Azazel Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Προσπαθώ να συνδέσω το συγκεκριμένο usb σε σταθερό υπολογιστή,ώστε να πιάνει ασύρματα απ' το διπλανό δωμάτιο,που θέλω να τοποθετήσω το router,με σκοπό να μην χρειάζομαι καλώδιο ethernet απ το ενα δωμάτιο στο άλλο.Ομως παρ ολο που κάνω απ το cd την εγκατάσταση στο φλασάκι,αυτο ανάβει και το αναγνωρίζει κανονικά,όταν μπαίνω στο ασύρματο τοπικό δίκτυο και πατάω σύνδεση (αφού δώσω το WAP CODE) αυτό δεν συνδέεται.Υπάρχει κάποια διαδικασία που ενδεχομένως να μην έχω κάνει σωστά;το σύστημα έχει τα windows xp με service pack 2.Επίσης κατά την διάρκεια της εγκατάστασης του software έχω απενεργοποιημένο το nod 32.Μπορει να βοηθήσει κάποιος?
ArisG88 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας στο XP SP2 με wpa2.
SPANK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικά μπες στο router σου βρές την επιλογές για το wireless να δεις τι ασφάλεια εχει wep , wpa η wpa2.Αν δεν δουλεύει με αυτο που έχεις τώρα wpa2 η wpa βάλε το αντίθετο να δούμε αν συνδέεται και καλό θα ηταν να κάνεις και ενα hard reset στο router μήπως απλα εχει φάει κόλλημα
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 a.κατεβαζεις service pack 3 β.περνας τους τελευταιους drivers για το usb stick. γ.δοκιμαζεις.αν οχι βαζεις αλλο καναλι δ.δοκιμαζεις .αν οχι βαζεις αλλο κλειδωμα ε.αν οχιβαλε αλλο κωδικο επισης ειναι wpa οχι wap που το λενε ολοι για καποιο λογο.μαλλομ λογω wap απο κινητη τηλεφωνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.