Χαρηκα κατ αρχην γιατι λεω δεν εχει και τιποτα σπουδαιο.Οποτε αμεσως το κανω φορματ στο δικο μου υπολογιστη, και τελειωσαν ολα.Παντως σας ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση σας.Να ειστε καλα.
nickarmy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 δεν θα μαθουμε αν το πρόγραμμα έκανε δουλεία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.