Προς το περιεχόμενο

ΑΡΧΑΡΙΟΣ και overclocking

sifounas1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οποτε δωστε μου καποιες δικες σας προτασεις και πειτε και σε εμας για να μαθαινουμε τι πρεπει

να προσεχουμε στις καρτες

Δημοσ.

Βασικά πρέπει να την ψάξεις λίγο τη δουλειά.

Πρέπει να δείς πόσα λεφτά διαθέτεις και εν συνεχεία κάνεις τις καλύτερες δυνατές αγορές σε αυτά τα λεφτά.

Για να γίνει το σύστημά σου αξιοπρεπές για gaming, χρειάζεσαι περίπου 150-200 ευρώ.

Δημοσ.

Δέν θα δείς τρελλές διαφορές.

τρελες οχι, αλλα σημαντικες διαφορες θα δει, δεν παει το ιδιο ενας στοκ και ενας υπερχρονισμενος επεξεργαστης

αλλα μια καλυτερη καρτα οντως θα ειχε περισσοτερη αξια

οποτε δωστε μου καποιες δικες σας προτασεις και πειτε και σε εμας για να μαθαινουμε τι πρεπει

να προσεχουμε στις καρτες

6850 ή 6950 , ο,τι πιο φθηνο βρεις ή σου δινει καλυτερη εγγυηση (πχ οι asus δινουν 3 χρονια , αντι για 2 που δινουν οι περισσοτεροι)

απλα αν πας για 6950 που ειναι σαφως πιο ακριβη, κοιτα εκδοση με 2 GB (εγω εχω με 1 γιατι η τοτε διαφορα τιμης ηταν αισθητη)

Δημοσ.

Το σύστημα του παιδιού είναι bottlenecked, ειδικά για gaming.

Δεν νομίζω να δεί οτιδήποτε άξιο λόγου με υπερχρονισμό του επεξεργαστή, αν πρώτα δεν λύσει το θέμα κάρτας γραφικών και μνήμης.

Είναι σαν να έχει μπουκωμένη την εισαγωγή αέρα του αυτοκινήτου του και να περιμένουμε διαφορά από εγκατάσταση καλύτερης εξάτμισης...

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας παιδια

θα τις ακολουθησω για τον επιτραπεζιο μου.

αλλα επειδη μου εχει κατσει τo OC εχω και ενα λαπτοπ που το εχω για ας το

πουμε πειραματα μπορειτε να μου πειτε αν μπορω να του κανω OC και αν ναι

μεχρι ποσο ετσι να ειναι απολυτα ασφαλες το μηχανημα?

το λαπτοπ που εχω ειναι αυτο

Δημοσ.

δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να πειραξεις το λαπτοπ, αλλα ακομα κι αν μπορεις μην το κανεις, τα λαπτοπ συνηθως δεν εχουν και πολυ καλη ψυξη

ακομα και ο επεξεργαστης σου στο desktop δεν εχει καλη στοκ ψυξη για o/c

Δημοσ.

δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να πειραξεις το λαπτοπ, αλλα ακομα κι αν μπορεις μην το κανεις, τα λαπτοπ συνηθως δεν εχουν και πολυ καλη ψυξη

ακομα και ο επεξεργαστης σου στο desktop δεν εχει καλη στοκ ψυξη για o/c

δεν θελω να κανω τιποτα extreme OC, ελαχιστα ισα ισα για να μαθω και πως γινεται αλλα αν ειναι να παθει κατι να το αφησω

Δημοσ.

Άσε το κλοκάρισμα του laptop καλύτερα, εξάλλου γενικά προτείνεται να γίνεται μέσω BIOS και το BIOS της μητρικής του laptop σου δε νομίζω ότι θα σου δίνει και πολλές (μην πω καθόλου) επιλογές.

Δημοσ.

Γιατί να κλοκάρεις το λάπτοπ :shifty: :shifty: σου και να ρισκάρεις την ορθή λειτουργία του ειτε λόγο ψύξεις του επεξεργαστή ειτε λόγο των μνημών που θα υπερθερμανθούν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...